×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Castiga o vacanta in insula Corfu!

Achizitioneaza un pachet turistic in perioada 14 - 17 noiembrie de la una din agentiile Europa Travel* si intri in tragerea la sorti pentru o excursie cu avionul in insula Corfu 2014 pentru 2 persoane.

*inclusiv de la Targul de Turism desfasurat in cadrul Centrului Expozitional Romexpo - standul 16 Europa Travel, Pavilion C1.

couple on beach
Concursul se va desfasura in perioada 14 - 18 noiembrie 2013!

Ce trebuie sa faci

- Achizitioneaza un pachet turistic (indiferent de destinatie) in perioada 14 - 17 noiembrie 2013 si intri in tragerea la sorti pentru o excursie in insula Corfu.

Regulament:

1. Concursul se va desfasura in perioada 14 - 18 noiembrie 2013.
2. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.
3. Participarea este conditionata de achizitionarea unui pachet turistic de la una din agentiile noastre (*inclusiv de la standul Europa Travel din cadrul Targului de Turism al Romaniei) in perioada 14 - 17 noiembrie.
4. Concursul se adreseaza numai persoanelor peste 18 ani.
5. Premiul nu poate fi schimbat, amanat pentru o alta perioada a anului (decat cea convenita cu agentia sau in functie de disponibilitatile momentului) si nu se poate opta pentru contravaloarea lui in bani.
6. In cazul in care castigatorul nu va putea fi contactat si/sau nu va raspunde in termen de sapte zile se va face o noua tragere la sorti.
7. Castigatorul va fi anuntat la incheierea concursului pe pagina de Facebook Europa Travel si pe blogul agentiei Europa Travel.

Rezerva acum!