×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cinci destinatii accesibile din Grecia, in care poti calatori vara asta

Una dintre cele mai fermecatoare si mai accesibile destinatii europene de vacanta, Grecia, a intrat rapid in preferintele romanilor. Varietatea insulelor si a statiunilor grecesti, ospitalitatea localnicilor, apele de un turcoaz ireal si frumusetile naturale unice te cuceresc definitiv. Iar daca vrei ca fiecare an sa iti aduca o noua destinatie de vacanta, Grecia are cu ce sa te surprinda. Iata care sunt cele mai frumoase si mai atractive destinatii grecesti accesibile tuturor buzunarelor, tinuturi binecuvantate cu frumuseti ireale:

Olympic Beach

Statiunea greceasca din regiunea Pieria se mandreste cu plaja curata, distinsa cu „Blue Flag”, intinsa pe cativa kilometri, si cu apele cristaline, de mici adancimi, care saruta nisipul fin auriu. Diversitatea restaurantelor si a tavernelor din regiunea iti vor satisface orice gust si pofta si te vei putea delecta cu deliciile bucatariei grecesti. Peisajul ce te inconjoara, ce imbina azuriul Marii Mediterane cu verdele luxuriant al Muntelui Olimp, iti ofera vederi splendide, indeosebi la apusul soarelui, demn de imortalizat.

greece
(Sursa foto - Olympic Greece)

Descopera statiunea de vacanta ideala pentru intreaga familie, cu numeroase oportunitati de relaxare si voie buna: oferta aici.

Asprovalta

O alta statiune plina de farmec din nordul Greciei este si Asprovalta, al carui nume are semnificatia de “Valea Alba”. Diversitatea peisajelor naturale este asigurata de combinatia dintre munte si mare, lacuri si plajele intinse cu nisip auriu. Cei mici se pot distra in voie la terenurile de joaca special amenajate pentru ei, dar si pe plaja curata sau in apele cristaline, de mici adancimi. Sezonul estival este ideal pentru cei dornici de distractie, care pot participa la serile traditionale grecesti, cu muzica si dansuri in aer liber.


(Sursa foto - Google Images)

Petrece un concediu de poveste in aceasta statiune superba a Greciei, intr-un cadru natural splendid, ce iti asigura linistea si relaxarea: oferta aici.

Ammoudia

Pe coasta de nord-vest a Greciei, scaldata de apele azurii ale Marii Ionice, te asteapta frumoasa statiune Ammoudia. Situata la gura estuarului Acheron, Ammoudia este cunoscuta pentru legendele care o caracterizeaza, cu care se falesc grecii. Importanta mitologica a statiunii este asigurata de raul care o traverseaza, cunoscut si ca Raul Styx, cel pe care sufletele trebuiau sa il strabata spre Imparatia lui Hades. Pastrandu-si farmecul de odinioara si frumusetile naturale desavarsite, Ammoudia este destinatia ideala de vacanta pentru intreaga familie. Plaja intinsa de nisip si apele de mici adancimi, impreuna cu atmosfera intretinuta de numeroasele taverne grecesti, iti ofera tot ce ai nevoie pentru o vacanta de vis.


(Sursa foto - Google Images)

Accepta invitatia de a petrece un sejur minunat in mijlocul naturii, intr-un cadru natural idilic, in tinuturile binecuvantate ale Greciei: oferta aici.

Skiathos

Considerata a fi un adevarat paradis natural pe pamant, insula Skiathos se mandreste cu peisajele uimitoare si cu atractiile istorice. Apele cristaline ale Marii Egee sunt colorate in cele mai frumoase nuante de azuriu si turcoaz, iar padurile luxuriante de pini se incadreaza perfect in acest tablou. Cu peste 60 de plaje cu nisip fin, Skiathos este faimoasa indeosebi pentru doua dintre ele, Koukounaries, una dintre cele mai frumoase plaje din Marea Mediterana, si Golden Sand. Insula cosmopolita, Skiathos te asteapta cu o sumedenie de atractii, de la sporturi nautice dintre cele mai diverse pana la o viata de noapte palpitanta, cu petreceri ce rasuna pana in zorii zilei. Descopera frumoasele biserici de pe insula, capitala plina de atractii, precum si castelul medieval din zona. Porneste intr-o vacanta plina de aventuri si atractii, pe una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei, o adevarata perla a zeilor: oferta aici.

grecia
(Sursa foto - Arhiva EOT)

Paralia Katerini

Una dintre cele mai fermecatoare statiuni de vacanta cu care se mandreste Riviera Olimpului este Paralia, situata la 4 km de Katerini, motiv pentru care au fost adesea asimilate ca fiind una singura. Amplasata intr-un cadru natural splendid, pe coasta Marii Egee, la poalele Muntelui Olimp, Paralia Katerini te cucereste cu frumusetile peisajelor sale. Varietatea localurilor din zona, de la restaurante si taverne traditionale la baruri si cluburi de noapte, iti asigura divertismentul din zori si pana seara. Nisipul fin al plajelor si apele cristaline ale marii sunt ideale pentru intreaga familie. Cei mici se vor bucura si de prezenta unui parc de distractii chiar in centrul statiunii. Programele pentru copii, organizate pe tot parcursul sezonului estival, precum si festivalurile cu muzica si dansuri traditionale iti vor umple zilele de vacanta.

grecia
(Sursa foto - Pixabay)

Exploreaza una dintre cele mai populare destinatii de vacanta de pe coasta Marii Egee, ideala pentru toate varstele si gusturile: oferta aici.

Rezerva acum!