×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Litoral Bulgaria! Vacanta cu copiii pe coasta Marii Negre

Vacantele cu familia intr-o statiune de litoral Bulgaria sunt interesante, distractive si extrem de relaxante. Bulgaria este o destinatie ieftina, la care ajungem usor si unde ne bucuram de renumitul regim hotelier all inclusive. Iar pentru ca sejurul tau pe litoral Bulgaria sa fie unul de-a dreptul reusit, trebuie sa iei incosniderare cateva detalii. Mai cu seama daca mergi cu copiii.

Pe langa facilitatile pe care ti le ofera hotelierii, trebuie sa te asiguri ca cei mici au parte de suficiente activitati si distractii, pentru a-ti asigura astfelmomentele de liniste si relaxare. Nu este necesar sa le cumperi noi jucarii sau sa aiba copii cu care sa se joace, ci pur si simplu sa gasesti punctele forte ale statiunii, in care sa va gasiti cu totii oaza de relaxare si de distractie. Mai exact, ai grija ca plaja sa fie de nisip, apa marii putin adanca, sa aiba tobogane si eventual sa fii in apropierea unui aqua parc. Ti-ai facut deja o idee?

Statiuni de litoral Bulgaria, cu pachete economice
Pentru inceput, cea mai buna optiune este de a compara toate ofertele hotelurilor pe care le-ai ales si sa te concentrezi asupra tuturor activitatilor „extra”, pentru a economisi din timpul de cautare in vacanta pe litoral Bulgaria. Multe statiuni de pe coasta de litoral Bulgaria ofera animatie pentru copii, iar printre cele mai cunoscute si apreciate, unde beneficiezi si de reduceri pentru cei mici (in functie de varsta) sunt Sunny Beach, Obzor, Nisipurile de Aur si Albena. Vei vedea ca majoritatea pachetelor de vacanta pe aceasta parte de coasta de litoral Bulgaria contin reduceri substantiale la al doilea sau la al treilea copil. Iar aceasta facilitate te ajuta sa economisesti destul de mult din bugetul alocat sejurului. De asemenea, multe hoteluri de aici ofera babysitting si programe speciale de animatie.

Distractie, in siguranta
Locuri de joaca special amenajate pentru copii sunt, de asemenea, o optiune daca vrei sa ai siguranta si, totodata, sa le oferi distractie. Sunt zone in care copiii se pot bucura de aventuri si activitati cu apa alaturi de alti copii, ocazie tocmai buna pentru socializare si dezvoltarea capacitatii de comunicare, sub supravegherea atenta a salvamarilor. Iar daca vrei sa iei si tu parte la intreaga distractie,ia in considerare activitatile sportive pe plaja si in apa. Unele hoteluri ofera terenuri de sport, baschet, fotbal etc, escursii in jurul statiunii, si posibilitati de practicare a diferite sporturi acvatice, precum inot, snorkelling sau scuba diving. Distractiv pentru amandoi, nu?

Totul inainte de vacanta
Cele mai multe dintre atractiile turistice din statiunile de litoral Bulgaria pot fi vizitate in grupuri organizate, iar acestea le-ar putea oferi copiilor o bucurie de care sa-si aminteasca multa vreme dupa intoarcerea acasa. Asadar, inainte de a alege o statiune, un hotel sau oricare dintre pachetele turistice low-cost de vacanta pe litoral Bulgaria, vezi care dintre ele se potrivesc cerintelor tale. Pe langa vacante ieftine, echipa noastra ti-a pregatit informatii utile pentru fiecare statiune de litoral Bulgaria, pentru a-ti face alegerea mai usoara.
Gina Rotaru

Rezerva acum!