×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Recomandari pentru o vacanta absolut perfecta in Larnaca

Una dintre cele mai frumoase statiuni ale insulei Cipru, Larnaca te intampina cu peisaje feerice, desprinse din povesti. Apele de un azuriu sclipitor mangaie plajele cu nisip fin, iar faleza incadrata de palmieri inalti te imbie la plimbari romantice la apus de soare. O vacanta spectaculoasa te asteapta in Cipru de Sud, unde Sun Hall Hotel 4* se afla la o aruncatura de bat de plaja Phinikoudes si la doar 100 metri de portul de agrement. De aici, vederea asupra golfului este minunata, iar iahturile din apropiere completeaza imaginea ideala. In plus, in zona digului se gaseste si cea mai spectaculoasa plaja cu care de mandreste Larnaca, Mackenzie, faimoasa pentru nisipul de culoare gri si facilitatile excelente.

Pachet complet de relaxare si adrenalina

Larnaca este o destinatie minunata pentru cei care iubesc marea si plaja, cele mai populare fiind Mackenzie si Phinikoudes. In acelasi timp, in aceasta zona a insulei iti poti dedica timpul nu doar relaxarii, ci si divertismentului activ. Cei care iubesc actiunea se pot bucura de scufundari, prin care te poti bucura de privelisti uimitoare asupra navelor scufundate, de windsurfing si scuba diving. Nu excludem nici zborul cu parapanta sau plimbarile cu iahtul. Familiile cu copii vor descoperi cu mare interes parcul de distractii local, precum si numeroasele locuri de joaca pentru cei mici, inclusiv pe plaje. Camel Park include o ferma de camile, o piscina, un restaurant si, in mijlocul complexului, o reconstituire a impresionantei Arca a lui Noe. Curtea acesteia adaposteste o mare varietate de animale, de la pisici la magari, rate si pui. In plus, odata cu lasarea serii, baruri si cluburi de noapte pline de culoare iti deschid apetitul pentru dans si voie buna. In timpul sezonului estival se organizeaza in Larnaca numeroase concerte si festivaluri

Atractii deosebite in Larnaca

Statiunea cipriota are numeroase locuri de explorat si atractii de admirat, dincolo de plajele sale superbe, apele curate de mici adancimi si soarele bland care iti mangaie pielea. Descopera importante obiective de cult, precum Biserica Sf. Lazar, un adevarat simbol al insulei, si Biserica Panagia Angelokisti. Una dintre cele mai frumoase privelisti din Larnaca ti-o ofera Lacul Sarat, situat la 5 km de oras, o retea complexa de patru lacuri sarate de diferite dimensiuni. Aceasta, conform legendei, a aparut dupa ce Sf. Lazar ar fi transformat un barbat intr-un lac deoarece refuzase sa ii ofere struguri. Pe timp de iarna, acest loc devine casa pentru familiile de flamingo roz, insa acest colt pitoresc de natura gazduieste si alte specii rare. Moscheea Halta Sultan Tekke, unul dintre cele mai importante locuri islamice sfinte din lume, sta semeata pe malul lacului.


(Larnaca - Sursa foto: Pixabay)

Descopera tot ce are mai bun de oferit statiunea Larnaca intr-o vacanta de vis de care te poti bucura prin cele mai noi programe oferite de touroperatorul Europa Travel: vezi oferta.

Rezerva acum!