×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Reduceri de pana la 50%, la Targul de Turism! Care vor fi principalele oferte

Iata ca vremea a trecut extrem de rapid, de la Targul de Turism din luna noiembrie, si pregatirile sunt acum aproape gata pentru primul targ din 2018. Asa cum te-am obisnuit in ultimii ani, avem o multime de surprize online pentru tine, la care vei avea acces din dimineata de joi, 22 februarie, pana in seara de duminica, 25 februarie. Suntem siguri ca esti curios sa afli care sunt principalele oferte din acest an, asa ca iti vom spune cateva secrete despre super reducerile pe care le-am pregatit.

Calatoresti la preturi irezistibile, in cele mai tentante destinatii ale Greciei

Daca nu te poti decide asupra unei singure destinatii din Grecia, vestea buna este ca, vara aceasta, poti merge in cate destinatii vrei tu, fara sa golesti contul de economii. Sejururile cu autocarul, care iti sunt deja oferite la tarife de neegalat, vor fi la Targul de Turism cu 40% mai mici. Cum ai putea rata o vacanta la asemenea preturi? In plus, ne ezita sa iti faci planuri si pentru calatorii cu avionul in Corfu, Zakynthos, Creta sau Rhodos, pentru ca vacanta ta mult dorita este acum la jumatate de pret.

Sejururi colorate in Turcia, pentru amintiri pastrate mereu in suflet

Fie ca iti doresti sa explorezi cele mai frumoase destinatii ale Turciei, fie ca vrei sa te relaxezi profitand de servicii all inclusive, anul acesta ai de unde alege. Ai transport gratuit la sejururile in Bodrum, Kusadasi sau Marmaris, iar pentru cele mai de lux experiente in Antalya, ai 30% reducere! Daca Turcia se afla de mult timp pe lista ta de dorinte, anul acesta este timpul sa o bifezi, pentru ca sigur vei ajunge acolo.

Cipru de Sud, o destinatie care iti va rasfata toate simturile

Pentru ca ne place sa te suprindem mereu cu lucruri noi, anul acesta am introdus in grila noastra de oferte si Cipru de Sud, acolo unde vei putea calatori cu reduceri de pana la 30%. Pregateste-te sa descoperi apusurile unice din Larnaca, sa te distrezi in locurile animate din Limassol sau sa te relaxezi zile intregi pe plajele unice din Ayia Napa.

Calatoresti gratis in statiunile tale preferate de pe litoralul bulgaresc

Nu exista vara fara o fuga pe litoralul bulgaresc, asa ca te vei bucura sa afli ca, sezonul acesta, ajungi acolo gratis. Tu doar pregateste-te de relaxare, distractie, mancare buna si servicii pe placul tau. De restul, asa cum te-am obisnuit, ne ocupam noi. Alege-ti destinatia preferata si gata!

Aventuri de neuitat, la preturi de nerefuzat

Vacantele nu sunt doar despre relaxare, ci si despre aventura si experiente de neuitat, asa ca iti propunem o multime de circuite in destinatii din Romania, Europa, Asia, Africa sau America de Sud. Pregateste-te sa calatoresti in destinatiile la care ai visat intotdeauna si sa descoperi unele dintre cele mai cunoscute atractii ale lumii. Ti-ai imaginat cum ar fi sa bei un cocktail pe plajele din Thailanda, sa te aventurezi pe Zidul Chinezesc, sa pasesti pe urmele faraonilor din Egipt sau sa traiesti visul american din mijlocul New York-ului? Acum este momentul tau, pentru ca ai reduceri de pana la 50%!

Experiente de weekend, amintiri de-o viata

Fiecare weekend din acest an poate fi un motiv sa pleci in vacanta! Calatoresti in intreaga Europa, cu preturi de la doar 129 euro. Ce destinatie se afla pe lista ta? Nu uita ca ne dam intalnire joi dimineata, pe 22 februarie. Esti pregatit sa iti faci planuri de vacanta?

Rezerva acum!