×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Retraieste Idila Capitanului Corelli cu Europa Travel!

Kefalonia, acest coltisor de rai cu ape verde-smarald si nisipuri albe scaldate de apele Marii Ionice, este locul unde tanarul ofiter italian, capitanul Corelli, interpretat de Nicholas Cage, s-a indragostit de frumoasa grecoaica Pelaghia, interpretata de Penelope Cruz.

Povestea lor de dragoste a avut loc in timpul ocupatiei germane si italiene din Kefalonia, in Al doilea Razboi Mondial, iar insula greceasca se mentine la fel de frumoasa ca atunci: cu ape spumante in nuante turcoaz marginite de sate pitoresti si o multime de locuri intime, numai bune pentru relaxare. Filmarile au avut loc in Sami si Argostoli, iar imaginile acestor locuri ce par desprinse din rai atrag an de an mii de turisti.

Castiga cu Europa Travel o vacanta pe platourile de filmare din Idila Capitanului Corelli!

Da Like paginii noastre de Facebook www.facebook.com/EuropaTravel si, prin tragere la sorti, poti castiga o vacanta pentru 2014 intr-un decor de vacanta inconfundabil: Insula Kefalonia!

Kefalonia2

Concursul Europa Travel se desfasoara in perioada 26 august - 1 septembrie 2013



Ce trebuie sa faci:


1. Da-ne un like pe Facebook - www.facebook.com/EuropaTravel
2. Trimite-ne un mesaj pe pagina de Facebook in care sa specifici numele complet si o adresa de e-mail valida la care te putem contacta.
Regulament concurs Europa Travel:

1. Concursul se va desfasura in perioada 26 august - 1 septembrie 2013.
2. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.
3. Pentru a putea participa la acest concurs trebuie sa dai Like paginii de Facebook Europa Travel - www.facebook.com/EuropaTravel
4. Fiecare participant trebuie sa trimita un mesaj pe pagina de Facebook Europa Travel cu numele si o adresa de e-mail la care poate fi contactat.
5. Se iau in considerare numai voturile obtinute de la persoane de cetatenie romana, cu conturi de Facebook reale.
6. Concursul se adreseaza numai persoanelor peste 18 ani.
7. Persoanele care dau Like de pe conturi false (fara activitate) nu vor fi luate in considerare si vor atrage descalificarea participantului.
8. Premiul consta intr-o vacanta in Kefalonia pentru 2014.
9. Premiul nu poate fi schimbat, amanat pentru o alta perioada a anului (decat cea convenita cu agentia sau in functie de disponibilitatile momentului) si nu se poate opta pentru contravaloarea lui in bani.
10. La concurs pot participa doar persoanele aflate in tara.
11. In cazul in care castigatorul nu va putea fi contactat si/sau nu va raspunde in termen de 7 zile se va face o noua tragere la sorti.
12. Castigatorul va fi anuntat in termen de 7 zile de la incheierea concursului pe pagina de like-uri Europa Travel de pe Facebook.

Rezerva acum!