×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Santorini a fost desemnata „Insula de top a Europei”

Santorini, una dintre cele mai populare destinatii din Grecia, a fost desemnata insula de top din Europa pentru 2015, intrand totodata pe locul 4 in clasamentul „Top 10 insule ale lumii, in 2015” detinut de TripAdvisor Traveler’s Choice. In lista cu cele mai cautate si apreciate insule ale anului se mai regasesc si Creta si Zakynthos. Premiile acestui an au fost anuntate saptamana trecuta, in cadrul unui eveniment in care au fost ilustrate peste 100 de insule din intreaga lume, inclusiv liste cu cele din Africa, Asia, Caraibe, Europa, America de Sud, Pacificul de Sud, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii. Premiile anuale se bazeaza pe milioanele de comentarii si calificative postate de calatorii si TripAdvisor pe tot globul.

Santorini: „Chiar daca nu ai ajuns inca pe aceasta insula din Cicliade, din Marea Egee, o poti recunoaste imediat in orice imagine - cladiri albe, sculptate parca in stanci si acoperite cu jumatate de sfere de culoarea unui cer furtunos, ape de safir stralucitoare. Este destinatia greceasca in vare veti gasi liniste, cutreierand pe plajele cu nisip negru sau pe strazile unui sat de provincie ca Imerovigli. Frumoasa Oia este faimoasa pentru apusurile sale, ce par a fi colorate cu fiecare nuanta din paleta unui artist.”

Creta: „Insula Creta este o bijuterie greceasa, ce pluteste intr-o mare de turcoaz topit. Plajele sunt intinderi de nisip fine si pietricele netede. Semnificatia sa istorica si mitologica nu poate fi ignorate: se spune ca insula Creta a fost locul de nastere al lui Zeus, regele zeilor, si primul site al civilizatiei moderne din Europa. Siturile arheologice si istorice abunda si te inspira la o pauza placuta de la o zi imbibata de soare pe plaja.”

Zakynthos: „Insulele Ionice sunt un paradis splendid, cinematografic. Apele sunt de cel mai profund turcoaz, nisipurile sunt matasoase si netene, iar soarele il simti vindecator. Totul aici pare photoshopat. Iar asta este doar Mama Natura, in toata splendoarea ei nealterata. Zakynthos este cea mai mare dintre Insulele Ionice si este insula pe cat de frumoasa, pe atat de fructuoasa, oferind o recompensa imensa de culturi, precum masline si struguri. Muzica este o parte importanta a culturii locale, putand lua parte la un concert sau festival in aproape orice noapte a saptamanii. Aici vei fi captivat de imaginile si sunetele interpretilor din Zakynthos.”

Castigatorii Premiilor au fost determinati folosind un algoritm care a luat in considerare cantitatea si calitatea clientilor si evaluari pentru hoteluri, restaurante si atractii ale insulei la nivel mondial, pe o perioada de 12 luni.

Top 10 Travelers’ Choice Islands - ale lumii
1. Providenciales, Turks si Caicos
2. Maui, Hawaii
3. Roatan, Honduras
4. Santorini, Grecia
5. Ko Tao, Thailanda
6. Madeira, Portugalia
7. Bali, Indonezia
8. Mauritius, Africa
9. Bora Bora, Polinezia Franceza
10. Fernando de Noronha, Brazilia

Top 10 Travelers’ Choice Islands - Europa
1. Santorini, Cicliade
2. Madeira, Insulele Madeira
3. Creta, Grecia
4. Zakynthos, Insulele Ionice
5. Fuerteventura, Insulele Canare
6. Jersey, Channel Islands
7. Mallorca, Insulele Baleare
8. Insula Capri, provincia Napoli
9. Tenerife, Insulele Canare
10. Corsica, Franta

Rezerva acum!