×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Se apropie Targul de Turism al Romaniei 2015

Mai sunt cateva zile si se da startul la vacante ieftine. Incepe Targul de Turism al Romaniei 2015, editia de primavara. Standurile sunt pregatite, ofertele sunt gata facute si agentii de turism asteapta cu nerabdare vizitatori cu dori de duca. Asa ca, fa-ti timp sa ajungi la marea deschidere, cand se vor pune la bataie cele mai tari oferte si cele mai tentante vacante ieftine pe care le vei gasi in cadrul evenimentului de anul acesta.

Iar daca anul trecut Europa Travel, cea mai are agentie de low-cost din Romania, te-a incantat cu vacante de la 1 euro, afla ca nici anul acesta nu se dezvata si continua sa lanseze pe piata sejururi greu de refuzat, in Grecia, Turcia, Bulgaria, Spania, Italia si in Romania. Ofertele momentului? Te asteptam sa le descoperi la Targul de Turism al Romaniei 2015, editia primaverii. Ar fi pacat sa ti le divulgam de pe acum, nu?

12 - 15 martie 2015
Targul de Turism al Romaniei 2015 va avea loc in perioada 12 - 15 martie 2015, la Romexpo. Vor fi patru zile de zambete,vacante ieftine in destinatii de prin tara si din strainatate si oferte care sa se plieze pe orice buget. Asadar, gandeste-te unde ai vrea sa mergi, vino la Targul de Turism al Romaniei 2015 si alege-ti din cele mai bune oferte de vacante ieftine. Echipa Europa Travel te asteapta la Targul de Turism al Romaniei 2015 cu vacante ieftine, asa cum a facut-o in fiecare an.

Targul de Turism al Romaniei 2015 va fi deschis de joi pana sambata (12-14 martie) intre orele 10:00 si 18:00, iar duminica (15 martie) programul va fi intre 10:00 si 16:00. Bucura-te de primavara si fa-ti cadou cat mai multe vacante ieftine!

Rezerva acum!