×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Top 10 destinatii de primavara

Primavara este anotimpul vacantelor parfumate si relaxante. Lipsa aglomeratiei, dar si preturile mai mult decat convenabile, fac din acest sezon unul dintre cele mai potrivite pentru petrecerea unei vacante binemeritate dupa sezonul friguros. Europa Travel vine in sprijinul calatorilor cu 10 sugestii pentru un sejur primavaratic.

Insulele ABC, Caraibe
Daca marea majoritate a insulelor din Caraibe devin extrem de calduroase dupa luna aprilie, cele 3 faimoase insule ABC (Aruba, Bonaire si Curacao) raman racoroase, datorita aerului parfumat si uscat ce se inregistreaza aici pe tot parcursul anului. Cele trei insule se deosebesc una de cealalta, fiecare dintre ele avand caracteristica sa aparte: Aruba este recunoscuta pentru plajele sale spectaculoase, Bonaire este destinatia ideala pentu amatorii de scufundari, iar Curacao, cea mai mare dintre insule, imbina armonios traditia cu luxul si exuberanta.
Pentru cei care se afla in cautarea unui paradis caraibian dupa luna aprilie, insulele ABC sunt ideale.

Amsterdam, Olanda
Cunoscuta pentru fabuloasa sa productie de lalele, Olanda este pe drept cuvant un adevarat simbol al primaverii. Lunile cele mai potrivite pentru a admira frumoasele lalele in gradinile publice si florarii sunt aprilie si mai. Chiar daca nu sunteti admiratori ai florilor, nu aveti cum sa ramaneti insensibili la splendoarea pe care vi-o inspira primavara la Amsterdam. Daca vreti sa experimentati ceva cu totul deosebit, gasiti-va ragazul de a vizita aceasta destinatie in timpul desfasurarii Paradei Florilor. Intreaga paleta de culori o veti gasi numai aici!
Capitala Olandei este numita si Venetia Nordului, datorita celor peste 1000 de poduri ce acopera cele 165 de canale ale orasului. Puteti petrece dupa-amiaza pe un vas, navigand printre monumente, frontoanele caselor olandeze si biciclistii din oras.

Arizona, SUA
Pe langa deja cunoscutii cactusi, Aruba are mult mai multe surprize de oferit turistilor. Acest stat este gazda celor mai spectaculoase peisaje naturale de pe glob, incluzand Grand Canyon (Marele Canion). Primavara este sezonul cel mai potrivit de vizitare a acestei destinatii, vara temperaturile calde putand fi greu de suportat. Florile salbatice, rocile rosii si piscurile de munte sunt doar cateva din atractiile cu care Arizona isi intampina vizitatorii.

Budapesta, Ungaria
Primavara este absolut incantatoare in capitala Ungariei, temperaturile fiind ideale pentru plimbari. Cunoscuta drept Parisul Europei de Est, Budapesta va asteapta cu decoruri spectaculoase de-a lungul Dunarii si un splendid cer albastru. Arhitectura specifica, monumentele cosmopolite, strazile linisite, gradinile ingrijite cu atentie sunt cateva dintre atractiile Budapestei. Nu ratati picnicurile pe marginea raului si serile relaxante in cafenelele locale.

Cape Town, Africa de Sud
Primavara, Cape Town este cu desavarsire “cel mai frumos oras din lume”. Plajele primitoare, marea cu briza revigoranta si Muntele Masa sunt elementele de identificare ale acestei destinatii. Pentru degustarea celor mai bune vinuri premiate, va recomandam sa nu ratati Festivalul Vinului, care are loc in luna mai.

Istanbul, Turcia
Istanbulul este taramul contrastelor, un oras a doua continente, amestec de cultura si traditie, intr-un cuvant un loc magic, cu o viata fascinanta si colorata.
Varietatea Istanbulului fascineaza vizitatorul. Muzeele, bisericile, palatele, marile moschei, bazarurile si siturile naturale par inepuizabile.
De la inceputul lunii aprilie, temperaturile blande sosesc dupa lunile cu ploi, dar preturile hotelurilor raman scazute, primavara fiind cea mai buna perioada pentru a vizita acest oras incantator.

Malta
Malta este cea mai mare si mai populara insula pentru petrecerea vacantelor datorita felului de a fi al maltezilor, cat si a cadrului natural de exceptie.
Apele de cristal ale Maltei, plajele magnifice, bastioanele, templele colosale, stancile de calcar si peisajele rurale aride se imbina armonios pentru a crea o destinatie neobisnuita si agitata.
Este de preferat sa viziezi Malta intre lunile aprilie si iunie, cand ploile inceteaza si temperatura devine foarte placuta.

Paris, Franta
Misterios, elegant, pitoresc, excentric - asa poate fi caracterizat in cateva cuvinte Parisul, care cu siguranta va va delecta simturile! Privelistea de pe malul Senei, atmosfera Turnului Eiffel, ultrafinele boutiquri si celebrele parfumerii, toate va vor cuceri! Parisul este un oras pentru boemi, indragostiti, fani ai marilor case de moda, dar si pentru iubitorii de arta.

Tokyo, Japonia
Tokyo, unul dintre cele mai populare orase de pe pamant, este astazi cel mai mare centru financiar al lumii, un gigant Megalopolis. Din punct de vedere turistic, acesta ofera vizitatorilor atractii dintre cele mai variate, de la temple, gradini traditionale, pana la monumente arhitectonice moderne, centre comerciale aglomerate si restaurante diverse. Ceea ce face ca Tokyo sa fie pe lista noastra de destinatii pentru primavara este vremea incantatoare care permite vizitarea cu placere a orasului. Parcul Ueno este princiala atractie, care te lasa pur si simplu fara respiratie.

Washington D.C., SUA
Cea mai frumoasa perioada pentru a vizita Washington D.C. este perioada ciresilor inmuguriti, prezenti de-a lungul raului Potomac. Un eveniment important este Festivalul Ciresilor Inflotiti care are loc in luna aprilie, cand florile incadreaza faimoasele monumente nationale din capitala. Vremea este deosebit de prielnica pentru plimbari si pentru vizitarea principalelor atractii cum ar fi Capitoliul, monumentul Lincoln, monumentul Washington sau monumentul lui Jefferson. Primavara au loc numeroase concerte in aer liber, spectacole si picnicuri la iarba verde.

europatravel.ro

Rezerva acum!