×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Top 10 plaje din Europa

PRAIA DEL FUOCO, Italia - pentru un sejur romantic



Praia del Fuoco este localizata la marginea coastei Capo Vaticano, la sud de Calabria. Golful stancos este accesibil doar cu barca, iar nisipul moale pe care-l veti gasi aici se imbina spectaculos cu apa marii.
Odata ajunsi in aceasta zona cu barca, petreceti cateva ore relaxandu-va pe nisip, apoi mergeti sa luati masa la resturantele pescaresti din cartierul Grotticelli. Puteti inchiria barci din Grotticelli sau din Santa Maria.
Praia del Fuoco este destinatia ideala pentru indragostiti si proaspat casatoriti.

SANTA GIULIA, Corsica - pentru un sejur vesel si savuros



Aceasta insula are un caracter aparte, care ii ofera unicitate. Peisajul este superb, salbatic, apa este turcoaz, iar nisipul alb. Tinerii se pot juca in siguranta in apa acestui golf linistit, incadrat de pini parfumati si roci de culoare rosie, in timp ce membrii mai mari ai familiei pot fi ocupati cu alte activitati.
Calatorul este atras aici de frumusetea peisajelor, dar si de multitudinea de restaurante si baruri in care se poate degusta berea locala La Pietra, fabricata din castane.

ELIA, Myconos, Grecia - destinatia ideala pentru barbati



Elia este o plaja ce te imbie cu farmecul sau grecesc. Situata pe coasta sudica a insulei, aceasta a devenit foarte populara in ultimii 20 de ani.
Se ajunge aici printr-o panta abrupta, drumul de coborare creand o faleza. Puteti contempla peisajul relaxandu-va sub o umbrela din paie, in timp ce asteptati ca superbele grecoaice sa va preia comenzile de bauturi si mancare de la tavernele locale.

BORA BORA, Ibiza - sejur in cel mai frumos loc de pe pamant, pe insula petrecerilor



Odata ajunsi in Bora Bora va veti indragosti pentru totdeauna de aceasta bijuterie din mijlocul oceanului. Este locatia cea mai potrivita pentru cluburi nocturne. Barul "Plaja Bora Bora" pe plaja "Playa d'en Bossa" va pune la dispozitie cluburi in aer liber si interioare deschise pana la ora 4 dimineata. Bora Bora este o destinatie ce se adreseaza tinerilor dornici de petreceri.

ES TRENC, Mallorca - sejur in perla insulelor Baleare



Es Trenc este plaja ce atrage prin albul nisipului si limpezimea apei marii. Este localizata la 2 km de o plaja nedegradata, inconjurata de dune. Dunele formeaza un ecosistem unic, datorat excesului de vant si salinitatii din zona. Entuziastii vor gasi aici o multime de pasari, inclusiv pescarusi. Este destinatia ideala pentru persoanele iubitoare de natura si pentru cei carora le plac plimbarile in aer liber.

IZTUZU, Dalyan, Turcia - sejur pentru toate gusturile



Iztuzu este o plaja frumoasa, unul dintre putinele locuri din Mediterana unde broastele testoase vin sa-si depuna ouale.
Gonind cu barca pe mare puteti vedea mormintele liciene care infrumuseteaza coasta. Marea desparte plaja de delta, asadar veti avea de ales pentru inot intre apa proaspata si apa de mare. Plaja are o lungime de 2 km, iar sezlongurile si facilitatile sunt limitate.
Este o destinatie perfecta pentru toti europenii.

VALENCIA, Spania - sejur pentru cunoscatori



In fiecare vacanta de vara spaniolii se ingramadesc pe plaja din zona maritima a orasului Valencia. Una dintre cele mai mari atractii turistice din Valencia este Palatul Marques de Dos Aguas, construit in stil baroc. Fatada palatului este sculptata intr-un mod extravagant, iar interiorul este la fel de controversat. Muzeul Artelor Frumoase se numara si el printre cele mai vizitate muzee din tara, datorita operelor expuse care apartin unor mari artisti precum El Greco, Goya si Velazques.
Este indicata celor care cunosc bine zona.

MONTE CARLO BEACH CLUB, Monte Carlo - sejur pentru firile active si iubitoare de nisip



Pare locul despre care poti sa spui ca are un singur defect: acela ca este perfect. Alt cusur nu ii poti gasi. Este cea mai exclusivista plaja din Monte Carlo, preferata europenilor inca din anul 1930 si gazda unor petreceri incantatoare, sporturi acvatice si evenimente de moda. Este un loc in care poti sa alternezi plaja, platoul plin de fructe proaspete, piscina si sporturile nautice.

ELOUNDA, Creta, Grecia - amestec de armonie si splendoare naturala



Peninsula Elounda se afla la 3 km de Creta si formeaza o laguna cu apa calda, perfecta pentru practicarea sporturilor nautice, cum ar fi: scuba-diving, windsurfing, jet-skiing si schiatul pe apa. Aici aveti posibilitatea de a naviga si de a lua picnicul pe un vas, ori puteti vedea ruinele subacvatice, la bordul unei impresionante ambarcatiuni din sticla.

CANNES, Franta - sejur pe insula starurilor



Cannes, orasul starurilor, este celebru datorita Festivalului International de Film. Principalele atractii ale orasului sunt: Bisericile - Notre Dame de l’Esperance, Biserica Ortodoxa Rusa Sf. Arhanghel Mihai, Portul Cannes - locul unde se aduna o multime de vase de croaziera si ambarcatiuni de lux. Cluburile de pe plajele private sunt o adevarata incantare, insa preturile sunt piperate - puteti cheltui o mica avere pentru un sezlong.
La stanga zonei veti gasi cel mai bun sector al plajei publice, de unde veti fi spectatori la intreaga panorama a Cannes-ului.

Rezerva acum!