×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Top 5 + 1 localuri pentru o cafea in Atena

O cafea in Atena… destinatia greceasca in care vacanta este o adevarata explorare. Locul in care simpla bautura preparata la ibric iti reda istoria, cultura si traditiile locale, in cel mai subtil mod posibil. Asta pentru ca aici, cafeaua este mai mult decat decat o percepem noi. Este modalitatea locala de a socializa, de te tine la curent cu evenimentele si de a te rasfata sub soarele grecesc, pe timp de vara. Astfel ca, daca vrei sa te bucuri de o experienta greceasca cu totul aparte, iata cateva localuri de top in care sa savurezi o cafea in Atena.

O cafea in Atena: Raia-Ellas

Situata chiar langa piata Monastiraki, Raia-Ellas este dedicata impatimitilor de traditie si istorie. Nu de alta, dar privelistea duce spre Acropole si Plaka. Prima cladire a cafenelei dateaza din 1839 si este una dintre cele mai vechi din Atena. Peretii sai plini de culoare arata istoria lunga a orasului si iti redau atmosfera traditionala a locului.

O cafea in Atena: SIX D.O.G.S.

Chiar in inima centrului Atenei, SIX D.O.G.S. este o cafenea plina de viata, careia ii pasessc pragul in special tineri. Este locul lor de intalnire, localul oferind relaxare pe timp de zi si distractie pe timp de noapte. In aproape fiecare seara din vara,in gradina localului au loc numeroase spectacole de muzica live.

O cafea in Atena: Clumsiile

O cafea greceasca buna si o selectie uimitoare de cocktailuri homemade. Clumsiile se afla pe strada Praxitelous si serveste cafea artizanala, intr-o atmosfera plina de eleganta. In 2016. Cafeneaua intrat in topul celor mai bune 50 de baruri ale lumii. Merita vizitata atat pentru cafea, cat si pentru autenticitatea sa.

O cafea in Atena: TAF

TAF se afla in zona Monastiraki si este un local artistic contemporan. Cladirea este ornata cu obiecte de arta. La ultimul etaj al sau exista chiar si o expozitie, iar dedesubt se afla o gradina frumoasa - locul preferat de discutii al iubitorilor de arta. Un local perfect de savurat o cafea in Atena, daca iti place arta si calmitatea emanata de aceasta.

O cafea in Atena: Selas

Selas te cucereste cu intimitatea sa. Un loc ascuns in inima Atenei, in zona Exarcheia, Selas te suprinde prin culorile vii, atmosfera relaxanta si cu imprejurimile sale ornate cu piese de arta. Localul este preferat de tineri si se afla in una dintre cele mai autentice zone din Atena. Cu toate acestea, putini il stiu.

O cafea in Atena: Couleur Locale

Couleur Locale este o cafenea care se mandreste cu una dintre cele mai bune privelisti spre Acropole. Daca ai vizitat Atena si esti genul caruia ii place sa se relaxeze la o cafea, imposibil sa nu o stii. Couleur Locale este localul de vacanta perfect: are priveliste spectaculoasa si bauturi de care vrei. Ia-ti o cafea sau o limonada proaspata si admira frumusetea orasului de sus.

Rezerva acum!