INFORMARI PENTRU CALATORIE

Top peisaje instagramabile din Grecia? Iata lista de care ai nevoie

Grecia este un adevarat taram magic pentru vanatorii de peisaje instagramabile. Fiind un leagan al civilizatiei, aceasta s-a conturat de-a lungul timpului intr-o atractie turistica magnetizanta. Este o destinatie perfecta pentru gurmanzi, pentru iubitorii de plaje perfecte, pentru cei care cauta istorie, sau pentru cei care doresc sa descopere o arhitectura deosebita.

Ceea ce este cat se poate de convingator este faptul ca este o destinatie pentru toate buzunarele.

Daca vrei sa planifici o vacanta in Grecia si nu stii unde sa mergi, iata care sunt locurile cu cele mai instagramabile peisaje:

1. Primul pe lista de peisaje instagramabile? Santorini

Cu siguranta cunosti casele albe din Santorini, chiar daca nu ai pasit niciodata pe aceasta insula. Este unul dintre reperele vizuale ale tarii si este una dintre cele mai animate insule. Este o insula in care te poti bucura din plin de liniste si iti poti incarca bateriile sau in care poti descoperi aventura, istoria si geografia incredibila.

Iar in anul 2015, aceasta a fost desemnata ”insula de top a Europei”.

Santorini
Sursa foto: Pixabay

2. Atena

Capitala Greciei este un magnet pentru toti cei care sunt pasionati de istorie. Acropolele, Portul Pireu sau Pantenonul pot face subiectul unor plimbari de neuitat. Atena este un oras viu, in care vei descoperi extrem de multe activitati interesante.

atena - peisaje instagramabile
Sursa foto: Shutterstock

3. Creta

Este o destinatie preferata de un numar foarte mare de oameni. Fiind cea mai mare insula din tara ofera tot ceea ce ti-ai putea dori intr-o vacanta: Peisaje instagramabile, plaje perfecte si numeroase variante de distractie.

creta
Sursa foto: Shutterstock

4.Meteora

Este un complex de manastiri unice in lume. Acestea sunt construite pe piloni din piatra naturala si contureaza unul dintre cele mai interesante peisaje pe care le-ai vazut vreodata. Situata in centrul tarii, zona Meteora merita o excursie de o zi, pentru poze si amintiri de neuitat.

Meteora
Sursa foto: Shutterstock

5. Lefkada

Orice imagine de pe insula Lefkada este imbietoare. Este un loc cu plaje care te invita la relaxare, cu ape calde si o multime de peisaje interesante. O vacanta pe aceasta insula iti poate aduce un bronz frumos si numeroase momente pline de aventura.

Lefkada
Sursa foto: Shutterstock

Aceste destinatii sunt doar 5 picaturi in uriasa mare de locuri impresionante ale Greciei. Merita, asadar, sa pui aceasta tara pe lista scurta a destinatiilor de vacanta, iar si iar.


Rezerva acum!