×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Vacante ieftine, in destinatiile primaverii 2015

Din luna iubirii, am ajuns in luna Martisorului, iar gandul ne-a zburat deja la vacante ieftine, in destinatii cu soare si multa culoare. Oferte de vacante ieftine sunt multe, iar cu Targul de Turism al Romaniei care bate la usa, imposibil sa nu gasesti una care sa te incante. Noi ti-am pregatit cateva dintre destinatiile primaverii 2015, in care sa te bucuri atat de clasicele obiective turistice, cat si de particularitatile anotimpului: culoare, soare, prospetime si temperaturi confortabile. Totul, la pachet in vacante ieftine, pe care le vei gasi la Targul de Turism al Romaniei 2015.

Amsterdam, Tarile de Jos
Nicio alta destinatie de vacante ieftine nu ilustreaza mai bine venirea primaverii ca Amsterdam, Taramul Florilor. La inceput de martie, sute de culori acapareaza orasul, dand startul sezonului estival de primavara si totodata sezonului de de vacante ieftine. Este perioada in care pietele de flori isi deschid portile, iar orasul devine o aglomeratie uimitoare de petale, culori, miresme si turisti fascinati de tabloul local.

Mergi tiptil prin Keukenhof, cea mai mare gradina de flori bulb, aflata la 40 minute cu autobuzul de la Amsterdam. Gradina se deschide in 20 martie, atrage aproximativ 800.000 de vizitatori si este o adevarata nebunie de culori, pentru care mii de turisti aleg vacante ieftine in martie. Alaturi de aceasta, experimenteaza ce are orasul mai bun de oferit in muzica electronica si arta media, la 5 Days Off (5daysoff.nl), cel mai mare festival al primaverii, inspirat de 10 Days Off al Belgiei. Iar dupa aceste experiente, traverseaza in plimbare cea mai mare piata de arome din Amsterdam, Albert Cuypmarkt, uitandu-te dupa, branza olandeza, produse frech si haine vintage.

Budapesta, Ungaria
Veselia si muzica umplu aerul din Budapesta in cadrul celui mai prestigios eveniment cultural anual al orasului: Festivalul de primavara, care se desfasoara in ultimele doua saptamani ale lunii martie. Anul acesta, festivalul include peste 50 de spectacole, printre care spectacole de opera, concerte, balet, dans si de teatru, expozitii si diferite evenimente pentru copii. Mergi pe o croaziera pe Dunare si plimba-te pe bulevardele grandioase, care se intind din Buda la Pesta, pentru o lectie de istorie arhitecturala de la baroc la Art-Nouveau. Sau, rasfata-te in cele mai recente degustari de vinuri, pentru a descoperi ca vinul unguresc nu inseamna doar Tokaj.

Atena, Grecia
Primavara este cea mai bua perioada de a strabate Atena in vacante ieftine. Asteapta-te la zile insorite, preturi mai mici la obiectivele turistice si la localuri bogate in aroma cafelei grecesti, deloc aglomerate. Trebuie doar sa-ti iei o jacheta, sa te plimbi pe strazile linistite cu iz istoric si sa te pregatesti pentru nebunia de seara, cand aerul se imbiba cu aroma de miel, muzica rasuna la taverne, cluburile de rock fac pamantul sa vibreze, iar luminile felinarelor din piata Omonia oglinda in coloanele Parthenon.

Paris, Franta
Paris este o alegere clasica pentru vacante ieftine si romantice, insa primavara este una dintre cele mai bune perioade in care sa-l vizitezi. Capitala Frantei abia se dezmeticeste dupa iarna si primii muguri de primavara incep sa se deschida, transformand orasul intr-o destinatie si mai romantica, cu si mai multe oferte de vacante ieftine. Strabate marile bulevarde, relaxeaza-te intr-o cafenea, bea un fin francez bun si descopera bucataria pariziana alaturi de persoana iubita. Seara, savureaza si o plimbare linistita pe celebrul Champs-Elysees, mult mai liber decat in sezonul de vara.

Roma, Italia
Inchirieri un apartament in Roma si bate multimile si caldura apasatoare a verii. Spre surprinderea ta, vei avea o multime de „tratorii” la alegere pentru cina si de vei bucura de mancaruri asa cum doar italienii o fac. Traditionalismul si autenticitatea italiana sunt mai puternice in extrasezon, cand, culmea, gasesti si cele mai multe vacante ieftine. Plimba-te de-a lungul strazilor pietruite, trecand pe langa atractii importante, cum ar fi Forum, Colosseum, Fontana di Trevi, Mausoleul lui Hadrian si Pantheon. Va fi, probabil, una dintre cele mai reusite vacante ieftine, pe care le-ai petrecut probabil primavara.

Pentru si mai multe destinatii de vacante ieftine pentru primavara si vara 2015, te asteptam cu drag la Targul de Turism al Romaniei, din perioada 12-15 martie, unde vei gasi si cele mai bune oferte ale momentului.
Gina Rotaru

Rezerva acum!