×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Vacante low-cost de Valentine’s Day in Romania

Ziua indragostitilor se apropie cu pasi repezi si ofertele de vacante de Valentine’s Day in Romania incep sa se imputineze. Daca si tu te regasesti printre cei care n-au dat inca peste cadoul perfect, ti-am pregatit o lista cu orasele in care-ti poti petrece o vacanta romantica de Valentine’s Day in Romania, indiferent daca esti genul comod sau activ. Ai munte sau mare, ai partii de schi sau piscine interioare, cabane amenajate sau hoteluri de lux si, fara indoiala, ai restaurante cu delicatese romanesti, care sa dea startul unei seri cu adevarat speciale. Pe scurt, ai vacante low-cost de Valentine’s Day in Romania, pe care ti le-am pregatit alaturi de echipa Europa Travel. Iata unde sa mergi si de ce:

Mamaia
Daca iubesti marea si nu te dezlipesti nici iarna de ea, vacanta de Valentine’s Day in Romania poate insemna o surpriza reusita in Mamaia. Aici poti trai romantismul pe plaja, intr-o plimbare pe faleza, intr-o iesire cu barca pe Lacul Siutghiol sau, daca esti excentric, in unul dintre zecile de cluburi pregatite cu surprize pentru vacantele de Valentine’s Day in Romania. Acum, depinde doar de tine ce intelegi prin romantism.

Oferta vacanta Europa Travel: Hotel Splendid 4*, de la 239 lei, pe sejur.

Baile Tusnad
O alegere atat pentru romantici comozi, cat si pentru aventurieri. Este orasul in care poti vizita Lacul Sfanta Ana, singurul lac vulcanic din Romania, poti merge cu barca pe Lacul Ciucas, aflat in mijlocul statiunii, fiind creat in scopuri turistice cu ajutrul raului Olt, sau te poti distra in Parcul de aventura, chiar de langa lacul Ciucas. Iar dupa toate activitatile in aer liber, iti recomandam sa inchei seara de Valentine’s Day in Romania cu o cina romantica in una dintre casutele rustice ale statiunii.

Oferta vacanta Europa Travel: Hotel O3zone 3*, de la 239 lei, pe sejur.

Sinaia
Statiunea balneo-climaterica aflata la poalele muntilor Bucegi, renumita pentru numeroasele atractii turistice printre care Castelul Peles, Pelisorul, Manastirea Sinaia, Cazinoul Sinaia si Casa Memoriala „George Enescu”. In statiune predomina linistea, iar aerul antic iti induce o stare calda de romantism, perfecta pentru o vacanta de Valentine’s Day in Romania. Viziteaza Muzeul de trenulete din apropierea garii, Casa lui Nicolae Iorga, construita in anul 1918, intre strazile Calea Codrului si Gheorghe Doja din cartierul Furnica, si plimba-te prin Parcul Dimitrie Ghica, al carei gradina dateaza inca din 1881. Tot aici, gasesti si Muzeul Rezervatiei Naturale Bucegi.

Oferta vacanta Europa Travel: Hotel Palace 4*, de la 239 lei, pe sejur. Noi ne-am facut deja planul :). Tu ce varianta ai alege pentru o vacanta de Valentine’s Day in Romania?

Gina Rotaru

Rezerva acum!