Circuite autocar
Circuit carnavalul de la Venetia 2020 - 2021

Itinerariu: Bucuresti - Budapesta - Ljubljana - Padova - Venetia - Bologna - Modena - Budapesta - Bucuresti
Date plecare: 21.02.2020
Circuit cu autocarul, 7 zile
   5 / 5 din 3 voturi | Acorda o nota

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarif: 339 euro/persoana

Program

Ziua 1. Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sibiu - Deva - Timisoara - Arad - Budapesta (850 km)

Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei. Sosire in cursul serii la Budapesta. Cazare in Budapesta la Hotel Ibis Styles Budapest City West 3* sau similar.

Ziua 2. Budapesta - Ljubljana - Padova (725 km)

Mic dejun. Vom pleca spre Slovenia, traversand zona lacului Balaton. Odata ajunsi in Ljubljana, capitala Sloveniei, vom face un tur de oras in care vom vizita: Podul Triplu, fantana Robba si Podul Dragonilor. Continuam catre Italia, iar seara ajungem in zona Veneto. Cazare la Hotel B&B Padova 3* sau similar.

Ziua 3. Venetia - Paradele Carnavalului

Mic dejun. Transfer cu autocarul la gara din Padova, de unde vom lua trenul catre Venetia. Astazi vor avea loc doua evenimente ale carnavalului: Volo della’Aquila - la ora 12:00. Celebrul zbor al Vulturului din Piata San Marco, in acest an avand loc din turnul clopotnita si Finala concursului de masti si costume din Piata San Marco de la ora 14:30 pana la 17:30, unde vom putea vedea cel mai bun costum mascat sic el mai bun costum mascat conform temei Carnavalului. De asemenea azi vom face si un tur pietonal al Venetiei in care vom vedea Bazilica San Marco, Palatul dogilor, Turnul cu orologiu si Punte Suspinelor. Retur la Padova si transfer cu autocarul la hotel. Seara timp liber la dispozitie in Padova. Cazare Hotel B&B Padova 3* sau similar.

Ziua 4. Padova - Bologona - Modena (320 km)

Mic dejun. Dimineata vom pleca intr-o excursie optionala la Bologna si Modena. In Bologna se gaseste cea mai veche universitate din Europa. Aici vom vizita Piata Maggiore, Fantana lui Neptun, Primaria, Sala Borsa, Palatul Re Enzzo, Palatul dell’Archiginnasio, Teatrul Anatomico si turnurile inclinate Garisenda si Asinelli. Vom continua catre Modena unde vom putea admira o multitudine de monumente incluse in patrimoniul UNESCO. Timp liber la dispozitie. Seara ne intoarcem in Padova. Cazare la Hotel B&B Padova 3* sau similar.

Ziua 5. Venetia - Paradele Carnavalului

Mic dejun. Transfer cu autocarul la gara din Padova pentru a lua trenul catre Venetia. Puteti vedea continuarea concursului de costume pe scena Marelui Teatru din Piata San Marco. In plus va mai puteti bucura si de: Spectacolul celor 12 Marii ale Canavalului - pentru ceremonia de premiere si incoronarea castigatoarei din acest an. La ora 17:00 este programat celebrul Zbor al Leuni, moment in care un urias steag cu simbolul Venetiei, va flutura deasupra multimii. Retur cu trenul la padova si transfer cu autocarul la hotel. Seara timp liber la dispozitie in Padova. Cazare Hotel B&B Padova 3* sau similar.

Ziua 6. Padova - Budapesta (725 km)

Mic dejun. Ne vom indrepta catre Budapesta unde vom ajunge in cursul serii si vom face un tur panoramic cu atuocarul, iar optional puteti participa la o Croaziera by night cu cina pe Dunare. Cazare in Budapesta la Hotel Ibis Styles 3* sau similar.

Ziua 7.Budapesta - Arad - Timisoara - Deva - Sibiu - Brasov - Ploiesti - Bucuresti (850 km)

Mic dejun. Vom pleca spre Tara. Seara sosire in Bucuresti, in functiile de conditiile de trafic.

Informatii utile

• Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport simplu electronic sau temporar valabil; toti copiii au nevoie de pasaport.
• Acest program nu necesita obtinerea vizei turistice de catre cetatenii romani.
• Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul de deces.
• Pentru minorii care calatoresc fara parinti si au fost incredintati unei terte persoane, este necesar acordul ambilor parinti exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat precum si cazier juridic pentru persoana care ii insoteste.
• Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare.
• Pentru partaj se va solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana, de acelasi sex dispusa sa participe la excursie partaj. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.
• Grupul minim de 40 de persoane.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali.
• Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii.
• In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.
• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu 48 de ore inaintea plecarii in calatorie.
• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau Tour Operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati. Tour Operatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie (autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Tour Operatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Tour Operator, iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Tour Operatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective.
• Tour Operatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.

Tarife

Data plecare Tarif
21.02.2020 339 Euro

Suplimente, reduceri

Tarif single 483 euro;
A treia persoana in camera dubla cu pat suplimentar 339 euro;
Copil sub 5 ani cazat in camera cu 2 adulti 239 Euro ;
Copil intre 6-12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 285 euro.

Servicii incluse

• Transport cu autocar propriu pe toata durata programului;
• Cazare 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel Hotel Ibis Styles 3* sau similar Budapesta;
• Cazare 3 nopti cazare cu mic dejun la Hotel B&B Padova 3* sau similar;
• 2 zile de vizitare ale Carnavalului din Venetia;
• Excursie de o zi la Bologna si Modena;
• Bilete de tren Padova - Venetia - Padova;
• Tururi panoramice in Ljubljana si Budapesta;
• Insotitor de grup roman.

Nu sunt incluse

• asigurarea medicala;
• asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul);
• intrarile la obiectivele turistice;
• bilete la vaporetto;
• taxa de oras la hotelul din Padova: 2 Euro/pers./zi (se achita la receptie).
• excursiile optionale.

Observatii

• Tarifele afisate sunt valabile la data publicarii ofertelor. Pot suferi modificari in orice moment.
• Tarifele speciale sunt valabile in limita locurilor disponibile si nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.

Transferuri

Transferuri gratuite la imbarcare din: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia, Iasi, Targul Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Ramnicul Valcea si Pitesti.

Excursii optionale

Croaziera cu cina pe Dunare
Tarif: 35 Euro/adult, 18 Euro/copil 2-11,99 ani (transfer cu autocarul inclus dus-intors)
Include: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare

Rezerva acum!