Circuite Romania
Circuit Muntii Apuseni - Hunedoara 2020

Itinerariu: Bucuresti - Miercurea Ciuc - Piatra Neamt - Gura Humorului - Suceava - Bucuresti
Date plecare: 17.07.2020, 14.08.2020, 18.09.2020
Circuit cu autocarul, 3 zile
   5 / 5 din 2 voturi | Acorda o nota

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarif: 565 lei/persoana

Program

Ziua 1. Bucuresti - Cozia - Cluj Napoca - Turda

Ora 05:30 intalnire cu reprezentantul agentiei si imbarcare din Bucuresti - Calea Grivitei - Muzeul CFR.
Plecare din Bucuresti la ora 06:00 pe traseul Bucuresti - Pitesti - Ramnicul Valcea. Odata ajunsi pe valea Oltului vom opri la Manastirea Cozia, ctitoria domnitorului Mircea cel Batran, asezata pe mal. De aici vom pleca spre Cluj-Napoca. Aici vom face un tur cu autocarul, in care vom admira Catedrala Greco-Catolica Sfantul Iosif, Parcul Operei, Bastionul Croitorilor, Palatul de Justitie, Opera Nationala Romana, Teatrul National, Piata Avram Iancu unde se gaseste Catedrala Metropolitana. Vom vedea si Palatul Seminarului Teologic Ortodox, Biserica Unitariana si Biserica Evanghelica. In piata unirii vom observa statuia lui Matyas Corvin, Palatul Banffy si vom vizita Biserica Sfantului Mihail. De aici ne vom intoarce spre Turda si unde ne vom caza la hotel/pensiune 3*.

Ziua 2. Turda - Campeni - Scarisoara - Pestera Ursilor - Tebea - Deva

Mic dejun. Vom incepe traseul pe Valea Ariesului, spre Campeni, capitala Tarii Motilor, unde vom admira statuia ecvestra a lui Avram Iancu. Continuam apoi spre ghetarul Scarisoara, cel mai mare ghetar subteran din lume, pe care il vom vizita si dupa aceea spre pestera Ursilor, unde ne vom plimba prin cele trei galerii deschise turistilor. Odata terminate incursiunile in subteran, vom pleca spre Tebea, unde vom vizita Gorunul lui Horea, un stejar vechi de 400 de ani si mormantul lui Avram Iancu. Vom incheia ziua in Deva, unde ne vom putea plimba prin centrul localitatii sau vom putea urca cu funicularul spre cetatea de deasupra orasului (optional). De aici vom admira pesajul superb al vaii Muresului. Cazare in zona Deva la hotel/pensiune 3*.

Ziua 3. Deva - Hunedoara - Densus - Ulpia Traiana Sarmisegetusa - Alba Iulia - Bucuresti

Mic dejun. Vom vizita la Castelul Corvinilor, resedinta lui Iancu de Hunedoara. Aici vizitam turnurile, santul exterior, capela, Sala Dietei si Palatul Administrativ. Vom continua cu o vizita la Biserica Sfantului Nicolae din Densus, una dintre cele mai vechi biserici din Romania. Vom continua cu Ulpia Traiana Sarmisegetusa, capitala romana a Daciei. Aici vom vedea ruinele amfiteatrului, ale templului zeitei Nemesis si ale forului lui Traian. Ultima vizita va avea loc la Alba Iulia, unde vom vizita Cetatea Alba Carolina, cea mai reprezentativa fortificatie din Transilvania. De aici vom pleca spre Bucuresti unde vom ajunge in cursul serii.

Informatii utile

• Grup minim 25 persoane.
• Documente necesare calatoriei: carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.

Tarife

Data plecare Tarif
17.07.2020 565 Lei
14.08.2020 565 Lei
18.09.2020 565 Lei

Suplimente, reduceri

• Tarif camera single: 720 lei;
• Tarif al treilea adult in camera 555 lei;
• Tarif copil sub 12 ani: 545 lei cazat in camera cu 2 adulti.

Servicii incluse

• Transport cu autocar/microbuz clasificat;
• 2 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri/pensiuni de 2-3*;
• Ghid insotitor;

Nu sunt incluse

• Excursiile optionale si ghizii locali;
• Itrarile la obiectivele turistice;
• Taxa de oras/statiune (unde se cere).

Rezerva acum!