INFORMARI PENTRU CALATORIE

Circuite autocar
Circuit Sarbatori Pascale la Praga 2024

Itinerariu: Bratislava - Cast. Lednice, Praga, Castelele Konopiste, Hluboka, Cesky Krumlov - Dresda - Karlovy Vary Brno - Pestera Punkva - Budapesta
Date plecare: 01.05.2024
Circuit cu autocarul, 7 zile
Tarif: 515 399 euro/persoana

Program

Ziua 1. Bucuresti - Budapesta (cca. 835 Km)

Ora 05:30 Imbarcare din Bucuresti - Calea Grivitei - Muzeul CFR. La ora 06:00 vom pleca pe traseul Sibiu - Deva - Arad - Budapesta. In capitala Ungariei putem opta (contra cost) sa incheiem ziua cu o croaziera pe Dunare, pentru a admira din vaporas principalele obiective: Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal, stanca Ghelert. Cazare in Budapesta la Hotel Atlantic 3*.

Ziua 2. Budapesta - Bratislava - Castelul Valtice - Praga (cca. 555 Km)

Mic dejun. Plecam spre Bratislava capitala Slovaciei, unde vom vizita Biserica Incoronarii Mariei Tereza si vom admira faleza Dunarii. Urmeaza vizita la Castelul Lednice, parte a patrimoniului UNESCO, care a apartinut casei de Liechtenstein inca din 1249. Incepand cu sec. XVII, gradinile castelului au fost amenajate in stil englezesc, arhitectura baroca si neo-gotica a castelului armonizandu-se perfect cu acestea. Vom continua traseul spre Praga, unde ne vom caza la Hotel Olympik Tristar 3* (sau similar).

Ziua 3. Praga - Castelele Konopiste - Hluboka - Cesky Krumlov (cca. 370 Km)

Dupa un somn odihnitor si micul dejun, vom pleca cu autocarul spre centrul orasului, langa Castelul Praga -Hradul, de unde vom incepe turul pietonal. Vizitam Catedrala Sf. Vitus, Man. Loreta, Ulita de Aur (contra cost), Cartierul Mala Strana, Podul Carol, Orasul Vechi (Piata Primariei, Ceasul astronomic) Cartierul evreiesc, Piata Vaclavske (zona pietonala cu magazine de lux). Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie pentru a explora capitala Cehiei. Seara, optional croaziera pe Valtava, apoi ne cazam la acelasi Hotel Olympik Tristar 3* (sau similar).

Ziua 4. Praga

Dupa un somn odihnitor si micul dejun, vom pleca cu autocarul spre centrul orasului, langa Castelul Praga -Hradul, de unde vom incepe turul pietonal. Vizitam Catedrala Sf. Vitus, Man. Loreta, Ulita de Aur (contra cost), Cartierul Mala Strana, Podul Carol, Orasul Vechi (Piata Primariei, Ceasul astronomic) Cartierul evreiesc, Piata Vaclavske (zona pietonala cu magazine de lux). Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie pentru a explora capitala Cehiei. Seara, optional croaziera pe Valtava, apoi ne cazam la acelasi Hotel Olympik Tristar 3* (sau similar).

Ziua 5. Praga - Dresda - Karlovy Vary (cca. 450 Km)

Mic dejun. Timp liber in Praga, sau optional excursie la Dresda si Karlovy Vary. Pornim spre Dresda, supranumita Florenta Germaniei, asezata pe fluviul Elba si fosta resedinta regilor Saxoniei, unde vom vizita Frauenkirche, Procesiunea Printilor, Palatul Regal, Opera Semper si Castelul Zwinger principala atractie a orasului, care gazduieste mai multe expozitii de arta. Apoi ne deplasam spre Karlovy Vary, pentru o plimbare prin faimoasa statiune balneara, cunoscuta pentru izvoarele sale termale, pana la Galeria Colonadelor si hotelul Pupp. Seara, revenim in Praga, pentru cazare la Hotel Olympik Tristar 3* (sau similar).

Ziua 6. Praga - Brno - Pestera Punkva - Budapesta (cca 535+70 Km)

Mic dejun. Pornim spre Brno, al doilea oras ca marime din Cehia si capitala Moraviei, pentru un tur pietonal in centru vechi si vom admira vechea si noua Primarie, unde vom putea afla povestea dragonului din Brno, simbolul orasului, si Catedrala Sf. Petru si Pavel. Timp liber in Brno, sau excursie optionala la Pestera Punkva, spectaculoasa atat prin plimbarea cu barca printre stalactite si stalagmite, cat si prin grandoarea abisului Macocha. Din parcarea de autocare, cei 2 km pana la pestera, se pot parcurge (contra cost) si cu un trenulet turistic. Dupa amiaza, traseul continua spre Budapesta, unde ne vom caza la un Hotel Atlantic 3*.

Ziua 7. Budapesta - Bucuresti (835 Km)

Mic dejun. Intoarcere in tara si sosire seara jurul orei 23.30 in Calea Grivitei - Muzeul CFR din Bucuresti.

Informatii utile

• Persoanele care calatoresc singure pot rezerva cazare in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla sau tripla, in functie de numarul de turisti inscrisi care au solicitat partaj. In situatia in care nu mai sunt alte persoane care sa solicite cazare in regim partaj, turistii vor achita suplimentul pentru camera single.

Tarife

Data plecare Tarif
01.05.2024 515 399 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single 195 euro, a treia persoana in camera 419 euro, copil 6-12 ani 409 euro cazat in camera cu ambii parinti
Grup minim 35 persoane. Pentru un grup de 25-34 de persoane, se va achita un supliment de 56 euro/persoana. Pentru un grup de 16-24 persoane, se poate achita un supliment de 126 euro/persoana.

Servicii incluse

• Transport cu autocar clasificat, adaptat numarului de turisti;
• 6 cazari cu mic dejun inclus in hoteluri de 3* (ca exceptie 2*);
• Ghid insotitor roman din partea agentiei.

Nu sunt incluse

Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursiile optionale)
Ghizii locali
Excursiile optionale: Croaziera pe Dunare la Budapesta fara masa - 19 euro ; Castelul Karlstejn - 15 euro ; Dresda si Karlovy Vary - 39 euro ; Konopiste, Hluboka si Cesky Krumlov - 35 euro ; Pestera Punkva - 15 euro
Asigurare storno + medicala
Taxele de oras (se achita la ghid pentru a le achita la receptie pentru tot grupul)

Excursii optionale

Croaziera pe Dunare la Budapesta
19 euro
Nu include masa
Dresda si Karlovy Vary
39 euro
 
Konopiste, Hluboka si Cesky Krumlov
35 euro
 
Pestera Punkva
15 euro
 
Grup minim pentru optionale: 30 de pers

Galerie foto turisti

Rezerva acum!