INFORMARI PENTRU CALATORIE

Circuite autocar
Piete de Craciun (Budapesta si Viena) 2021

Itinerariu: Bucuresti - Nadlac - Budapesta - Szeged
Date plecare: 01.12.2021, 08.12.2021
Circuit cu autocarul, 4 zile

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarif/persoana: 169 Euro (loc in camera dubla)

Program

Ziua 1: Bucuresti - Budapesta (850 KM)

Intalnire cu insotitorul de grup la Gara de Nord (coloane) in fata Parcului Ministerului Transporturilor, la ora 03:00 si plecare din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Bucuresti - Ploiesti - Valea Prahovei - Brasov - Sibiu - Sebes - Timisoara -Arad. Vom ajunge in Budapesta in cursul serii. Cazare la City Hotel Unio 3* in Budapesta. Seara timp liber pentru vizite individuale in Pietele de Craciun sau, optional, croaziera cu cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 persoana, apa minerala (tarif informativ: 37 Euro/persoana, minim 30 platitori, include si transfer cu autocarul si ghid local de limba romana).

Ziua 2: Budapesta - Cotul Dunarii (250 KM)

Dupa micul dejun vom descoperi Budapesta, unde vom face un tur panoramic al orasului cu autocarul, dar si pietonal, impreuna cu ghidul local, pe parcursul caruia vom admira: Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta, Piata Eroilor, Bulevardul Andrassy, Muzeul Holocaustului, baile termale, Palatul lui Matei Corvin, o piatra din Zidul Berlinului. La pranz, continuam cu excursia la Cotul Dunarii, cu superbele localitati amplasate intr-un cadru natural: Esztergom (Catedrala incoronarii regilor Ungariei), Visegrad si Szentendre. Seara intoarcere la Budapesta pentru cazare la acelasi hotel.

Ziua 3: Budapesta - Viena - Budapesta (optional)

Mic dejun. Timp liber in Budapesta, sau optional excursie cu ghid local la Viena si Parndorf Designer Outlet. Pornim spre Viena dis de dimineata, iar pe traseu vom face o oprire de 2.5 ore la Parndorf designer outlet pentru cumparaturi. Sosire in Viena, capitala Austriei, centru cultural recunoscut in intreaga lume, bogat in teatre, muzee, case istorice si biblioteci. Orasul este renumit de secole si pentru cafenelele si restaurantele sale. Orchestra Filarmonica din Viena este considerata una dintre cele mai bune orchestre din lume. Universitatea din Viena, intemeiata in 1365, este cea mai veche universitate din lumea germanica. Printre obiectivele turistice care vor fi admirate in timpul turului panoramic de oras impreuna cu ghidul insotitor se numara: Opera, Monumentul lui Johan Strauss, Domul Sfantul Stefan si Universitatea, Parlamentul, Primaria, observatorul astrologic, Palatul Hofburg. Timp liber pentru a participa la targul de Craciun. Intoarcere la Budapesta, (tarif informativ 40 Euro/persoana). Seara, optional, va propunem cina festiva traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr-o crama din secolul XIII (tarif informativ: 35 Euro/persoana, minim 30 platitori). Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4: Budapesta - Bucuresti (850 KM)

Eliberarea camerelor. Dupa micul dejun vom pleca spre Bucuresti, tranzitand Romania pe ruta: Arad - Timisoara - Sebes - Sibiu - Brasov - Valea Prahovei - Ploiesti - Bucuresti. Sosirea in Bucuresti seara tarziu.

Informatii utile

• Grup minim: 35 persoane.
• Acte necesare: Pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate.
• Conditii de plata: La inscriere se achita un avans minim 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare. Diferenta se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei.
• Conditii de calatorie in context Covid http://www.mae.ro/travel-conditions
• Unitatile de cazare sunt informative, acestea se pot modifica, nominalizarea se va face inainte de plecare.
• Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor, siturilor arheologice si la obiectivele turistice, pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
• Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa opteze pentru camera single;
• Programul circuitului poate suferi modificari in functie de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstante externe.

Tarife

Data plecare Tarif
01.12.2021 169 Euro
08.12.2021 169 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 65 Euro
Reducere pentru a treia persoana in camera dubla cu pat suplimentar: 20 Euro
Reducere pentru copil 2 - 12 ani in camera dubla cu doi adulti si pat suplimenta: 35 Euro
Reducere imbarcare din Timisoara si Arad: 10 Euro

Servicii incluse

• Transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
• 3 nopti cazare cu mic dejun in Budapesta la hotel 3*;
• Tur de oras cu ghid local conform programului in Budapesta;
• Excursie de o zi, cu tur de oras si ghid local in Viena;
• Insotitor roman de grup.

Nu sunt incluse

• Asigurari storno si asigurari medicale (vezi detalii); Asigurarea storno cu extensie COVID-19 (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• Bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: sofe,ri, personal hotelier, ghizi): 5 Euro/persoana - se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
• Excursiile optionale;
• Intrarile la obiectivele turistice.

Rezerva acum!