Circuite autocar
Circuit Revelion Praga 2021

Itinerariu: Bucuresti - Budapesta - Bratislava - Praga - Dresda - Viena - Budapesta - Bucuresti
Date plecare: 29.12.2020
Circuit cu autocarul, 6 zile

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarif: 415 euro/persoana

Program

Ziua 1. 29.12.2020. Bucuresti - Budapesta (aprox. 850 km)

Ora 05:00. Intalnire cu reprezentantul agentiei in fata Parcului Ministerlui Transporturilor (vizavi de coloane)
Ora 05:15. Plecare din Bucuresti cu autocarul per uta Brasov - Sibiu - Sebes - Deva - Timisoara - Arad - Budapesta. Cazare la Hotel Ibis CItysouth 3* sau similar. Seara timp liber la dispozitie sau puteti opta pentru croazera pe Dunare cu cina tip bufet la bordul vasului.

Ziua 2. 30.12.2020. Budapesta - Bratislava - Praga (aprox. 560 km)

Mic dejun. Dimineata vom face un tur panoramic cu autocarul in care vom admira: Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul si Podul Elisabeta. Vom pleca spre Bratislava, capitala Slovaciei. Aici vom face un tur panoramic in care vom remarca Podul Nou, construit intr-un stil modern si un restaurant situate in varful unui turn inclinat. Aici vom vizita Biserica Incoronarii Mariei Tereza, centrul istoric si faleza Dunarii. Timp liber la dispozitie pentru a servi masa de pranz sau pentru plimbari prin centrul vechi al Bratislavei. Dupa-amiaza vom pleca spre Praga, unde vom sosi in cursul serii. Cazare la Hotel Tristar Praga 3* sau similar.

Ziua 3. 31.12.2020. Praga

Mic dejun. Vom fi transferati in centrul orasului unde impreuna cu ghidul local vom incepe un tur pietonal, in care vom vedea: Castelul Hradcany, Piata Welceslas, Piata Staromestske Namesti (unde vom asista la spectacolul papusilor), Catedrala Sfantul Vitus, Podul Carol si strada de aur. Dupa finalizarea turului vom avea timp liber in centrul capitalei Cehiei. Seara vom participa la cina festiva pentru Revelion 2021 la restaurantul hotelului. Cazare la Hotel Tristar Praga 3* sau similar.

Ziua 4. 01.01.2021. Praga - Dresda - Praga

LA MULTI ANI 2021!
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Dresda, capitala Saxoniei (Germania). Orasul a fost supranumit “Florenta de pe Elba” datorita cladirilor cu arhitectura baroca. Cele mai cunoscute edificii sunt: Opera Semper, Palatul Zwinger, Catedrala Catolica din Dresda, Palatul Regal si Biserica Maicii Domnului. Vom face un tur pietonal prin centrul vechi, dupa care vom avea timp liber pentru cumparaturi si masa de pranz. Spre seara ne intoarcem in Praga, unde vom avea timp liber la dispozitie. Cazare la Hotel Tristar Praga 3* sau similar.

Ziua 5. 02.01.2021. Praga - Viena - Budapesta (aprox. 550 km)

Mic dejun. Dimineata vom pleca spre Viena. Capitala Austriei reprezinta unul dintre principalele centre cultural europene, recunoscuta pentru teatrele, muzeele, monumentele si cladirile istorice. Vom face un tur panoramic de oras in care vom vedea Primaria, Parlamentul, Opera, Statiua lui Johann Strauss, Domul Sfantul Stefan si Universitatea. Dupa ce vom termina turul vom avea timp liber la dispozitie. Dupa amiaza vom continua traseul spre Budapesta, unde vom sosi in cursul serii. Cazare la Hotel Ibis Citysouth 3* sau similar. Seara, optional, va propunem sa participate la o cina traditional ungureasca, cu degustare de vinuri intr-o crama veche de 800 de ani. Cina este acompaniata de un spectacol cu muzica live si dansuri traditionale.

Ziua 6. 03.01.2021. Budapesta - Bucuresti (aprox. 850 km)

Mic dejun. Dupa micul dejun vom pleca spre Bucuresti, per uta Nadlac - Arad - Timisoara - Brasov - Bucuresti. In functie de formalitatile vamale si de trafic vom ajunge seara in Bucuresti.

Informatii utile

• Grup minim 40 persoane.
• Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, agentia se oblige sa suporte suplimentul de de camera single. In consecinta turistul se poate retrage fara penalizari sau poate sa opteze pentru camera single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Tarife

Data plecare Tarif
29.12.2020 415 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 210 euro;
Tarif a treia persoana in camera dulba (pat suplimentar): 400 euro;
Tarif copil mai mic de 12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 350 euro;
Reducere imbarcare din Timisoara si Arad: 10 euro/persoana.

Servicii incluse

• Transport cu autocar la standarde internationale;
• 2 nopti cazare cu mic dejun in Budapesta la hotel 3*;
• 3 nopti cazare cu mic dejun in Praga la hotel 3*;
• Tururi panoramic si pietonale conform programului;
• Ghid local in Praga;
• Cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului din Praga;
• Insotitor roman de grup.

Nu sunt incluse

• Asigurarea medicala (optionala);
• Asigurarea storno (optionala), se icheie odata cu contractul de comercializare a pachetului turisitc;
• Excursii optionale;
• Intrarile la obiectivele turistice
• Bacsis pentru sofer si ghizi locali: 5 Euro/pers. (se achita local).

Excursii optionale

Croaziera cu cina pe Dunare la Budapesta
40 Euro/pers
Preturile sunt valabile pentru minim 25 persoane participante. Include: cina tip bufet, transferul cu autocarul si ghid local vorbitor de limba romana.
Excursie la Dresda
40 Euro/pers
Preturile sunt valabile pentru minim 25 persoane participante.
Cina traditionala si degustare de vinuri la Budapesta
40 Euro/pers
Preturile sunt valabile pentru minim 25 persoane participante.

Rezerva acum!