INFORMARI PENTRU CALATORIE

Circuite autocar
Circuit Revelion Belgrad

Itinerariu: Bucuresti - Cazanele Dunarii - Belgrad (Serbia) - Turnu Severin - Craiova - Bucuresti
Date plecare: 30.12.2022
Circuit cu autocarul, 4 zile

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarif:235 euro/persoana

Program

Ziua 1. Bucuresti - Portile de Fier - Cazanele Dunarii - Belgrad (cca. 595 km)

Ora 05:30 imbarcare din Bucuresti - Calea Grivitei - Muzeul CFR. Ora 06:00 plecare pe traseul Bucuresti - Craiova - Portile de Fier - Cazanele Dunarii - Belgrad. Traversarea Dunarii la Portile de Fier in Serbia. Se parcurge Defileul Dunarii (lacul de acumulare, Cazanele Mari si Cazanele Mici). Sosire si cazarea in Belgrad la hotel Villa Panorama 3*(sau similar).

Ziua 2. Belgrad - optional Avala si Casa Florilor

Mic dejun. Belgrad, Orasul Alb, unul dintre cele mai vechi orase europene, a fost capitala Serbiei din anul 1403, a Iugoslaviei intre anii 1918 si 2003, apoi a Serbiei si Muntenegru. Din 2006, a ramas doar capitala Serbiei. Incepem azi explorarea orasului cu un tur panoramic. Vom admira ruinele anticei cetati Kalemegdan, in parcul cu acelasi nume, la confluenta raului Sava cu Dunarea. Vom trece apoi in revista, Piata Republicii si Strada Mihajlova, Templul Sf. Sava, cea mai mare biserica ortodoxa din oras, Muzeul National. Urmeaza program liber in centrul orasului, in pitorescul cartier Skadarlija, supranumit Montmartre-ul belgradean. Pe stradutele inguste, cu mici galerii cochete, expozitii in aer liber si artisti ambulanti, gasim numeroase cafenele si restaurante. Timp liber in Belgrad sau excursie optionala 10 euro la Turnul de televiziune de pe muntele Avala, care ofera un punct de belvedere pentru intreaga regiune. In apropiere se poate vizita si Monumentul soldatului necunoscut, inchinat eroilor din Primul Razboi Mondial. Urmeaza Casa Florilor cu Mauzoleul lui Iosiv Broz Tito, precum si Muzeul de istorie a Jugoslaviei. Dupa amiaza tarziu ne intoarcem la hotelul Villa Panorama 3* (sau similar), pentru a ne pregati de festivitatile prilejuite de trecerea in noul an. Optional, cina festiva 95 euro / pers. cu progam de divertsmet. LA MULTI ANI 2023 !!!

Ziua 3. Belgrad - optional Voivodina si Novisad (cca. 195 km)

Dupa un somn odihnitor si micul dejun, timp liber pentru vizite individuale in Belgrad sau excursie optionala 20 euro, in Voivodina si Novisad, al doilea oras ca marime al Serbiei. Ne vom indrepta spre Voivodina si vom vizita manastirea ortodoxa Jazak. Continuam cu Sremski Karlovici, un mic orasel unde admiram Piata Branka Radicevica, Fantana celor patru lei, Gimnaziul Karlovici, Primaria, Catedrala ortodoxa Sf. Nicolae, Birerica Romano Catolica. Urmeaza Fortareata Petrovaradin de la Novisad, construita de Habsburgi in sec. XVII-lea, una dintre cele mai impunatoare din Europa, aflata intr-o stare foarte buna de conservare. Vom intra prin portile impunatoare catre vechea cazarma si turnul cu ceas, si vom incheia cu superb priveliste asupra Dunarii si a orasului Novisad. Traversam Dunarea pentru un tur de oras in Novisad: Catedrala Ortodoxa, Palatul Episcopal in stil neoromantic, Piata Libertatii, Catedrala Catolica, Hotel Voivodina, cel mai vechi din oras in stil neoclassic si Teatrul National. Intoarcere pentru cazare in Belgrad la hotel Villa Panorama 3* (sau similar).

Ziua 4. Belgrad - Portile de Fier - Craiova - Bucuresti (cca. 595 km)

Mic dejun. Pornind catre Bucuresti, vom face o oprire la Craiova, pentru o plimbare in centrul orasului. Sosire in Bucuresti in cursul serii pe Calea Grivitei - Muzeul CFR.

Informatii utile

MENIU DE REVELION 31.12.2022
1. BUFET RECE
Prosciutto, carne de vita, muschi, carnaciori uscati cu chilly, branza feta, smantana, fasole, branza in ulei, salata de ton, salata de fructe de mare, salata cu carne de pui, salata cu carne de vita, friptura de vita, salate variate: grecesti, sarbesti, picante, de pui, rulada din carne de vita
2. BUFET FIERBINTE
Placinte diverse (cu branza, spanac, ciuperci), friptura de porc, miel, vitel, cartofi copti, mixt grill (5 feluri de carne)
biban Andaluzia, biban traditional sarbesc, tocana dalamatiana, pastrav in sos de sofran, cartofi fierti, chen
4 feluri de branza, risotto, legume, Gnocchi
3. DESERT
placinta cu nuca, prajitura cu ciocolata, diverse prajituri

Tarife

Data plecare Tarif
30.12.2022 235 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment Camera single: 125 Euro.
A-3-a persoana in camera: 225 Euro/persoana.
Tarif copil pana la 12 ani: 219 euro, cazat in camera cu ambii parinti.
Grup minim 35 persoane.
Pentru un grup intre 25 - 34 de persoane, se va achita un supliment de 26 euro / pers.
Pentru un grup intre 16 - 24 de persoane, se poate achita un supliment de 70 euro / pers.

Servicii incluse

• Transport cu autocar adaptat la numarul de turisti;
• 3 cazari cu mic dejun la hotel hotel Villa Panorama 3* (sau similar)
• Ghid insotitor din partea agentiei.

Nu sunt incluse

• Intrarile la obiectivele turistice, inclusive pentru excursiile optionale;
• Polita de asigurare medicala si storno.
• Optional supliment cina in prima si ultima seara -2x15 euro / pers.
• Optional masa festiva de Revelion -85 euro / pers.
• Excursie optionala Voivodina si Novisad -25 euro / pers.
• Excursie optionala Avala si Casa Florilor -10 euro / pers.

Rezerva acum!