Circuite Romania
Circuit Tara Banatului si Belgrad 2020 - 2021

Itinerariu: Bucuresti - Horezu - Targu Jiu - Valea Cernei - Baile Herculane - Cazanele Dunarii - Belgrad (Serbia) - Timisoara - Hunedoara - Prislop - Sarmizegetusa - Ramnicu Valcea - Pitesti - Bucuresti
Date plecare: 18.04.2020, 14.05.2020, 09.06.2020, 09.07.2020, 06.08.2020, 27.08.2020, 17.09.2020, 15.10.2020
Circuit cu autocarul, 4 zile
   4.67 / 5 din 6 voturi | Acorda o nota
Tarif: 749 lei/persoana

Program

Ziua 1. Bucuresti - Baile Herculane (420 km)

Ora 05:30 imbarcare din Bucuresti - Calea Grivitei - Muzeul CFR.
Ora 06:00 plecare pe traseul Bucuresti - Pitesti - Horezu - Targu Jiu - Baile Herculane. Vom vizita Manastirea Horezu, cea mai de seama ctitorie a lui Constantin Brancoveanu, atelierul mesterului olar Pietraru, Pestera Muierii, sculptata in calcarele mezozoice de pe marginea sudica a Masivului Parang, prima pestera electrificata din Romania. Ajungem in Targu Jiu unde vom admira operele lui Constantin Brancusi (Coloana Infinitului - panoramic, Masa Tacerii, Poarta Sarutului, Aleea Scaunelor), Manastirea Tismana, cel mai vechi asezamant monahal din Tara Romaneasca, avand un rol primordial in mentinerea credintei ortodoxe de-a lungul a peste 600 de ani, Valea si Muntii Cernei. Cazare in Baile Herculane, Hotel Holiday Maria 3* sau similar.

Ziua 2. Baile Herculane - Portile de Fier - Belgrad (320 km)

Mic dejun. Traversam Dunarea pe la Portile de Fier in Serbia. Se parcurge Defileul Dunarii (lacul de acumulare, Cazanele Mari si Cazanele Mici) pe ruta Tekija - Mosna - Dobra - Golubac - Pozarevac. Ne vom opri in Belgrad la Kalemegdan unde vom admira o panorama splendida asupra Belgradului) si apoi vom face un tur pietonal in capitala Serbiei. Timp liber la dispozitie. Cazare in Belgrad, hotel Centar Balasevici 3* sau similar.

Ziua 3.Belgrad - Timisoara - Deva - Hunedoara (320 km)

Mic dejun. Plecam spre Timisoara unde vom vizita Mitropolia Banatului, Piata Operei (locul izbucnirii Revolutie din 1989), Muzeul Banatului(exterior). Pornim pe Valea Muresului spre Deva. Ajunsi in Deva vom admira statuia Lupoaicei (la poalele cetatii Devei). Ne continuam drumul spre Hunedoara unde vom vizita Castelul Corvinilor, important monument de arhitectura gotica in Romania. Cazare in Hunedoara, hotel Rusca 3* sau similar.

Ziua 4. Hunedoara - Defileul Jiului - Ramnicu Valcea - Pitesti - Bucuresti (410 km)

Mic dejun. Pornind catre Bucuresti, vom face o oprire la Manastirea Prislop - Mormantul Parintelui Arsenie Boca. Dupa aceasta oprire ne continuam drumul catre Sarmizegetusa, la ruinele Ulpiei Traiana Sarmizegetusa. Traseul nostru catre capitala, ne va purta prin defileul Jiului, o zona cu peisaje unice, urmand ruta Rm. Valcea - Pitesti. Sosim in Bucuresti in cursul serii pe Calea Grivitei - Muzeul CFR.

Hoteluri

Baile Herculane - Hotel Holiday Maria 3*
Situat in Baile Herculane, Hotelul Holiday Maria pune la dispozitia turistilor o piscina cu apa termala o sauna si un centru de fitness. Toate camerele sunt dotate cu birou, TV cu ecran plat si baie privata cu dus sau cada si articole de toaleta gratuite.
 
Belgrad- Hotel Centar Balasevici 3*
Hotelul este situat intr-o zona linistita din Belgrad, aproape de Padurea Miljakovac si de Targul Belgrad. Hotelul dispune de doua restaurante, un teren de fotbal, teren de tenis si un mic centru spa cu sauna si cada cu hidromasaj. Camerele dispun de aer conditionat, TV cu ecran plat si birou.
Web: http://www.centarbalasevic.rs/
 
Hunedoara- Hotel Rusca 3*
Hotelul Rusca este situat in Hunedoara, la numai 1,5 km de faimosul Castel al Corvinilor. Restaurantul hotelului serveste preparate romanesti traditionale, precum si mancaruri din bucataria internationala. Turistii beneficiaza de WiFi gratuit in toata unitatea de cazare iar camerele sunt dotate cu TV si baie proprie.
Web: http://hotelrusca.ro

Informatii utile

• Grup minim 35 persoane. Agentia poate anula, reprograma sau recalcula circuitul, daca grupul minim necesar nu s-a realizat.
• In cazul unui grup mai mic de 35 pers. (30-34 persoane) se va achita un supliment de 25 euro/persoana.
• Acte necesare: carte de identintate sau pasaport, valabile.
• Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vor comunica cu 48 h inainte de plecare.
• Locurile in autocar vor fi atribuite de sistemul de rezervari si vor fi mentionate in contract.
• In cazul in care numarul de participanti este mai mic de 35 de persoane, pentru transport pot fi folosite minibuze sau microbuze clasificate si dotate corespunzator transportului de persoane in regim turistic.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
• Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective. . Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
• Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.). In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, vor fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.
• Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor.
• Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor fara a afecta programul general.

Tarife

Data plecare Tarif
18.04.2020 749 lei/persoana
14.05.2020 749 lei/persoana
09.06.2020 749 lei/persoana
09.07.2020 749 lei/persoana
06.08.2020 749 lei/persoana
27.08.2020 749 lei/persoana
17.09.2020 749 lei/persoana
15.10.2020 749 lei/persoana

Suplimente, reduceri

Camera single: 999 lei;
Copil sub 12 ani: 549 lei cazat in camera cu 2 adulti fara pat suplimentar.

Servicii incluse

• Transport cu autocar clasificat;
• 3 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 2-3*;
• Ghid insotitor roman

Nu sunt incluse

• Intrarile la obiectivele turistice;
• Polita de asigurare medicala si storno.

Observatii

• Tarifele afisate sunt valabile la data publicarii ofertelor. Pot suferi modificari in orice moment.
• Tarifele speciale sunt valabile in limita locurilor disponibile si nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.

Transferuri

Transferuri la Bucuresti:

Oras Punct imbarcare Ora Tarif/persoana/sens
Brasov Benzinaria Mol (Hotel Cubix) 03:00 15 Euro
Sinaia Gara Sinaia 03:30 15 Euro
Campina Banesti DN1 avion 04:00 10 Euro
Ploiesti Benzinaria Petrom Metro 04:30 10 Euro
Constanta Gara CFR - Strada Garii, Constanta 02:00 35 Euro
Galati McDonald's 02:00 25 Euro
Braila Hotel Traian 02:30 20 Euro
Bacau Parcare Stadion Municipal 01:00 25 Euro
Focsani Benzinaria Mol (centura) 03:00 20 Euro
Buzau Benzinaria Petrom Vama 04:00 10 Euro
Giurgiu Rompetrol vis-a-vis de Kaufland 04:30 10 Euro
Craiova McDonald's (transfer la Pitesti) 05:30 10 Euro
Slatina Benzinaria Lukoil (transfer la Pitesti) 06:00 10 Euro

 

Imbarcari de pe traseu:

Oras Punct imbarcare Ora
Pitesti Bascov - Petrom 07:30
Rm. Valcea Petrom iesire Pasarela Nord 09:00

 


Rezerva acum!