FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Circuite Romania
Circuit Transalpina - Transfagarasan 2022

Itinerariu: Bucuresti - Sebes - Alba Iulia - Sibiu - Cascada Balea - Curtea de Arges - Pitesti - Bucuresti
Date plecare: 16.06.2022, 08.07.2022, 05.08.2022, 02.09.2022
Circuit cu autocarul, 3 zile
Tarif: 599 Lei/persoana
Poti achita si prin tichete de vacanta.

Program

Ziua 1. Bucuresti - Pitesti - Ramnicu Valcea - Obarsia Lotrului - Sebes - Alba Iulia (450 Km)

Ora 05:30 - Imbarcare din Bucuresti - Calea Grivitei - Muzeul CFR.
Ora 06:00 - Plecare pe traseul Pitesti - Ramnicu Valcea - Polovragi - Novaci - Ranca - Sebes - Alba Iulia. Prima vizita din itinerariul nostru va fi la Manastirea Hurezi din Horezu, manastire cu hramul Sfintiilor Imparati Constantin si Elena, parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Urmatoarea oprire o vom face la poalele muntilor Polovragi si vom vizita manastirea cu acelasi nume, avand hramul Adormirea Maicii Domnului. Vom urca pietonal pe cheile Oltetului (aprox. 600 m) pentru a ajunge la Pestera Polovragi. Vom continua traseul spre Novaci, de unde vom incepe urcusul pe Transalpina, cel mai inalt drum rutier din Romania, atingand altitudinea maxima de 2.145 m in Pasul Urdele. Transalpina traverseaza Muntii Parang de la nord la sud, fiind paralel cu Valea Oltului si cu Valea Jiului. Vom face opriri in cele mai pitoresti locuri: Pasul Urdele si la Obarsia Lotrului. Traversam Muntii Lotrului spre lacul Oasa, strabatem Valea si Cheile Sebesului. Continuam traseul prin orasele Sebes si Alba Iulia.Cazare in Alba Iulia, hotel Cetate 2* sau similar.

Ziua 2. Alba-Iulia - Sibiu (80 Km)

Mic dejun. Vom vizita orasul Alba Iulia unde vom admira Cetatea Alba Carolina, Catedrala Reintregirii Neamului si Obeliscul lui Horea, Closca si Crisan. Ne vom continua traseul spre Sibiu si odata ajunsi aici, vom face turul orasului medieval Sibiu, unde vom putea admira centrul istoric: Piata Mare, Piata Mica, Turnul Sfatului, Podul Minciunilor si Catedrala Mitropolitana Sf Treime. Seara ne vom caza in Sibiu la hotel IBIS 3* sau similar.

Ziua 3. Sibiu - Transfagarasan - Cascada Balea - Curtea de Arges - Pitesti - Bucuresti (325 Km)

Mic dejun. Vom pleca spre Cartisoara (Badea Cartan) si intram pe Transfagarasan - cel mai spectaculos drum din Romania, ce leaga regiunea istorica a Munteniei cu Transilvania, strabatand Muntii Fagaras. Pornind dinspre nord, primul popas il vom face la Cascada Balea (1230 m). Vom strabate cel mai lung tunel rutier din Romania (887m) si vom ajunge pe Valea Capra. Coborand apoi pe cursul vaii, vom ajunge la Barajul Vidraru, care are o inaltime de 307 m si leaga Muntii Fruntii si Ghitu. De aici vom continua la Curtea de Arges, unde ne vom opri pentru o scurta vizita a manastirii, ctitoria lui Neagoe Basarab si a mausoleului regilor Romaniei. Sosire seara in Bucuresti - Calea Grivitei - Muzeul CFR.

Hoteluri

Alba Iulia: Hotel Cetate 2*
Hotelul este situat in centrul orasului Alba Iulia. Hotelul dispune de un restaurant spatios ce serveste preparate din bucataria traditionala romaneasca si specialitati internationale. Accesul la internetul WiFi este gratuit. Camerele au mobilier de epoca, elegant, TV prin cablu si minibar.
Web: http://alba.imparatulromanilor.ro/
 
Sibiu: Hotel IBIS Centre Sibiu 3*
Hotelul IBIS este situat in centrul Sibiului, la 2 minute de Teatrul National Radu Stoica si la 5 minute de Muzeul Bruckenthal si Piata Mare. Hotelul ofera un restaurant cu preparate internationale si un bar deschis non-stop. Camerele sunt izolate fonic, au aer conditionat, TV prin cablu, baie privata si dispun de internet gratuit prin WiFi.
Web: https://ibishotels.ro/ibis-sibiu/

Informatii utile

• Documente necesare calatoriei: Carte de Identitate sau Pasaport valabile
• Informatii si documente pentru viza turistica: Pasaport valabil.
• Conditiile de calatorie pentru minori le puteti gasi pe site-ul nostru: (vezi detalii)
• Pentru alte Conditii de calatorie in contextul actual COVID-19: va recomandam sa va informati de pe site-ul www.mae.ro/travel-conditions (daca trebuie test PCR sau nu, orice alta informatie importanta).
• Informatii despre posibilitati de efectuare TEST PCR COVID-19 puteti gasi pe site-ul nostru: (vezi detalii).
• Asigurarile storno si cele medicale nu sunt obligatorii dar sunt recomandate, detalii; (vezi detalii)
• Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
• Cazare in regim PARTAJ: Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel, tarife informative gasiti la: (vezi detalii)
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vor comunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.

Tarife

Data plecare Tarif
16.06.2022 599 Lei
08.07.2022 599 Lei
05.08.2022 599 Lei
02.09.2022 599 Lei

Suplimente, reduceri

Camera single: 799 lei
Copil sub 12 ani: 449 lei cazat in camera cu 2 adulti
Plata de 10% in avans si restul cu pana la 45 zile inainte de plecare
 
Pentru circuitele rezervate in cadrul campaniei Spring Sale, desfasurata intre 23.02. - 12.03, valoarea circuitelor se achita astfel:
• Plata de 30% cu pana la 15 zile de la inscriere;
• Plata integrala cu pana la 30 de zile inainte de plecare.

Servicii incluse

• Transport autocar clasificat;
• 2 nopti cazare in hoteluri/vile de 2*-3* cu mic dejun inclus;
• Insotitor de grup.

Nu sunt incluse

• Intrarile la obiectivele turistice.

Transferuri

Transferuri la Bucuresti:

Oras Punct imbarcare Ora Tarif/persoana/sens
Brasov Benzinaria Mol (Hotel Cubix) 03:00 15 Euro
Sinaia Gara Sinaia 03:30 15 Euro
Campina Banesti DN1 avion 04:00 10 Euro
Ploiesti Benzinaria Petrom Metro 04:30 10 Euro
Constanta Gara Centrala 02:00 25 Euro
Galati McDonald's 02:00 25 Euro
Braila Hotel Traian 02:30 20 Euro
Bacau Parcare Stadion Municipal 01:00 25 Euro
Focsani Benzinaria Mol (centura) 03:00 20 Euro
Buzau Benzinaria Petrom Vama 04:00 10 Euro
Giurgiu Rompetrol vis-a-vis de Kaufland 04:30 10 Euro
Craiova McDonald's (transfer la Pitesti) 05:30 10 Euro
Slatina Benzinaria Lukoil (transfer la Pitesti) 06:00 10 Euro

 

Imbarcari de pe traseu:

Oras Punct imbarcare Ora
Pitesti Bascov - Petrom 07:30

 

Transferurile din tara se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul) cu ajutorul companiilor partenere care efectueaza curse regulate. In functie de numarul solicitantilor, se poate organiza transfer privat (minim 2 pers.) cu autoturism, microbuz, minibus sau midibus. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cel putin 30 de minute inainte de ora stabilita. Orele de imbarcare sunt informative si pot suferi modificari in functie de trafic. Turistii care intentioneaza sa se imbarce dintr-o alta localitate decat din Bucuresti trebuie sa informeze agentia de turism la inscriere.

Galerie foto

Rezerva acum!