Circuite Romania
Circuit Valea Muresului - Zbor cu balonul cu aer cald 2020 - 2021

Itinerariu: Bucuresti - Brasov - Sighisoara - Sangeorgiul de Padure - Targu Mures - Gornesti - Medias - Sibiu - Bucuresti
Date plecare: 07.08.2020
Circuit cu autocarul, 3 zile
   5 / 5 din 1 voturi | Acorda o nota
Tarif: 550 lei/persoana

Program

Ziua 1. Bucuresti - Brasov - Sighisoara - Sangeorgiul de Padure - Targu Mures

Ora 05:30 intalnire cu reprezentantul agentiei si imbarcare din Bucuresti - Calea Grivitei - Muzeul CFR.
Vom pleca la ora 06:00 pe traseul Bucuresti-Brasov-Sighisioara-Targu Mures. Prima oprire va fi in Brasov, unul dintre cele mai frumoase orase din Romania. Aici vom vizita centrul orasului. Vom continua catre Sighisoara, unde se gaseste ultima cetate medievala inca locuita din Europa. Ne vom plimba pe stradutele inguste ale acesteia. Vom continua spre Sangeorgiul de Padure, unde vom vizita Castelul Rhedey. Castelul a fost construit la inceputul secolului al XIX-lea in stil neobaroc. In perioada comunista acesta a fost folosit drept scoala, iar in prezent, in urma lucrarilor de restaurare acesta este folosit pentru expozitii si introdus de curand ca obiectiv turistic. Ne continuam drumul spre Targu Mures, unde ne vom caza.

Ziua 2. Targu Mures - Gornesti - Targu Mures

Mic dejun. Dimineata vom vizita centrul orasului Targu Mures. De aici vom pleca spre Castelul Teleki din Gornesti. Aici vom vizita castelul si domeniul acestuia. Denumit “cel mai frumos castel din Ardeal”, castelul se afla la 17 km de Targul Mures. Castelul se afla in mijlocul unui parc dendrologic pe aleile caruia putem vedea statui alegorice. Dupa-amiaza si seara spre apus va invitam sa participate la zborul cu balonul cu aer cald (optional). Seara ne intoarcem la cazare in Targul Mures.

Ziua 3. Targu Mures - Medias - Sibiu - Bucuresti

Mic dejun. Vom pleca spre Medias, unde vom vizita Cetatea Medias. De aici ne continuam traseul spre Sibiu, unde vom vizita centrul orasului. De aici vom pleca spre Bucuresti, unde vom ajunge in cursul serii.

Informatii utile

• Grup minim 15 persoane.
• Oferta turistica este parte integranta din contract.
• Transportul este asigurat cu minibus/ autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international.
• Locurile se ocupa in ordinea achitarii avansului, incepand cu a doua bancheta. Avansul nu este rambursabil in cazul renuntarii la pachetul turistic.
• In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic. Turistii pot solicita restituirea integrala a contravalorii pachetului turistic in cazul in care acesta este anulat.
• Cazarea se efectueaza in camere duble (matrimoniale sau twin) conform tarifului standard sau in camere single pentru turistii care au solicitat acest serviciu si pentru care au achitat supliment conform celor mentionate in oferta/contract. La solicitarea turistilor, acestia pot fi cazati in camere triple, camere duble cu pat suplimentar sau apartamente, in functie de disponibilitatea unitatilor de cazare.
• Orice modificare si orice solicitare suplimentara fata de pachetul turistic mentionat si detaliat poate genera costuri suplimentare. Distributia camerelor se face de catre receptia unitatii de cazare.
• Unitatile de cazare vor fi mentionate cu 14 zile inaintea plecarii.
• Ghidul de turism insotitor, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.
• Tarifele pachetelor turistice nu includ urmatoarele: bilete de intrare la obiectivele turistice, taxe foto, taxe video, taxe ghizi locali sau ghidaj interior, taxe muzeograf, taxe de statiune, taxe hoteliere, taxe de oras, alte cheltuieli personale, mese, taxe de aeroport, suplimente camere single, suplimente apartamente. Acestea sunt incluse in pachetul turistic doar daca au fost mentionate la “tariful include”.
• Agentia de turism nu este raspunzatoare de modificari la: taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe foto, taxe video, taxe ghizi locali, taxe muzeograf, taxe hoteliere, taxe de statiune, taxe de oras, programul obiectivelor turistice schimbat in urma unor evenimente care se desfasoara in cadrul acestora.
• Pentru inscrierile la programele AUTOCAR se achita un avans de 50 Euro/persoana, 50% din pachetul turistic cu 60 zile inaintea plecarii si diferenta pana la 100% cu 30 zile inaintea plecarii.

Tarife

Data plecare Tarif
07.08.2020 550 Lei

Suplimente, reduceri

Supliment single: 700 lei;
Copil sub 12 ani: 390 lei cazat in camera cu 2 adulti.

Servicii incluse

• transport minibus/midiautocar/autocar clasificat;
• 2 nopti cazare cu mic dejun inclus la pensiune/hotel 3*- Targu Mures;
• ghid insotitor;
• vizitele mentionate in descrierea programului turistic.

Nu sunt incluse

• intrarile la obiectivele turistice;
• alte cheltuieli personale.

Observatii

• Tarifele afisate sunt valabile la data publicarii ofertelor. Pot suferi modificari in orice moment.
• Tarifele speciale sunt valabile in limita locurilor disponibile si nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.

Excursii optionale

Zbor cu balonul cu aer cald
aprox 600 lei/persoana
Daca va doriti sa admirati aproape intreaga regiune a Transilvaniei dintr-o singura privire, zborul cu balonul este ocazia ideala. Veti zbura cu acesta intr-un cadru unic si romantic, la apusul soarelui. De aici veti admira jocul de lumini si umbre ce se proiecteaza pe dealurile si vaile transilvanene. In conditii prielnice ati putea observa, de aici Muntii Carpati.

Rezerva acum!