FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Circuite avion
Craciun 1 Decembrie - Coasta de Azur 2021

Date plecare: 28.11.2021
Circuit cu avionul, 5 zile
Tarif/persoana: 495 Euro (loc in camera dubla)

Program

Ziua 1: BUCURESTI - NISA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 16:30 pentru imbarcare pe zborul direct al companiei BLUE AIR cu destinatia Nisa. Sosire la Nisa la ora locala 20:20. Transfer si cazare la hotel NH Nice 4* (sau similar).

Ziua 2: NISA - tur de oras (inclus)

Mic dejun. Transfer in centrul orasului pentru un tur panoramic de oras cu autocarul. Nisa, capitala neoficiala a Coastei de Azur, este un oras cu un patrimoniu arhitectural deosebit. Palate, vile, biserici in stil baroc construite in diferite epoci, gradini frumoase si ingrijite, peisaje de vis ne vor incanta ochii pe parcursul turului panoramic. Dupa amiaza va recomandam o plimbare prin orasul vechi, Vieille Ville, zona ce aminteste de eterna Roma - labirintul strazilor inguste, strazile pietruite precum si atmosfera plina de viata. De aici, pe jos, va puteti indrepta spre Colline du Chateau - situl unui vechi castel ce a fost distrus de catre soldatii regelui francez Louis al XIV-lea in anul 1706. Astazi, intregul ansamblu a devenit o oaza de liniste si verdeata, cu copaci seculari si cascade, unde este amenajat un parc ce va ofera liniste, relaxare si privelisti spectaculoase. O atractie obligatorie pentru iubitorii de arta si nu numai este Muzeul Matisse, colectia picturilor expuse aici fiind impresionanta: 68 picturi, peste 400 de schite si desene si peste 56 de sculpturi. In apropierea acestui muzeu se afla Manastirea Notre Dame de Cimiez, un edificiu in stil gotic ce adaposteste obiecte de cult importante. Un alt obiectiv ce merita vizitat este catedrala ortodoxa rusa Saint Nicolas. Inspirata de stilul moscovit, catedrala are un decor bogat decorat cu multe icoane ornamentale si picturi murale. Cazare la hotel 4*.

Ziua 3: NISA - CANNES (excursie optionala)

Mic dejun continental. Optional, excursie de jumatate de zi la Cannes pe parcursul careia vom vizita faimosul oras situat intr-un peisaj feeric, marginit de apele limpezi ale Mediteranei si de versantii abrupti ai Alpilor. Vom face un tur pietonal cu insotitorul de grup, admirand Palatul Festivalurilor si Aleea Starurilor, Boulevard de la Croisette, vasele cu panze si yachturile moderne din portul vechi al orasului, cazinoul Palm Beach. Tarif informativ: 45 Euro/persoana (minim 20 participanti). Dupa-amiaza, intoarcere la hotel.

Ziua 4: NISA - MONTE CARLO - EZE - NISA (excursie optionala)

Mic dejun. Optional, astazi va invitam in orasul luxului si elegantei, Monte Carlo. Ne vom bucura de un tur panoramic de oras pe parcursul careia vom avea ocazia sa admiram Palatul Princiar, Catedrala si Monumentul ridicat in memoria printesei Grace, vestitul traseu pentru circuitul de Formula 1 Grand Prix si Cazinoul din Monte Carlo. Vom avea timp liber in zona in care se afla Palatul Princiar. Resedinta Printului de Monaco, construita in 1191 ca fortareata genoveza, a fost luata de familia Grimaldi in 1297. Zona este atat de frumoasa incat vom considera ca am evadat in paradis. La intoarcere ne vom opri in satucul cocotat pe munte, Eze. Construit in intregime din piatra, Eze se inalta la 427m deasupra marii si vorbeste lumii despre timpuri apuse cand locuitorii isi observau inamicii venind pe mare si se refugiau aici pentru a scapa de pericol. Doritorii pot vizita vestita fabrica de parfumuri, Fragonard. Seara, revenim in Nisa pentru cazare la hotel 4*.

Ziua 5: NISA - SAINT PAUL DE VENCE (excursie optionala)

Dupa micul dejun, va propunem o excursie optionala la Saint Paul de Vence. Este unul din cele mai frumoase orasele fortificate de pe Coasta de Azur. Istoria sa incepe in 1388, atunci cand Nisa este cedata Savoiei si Saint Paul devine localitate de granita si este fortificata. Mai tarziu, oraselul devine un magnet pentru staruri de cinema si artisti, in prezent fiind recunoscut ca important centru al artelor si culturii. Tarif informativ: 45 Euro/persoana (minim 20 participanti).
Dupa amiaza revenim in Nisa iar in jurul orei 18:00 vom avea transferul de la aeroport la hotel. Imbarcare cursa directa Nisa - Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora locala 00:35.

Informatii utile

• Grup minim: 25 persoane.
• Acte necesare: Pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate.
• Conditii de plata: La inscriere se achita un avans minim 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare. Diferenta se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei.
• Conditii de calatorie in context Covid http://www.mae.ro/travel-conditions
• Unitatile de cazare sunt informative, acestea se pot modifica, nominalizarea se va face inainte de plecare.
• Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor, siturilor arheologice si la obiectivele turistice, pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
• Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa opteze pentru camera single;
• Programul circuitului poate suferi modificari in functie de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstante externe.

Tarife

Data plecare Tarif
28.11.2021 495 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 140 Euro

Servicii incluse

• Transport cu avionul (cursa directa) Bucuresti - Nisa si retur cu compania BLUE AIR;
• 4 nopti cazare cu mic dejun Hotel 4*;
• Tur panoramic de Nisa de jumatate de zi;
• Transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• Insotitor roman de grup;
• Taxele de aeroport si catering.

Nu sunt incluse

• Asigurari storno si asigurari medicale (vezi detalii); Asigurarea storno cu extensie COVID-19 (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• Bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: sofe,ri, personal hotelier, ghizi): 20 Euro/persoana - se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
• Excursiile optionale;
• Intrarile la obiectivele turistice;
• Taxa de oras impusa de autoritatile locale din Nisa: 1.5 Euro/persoana/zi (se achita personal, la receptia hotelului);

Orar de zbor

• Bucuresti 18:45 - Nisa 20:20 durata zborului: 2h35minute
• Nisa 21:10 - Bucuresti 00:35 durata zborului: 2h25minute

Compania

Blue Air

Excursii optionale

Cannes
45 Euro/persoana
Excursie de jumatate de zi (transport autocar si insotitor roman de grup).
St Paul de Vence
45 Euro/persoana
Excursie de jumatate de zi (transport autocar si insotitor roman de grup).
Menton & Eze
85 Euro/persoana
Excursie de o zi (transport autocar si insotitor roman de grup).

Rezerva acum!