EVOLUTIE COVID-19 LIVE
FLEXIBILITATE SI SIGURANTA
REZERVA FARA GRIJI, CALATORESTE RELAXAT
Ce oferim pentru siguranta ta?

Circuite avion
Circuit Amsterdam - Festivalul Florilor 2021

Itinerariu: Amsterdam - Marken - Volendam - Haga - Delft - Rotterdam - Amsterdam
Date plecare: 28.03.2021
Circuit cu avionul, 5 zile
Tarif: 559 euro/persoana

Program

Ziua 1. Bucuresti - Amsterdam

Intalnire la ora 05:00 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) terminalul plecari cu insotitorul de grup pentru imbarcare la zborul companiei KLM cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 07:00 si sosire in Amsterdam la ora locala 08:55. Intalnire cu insotitorul de grup roman si transfer in centrul orasului pentru un tur panoramic cu ghidul local. Vom admira numeroasele canale, Palatul Regal, Piata Dam, Gara Centrala, Rijksmuseum, muzeul Van Gogh si celebra piata de flori. In cadrul acestui tur vom vizita si Royal Coster Diamonds, cea mai veche fabrica de diamante din lume. Aici vom avea ocazia sa procuram bujuterii la preturi reduse. Transfer si cazare la hotel Niu Fender 4* sau similar.

Ziua 2. Amsterdam - Gradinile Keukenhof

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau puteti opta pentru o vizitia la Gradinile de allele Keukenhof. Acest parc de 32 de hectare gazduieste peste 6 milioane de bulbi de flori, arbori batrani de 16 de ani, gradini tematice si o moara din 1892. O plimbare prin acest parc reprezinta o adevarata desfatare a simturilor. Dupa amiaza timp liber la dispozitie sau puteti participa alaturi de insotitorul de grup la excursii la Heineken Experience si/sau o plimbare prin Cartierul Rosu cu multe baruri, restaurante si cladiri istorice. Cazare la hotel Niu Fender 4* sau similar.

Ziua 3. Amsterdam - Delft - Rotterdam - Haga

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional puteti participa la excursie la Delft - Rotterdam - Haga. Vom face o prima oprire la Delft. Orasul este renumit pentru ceramica albastra, de aceea vom vizita fabrica unde aceasta este produsa. De asemenea vom putea vedea statuia lui Hugo Grotius, biserica Noua sau casa lui Johannes Vermeer. Vom continua cu Rotterdam, orasul care gazudieste unul dintre cele mai aglomerate porturi din lume. Aici vom vedea Casele Cubice, Turnul Euromast, de unde poate fi admirata panorama superb a intregului oras. De aici vom pleca spre Haga, capitala aministrativa a Olandei si resedinta Familiei Regale. Vom face un tur panoramic al orasului, in care vom admira cladirea Parlamentului, Palatul Pacii , palatul regal si multe alte obiective din centrul vechi. Intoarcere in Amsterdam. Cazare la hotel Niu Fender 4* sau similar.

Ziua 4. Amsterdam - Zaans Schans - Volendam - Marken

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala in satele pescaresti din apropierea Amsterdamului. Vom incepe cu insula Zaans Schans, un sat idilic, amplasat pe malul raului Zaans, un adevarat muzeu in aer liber. Aici vom putea admira vestitele mori de vant specific olandei. Vom continua spre satul Volendam. Acest sat este faimos pentru barcile pescaresti vechi si pentru costumele populare pe care le poarta o parte din localnici. In continuare vom vizita Marken, o insula ccare pe vremuri era izolata. Intoarcere in Amsterdam. Cazare la hotel Niu Fender 4* sau similar.

Ziua 5. Amsterdam - Bucuresti

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru tururi individuale si eliberarea camerelor pana la ora 12:00. Seara transfer la aeroport pentru zborul companiei KLM. Decolare la ora 20:55 si aterizare in Bucuresti la 00:35.

Informatii utile

• Grup minim 30 persoane.
• Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Tarife

Data plecare Tarif
28.03.2021 559 Euro

Suplimente, reduceri

Tarif camera single: 704 euro.
Tarif a treia persoana in camera dubla: 539 euro.
Tarif copil sub 12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 419 euro.

Servicii incluse

• transport cu avionul Bucuresti - Amsterdam - Bucuresti cu compania KLM;
• 4 nopti cazare cu mic dejun in Amsterdam, hotel de 4*;
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• tur de oras Amsterdam cu autocar si ghid local;
• Tur ghidat la fabrica Coaster Diamonds;
• Tururi si vizite pietonale cu insotitorul de grup;
• Insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si servicii.

Nu sunt incluse

• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul;
• Excursiile optionale;
• Intararile la obiectivele turisitce;
• Bacsisuri pentru soferi si ghizi locali: aproximativ 15 Euro/persoana;

Orar de zbor

• Bucuresti - Amsterdam: 07:00 - 08:55 (durata: 2h 55min)
• Amsterdam - Bucuresti: 20:55 - 00:35 (durata 2h 40min)
* Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Compania

KLM

Excursii optionale

Marken si Volendam
Tarif: 63 Euro/persoana
Include: autocar local, bilet de intratre si insotitor de grup.
Parcul Keukenhof
Tarif: 70 Euro/persoana
Include: autocar local, bilet de intratre si insotitor de grup.
Delft - Rotterdam - Haga
Tarif: 80 Euro/persoana
Include: autocar local, bilet de intratre si insotitor de grup

Rezerva acum!