Circuite avion
Excursie la Amsterdam - Parada Florilor 2020

Itinerariu: Amsterdam - Marken - Volendam - Haga - Delft - Rotterdam - Amsterdam
Date plecare: 01.04.2020
Circuit cu avionul, 5 zile
   5 / 5 din 1 voturi | Acorda o nota

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarif: 640 euro/persoana

Program

Ziua 1. Bucuresti - Amsterdam

Intalnire la ora 06:30 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) terminalul plecari cu reprezentantul agentiei pentru imbarcare la zborul companiei TAROM cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 08:35 si sosire in Amsterdam la ora locala 10:40. Intalnire cu insotitorul de grup roman si transfer in centrul orasului pentru un tur panoramic cu ghidul local. Vom admira numeroasele canale, Palatul Regal, Gara Centrala si celebra piata de flori. In cadrul acestui tur vom vizita si Coster Diamonds, cea mai veche fabrica de diamante din lume. Transfer si cazare la hotel Niu Fender 4* sau similar.

Ziua 2. Amsterdam

Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Doritorii pot vizita impreuna cu insotitorul de grup casa memorial Anne Frank si Rijksmuseum. Puteti vizita in continuare Muzeul Van Gogh, unde vom vedea picturile celebrului pictor. Cei interesati pot merge la Muzeul Heineken, Muzeul Lalelelor si celebrul Red Light District. Cazare la hotel Niu Fender 4* sau similar.

Ziua 3. Amsterdam - Marken - Volendam - Parcul Keukenhof

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala in satele de pescari de langa Amsterdam. Vom incepe cu insula Marken, unde vom vizita un port pitoresc cu cu stradute inguste marginite de case de lemn, unele construite pe piloni. Vom continua, apoi cu Volendam unde vom face o scurta vizita. Vom opri la o fabrica de branza unde vom putea edea cum sunt fabricate tipurile celebrele de branza Edam si Gouda si le vom puta gusta. Ne intoarcem la hotel. Dupa amiaza va propunem o excursie optionala la Parcul Keukenhof. Vom pleca cu autocarul spre cea mai mare gradina de primavera din lume. Gradina cuprinde peste 7 milioane de plante. Cazare la hotel Niu Fender 4* sau similar.

Ziua 4. Amsterdam - Haga - Scheveningen - Delft - Rotterdam - Amsteerdam

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional puteti participa la excursie la Haga-Delft-Rotterdam-Schweningen. Vom incepe cu orasul Haga, unde vom face un tur panoramic si vom admira cladirea Parlamentului, Palatul Pacii si centrul istoric. Vom continua cu statiunea Scheveningen si cu fabrica de portelan si ceramic de la Delft. Orasul Delft este unul dintre cele mai incantatoare orase din Olanda. Aici vom vizita centrul istoric, cu biserica noua. Vom continua cu orasul care gazduieste cel mai mare port al Europei. Aici vom face un tur de oras, iar seara ne vom intoarce in Amsterdam. Cazare la hotel Niu Fender 4* sau similar.

Ziua 5. Amsterdam - Bucuresti

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plimbari si eliberarea camerelor. Transfer la ora 16:30 la aeroport pentru zborul companiei Tarom. Decolare la ora 20:00 si aterizare in Bucuresti la 23:45.

Informatii utile

• Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport simplu electronic sau temporar valabil; toti copiii au nevoie de pasaport.
• Acest program nu necesita obtinerea vizei turistice de catre cetatenii romani.
• Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
• Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).
• Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
• Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• In ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica „fara bani cash” (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii.
• Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.
• Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana.
• Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
• In situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion.
• Coordonatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective.
• Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali.
• Politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect.
• Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.
• Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza.
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii.
• Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa.
• In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.
• Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie.
• Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.
• Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Tarife

Data plecare Tarif
01.04.2020 640 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment single: 230 euro;
Tarif a treia persoana in camera dubla sau copil sub 12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 620 euro.

Servicii incluse

• transport cu avionul Bucuresti - Amsterdam - Bucuresti cu compania TAROM;
• 4 nopti cazare cu mic dejun in Amsterdam, hotel 4*;
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• tur de oras Amsterdam cu autocar si ghid local;
• intrare la fabrica Coaster Diamonds;
• insotitor roman de grup
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Nu sunt incluse

• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana - se practica, se achita la sosirea in Roma;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.
• taxele hoteliere locale: 6 EURO/noapte/persoana in Roma (se achita personal, la receptia hotelului);
• cina festiva de Revelion (optionala).

Orar de zbor

• Bucuresti - Amsterdam: 08:35 - 10:40 (durata: 3h 05min)
• Amsterdam - Bucuresti: 20:00 - 23:45 (durata 2h 45min)
Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Compania

Tarom

Excursii optionale

Marken si Volendam
70 Euro/persoana
Grup minim 25 de persoane
Parcul Keukenhof
70 Euro/persoana
Grup minim 20 de persoane, bilet de intrare inclus
Haga - Scheveningen - Delft - Rotterdam
85 Euro/persoana
Grup minim 20 de persoane

Rezerva acum!