Circuite avion
Circuit Bangkok si Pattaya - Asia autentica 2020

Itinerariu: Bucuresti - Bangkok - Templele Si Marele Palat - Piata Plutitoare - Pattaya - Gradina Tropicala Nong Nooch - Alcazar Show - Insula De Coral - Satul Elefantilor - Bangkok - Bucuresti
Date plecare: 20.10.2020
Circuit cu avionul, 11 zile
   5 / 5 din 1 voturi | Acorda o nota

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarif: 849 Euro

Program

Ziua 1: Bucuresti - Viena - Bangkok

Ora 16:25 intalnire pe aeroportul Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare la ora 18:25 pentru zborul Austrian Airlines cu destinatia Bangkok, escala in Viena. Se calatoreste pe timpul noptii.

Ziua 2: Bangkok

Ora 15:20 sosire pe aeroportul Bangkok si intalnire cu reprezentantul local. Transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Cazare in Bangkok.

Ziua 3: Bangkok - Templele si Marele Palat

Mic dejun. Programul turistic incepe cu vizite la faimoasele templeWat Traimit - Budha de Aur, Wat Pho, Wat Arun - Templul lui Dawn si Wat Benjamaborpitr. Excursia continua la Marele Palat, una dintre cele mai vizitate locatii din Bangkok. Este un complex de temple, palate si cladiri oficiale. Cazare in Bangkok.

Ziua 4: Bangkok - Piata Plutitoare

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala la Piata Plutitoare - Damnoen, cu pranz inclus. Vom pleca spre zona rurala, Damnoen Saduak, la o distanta de aproximativ 100 de km fata de Bangkok. Dupa vizita la Piata Plutitoare, continuam cu Nakorn Pathom sau Phra Pathom Chedi, cea mai inalta pagoda din sud-estul Asiei. In statiunea Rose Garden vom servi masa de pranz. Transfer la hotel si cazare in Bangkok.

Ziua 5: Bangkok - Pattaya

Mic dejun. Transfer la hotelul din Pattaya, una dintre cele mai frumoase statiuni din sudul Thailandei, faimoasa pentru viata de noapte. Timp liber la dispozitie. Cazare in Pattaya.

Ziua 6: Pattaya - Gradina Tropicala Nong Nooch - Alcazar Show

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala la Gradina Tropicala Nong Nooch, situata la 20 de minute de Pattaya, in statiunea Nong Nooch Village. Excursia include un spectacol cu elefanti, dansuri tailandeze si box tailandez. In cursul serii va propunem, optional, Alcazar Show. Cazare in Pattaya.

Ziua 7: Pattaya - Insula de Coral

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala la Insula de Coral - Koh Lan, cu pranz inclus. Timp liber la dispozitie pentru inot, snorkeling, plaja. Dupa pranz ne imbarcam pe vapoare cu podeaua din sticla pentru a vedea minunatele formatiuni de corali din jurul insulei. Cazare in Pattaya.

Ziua 8: Pattaya - Satul Elefantilor

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala in Satul Elefantilor. Cazare in Pattaya.

Ziua 9: Pattaya

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si cumparaturi. Cazare in Pattaya.

Ziua 10: Pattaya - Bangkok - Viena

Mic dejun. Timp liber pana la ora pranzului pentru relaxare si plaja. Transfer la aeroportul din Bangkok pentru zborul catre Bucuresti, cu escala in Viena. Ora 23:55 decolare din Bangkok.

Ziua 11: Viena - Bucuresti

Sosire la Bucuresti la ora 09:55.

Hoteluri

• Bangkok: Mandarin Hotel Managed By Centre Point, Rama Iv Road, Bang Rak 662 - 10500, Silom sau similar
• Pattaya: Nova Gold Hotel, Moo 9, Nongprue, Banglamung 80/166 - 20150 - Chonburi sau similar

Informatii utile

• Grup minim 25 persoane.
• Documente necesare calatoriei: pasaport, valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. Viza turistica se obtine de la Ambasada Thailandei la Bucuresti, inainte de calatorie.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Tarife

Data plecare Tarif
20.10.2020 849 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 249 EUR;
Copil sub 12 ani: 649 euro cazat in camera cu 2 adulti.
*Tarifele afisate sunt valabile la data publicarii ofertelor. Pot suferi modificari in orice moment!

Servicii incluse

• Bilete de avion Bucuresti - Viena - Bangkok - Viena - Bucuresti, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, Compania Austrian Airlines;
• Taxele de aeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
• Asistenta turistica in limba romana.

Nu sunt incluse

• Servicii la sol - 499 euro/persoana(se achita obligatoriu la inscriere) si include: transferuri cu autocarul aeroport - hotel - aeroport; vizita la Templele din Bangkok si Marele Palat; ghizi locali; 3 nopti de cazare in Bangkok cu mic dejun la hotel de 4*; 5 nopti de cazare in Pattaya cu mic dejun la hotel de 4*;
• Taxa de viza - 65 euro/persoana, se poate obtine la intrarea in Thailanda sau inainte de calatorie prin agentia Europa Travel;
• Excursiile optionale.

Orar de zbor

• Bucuresti - Viena: 18:40 - 19:25 / Viena - Bangkok: 23:20 - 15:20
• Bangkok - Viena: 23:55 - 05:25 / Viena - Bucuresti: 07:15 - 09:55
*Atat compania aeriana, cat si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Excursii optionale

Piata Plutitoare
69 euro
Include transport, taxele de intrare, masa de panz, asistenta turistica in limba romana;
Gradina Tropicala Nong Nooch
45 euro
Include transport, taxele de intrare, asistenta turistica in limba romana;
Insula de Coral
45 euro
Include transport, plimbare cu barca, asistenta turistica in limba romana
Alcazar Show
30 euro
Include bilet de intrare la show
Satul Elefantilor
35 euro
Include transport, taxele de intrare, asistenta turistica in limba romana

Rezerva acum!