FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Circuite avion
Circuit Beautiful Coreea de Sud 2021

Itinerariu: Seoul - Suwon - Busan - Jeju - Seoul
Date plecare: 09.09.2021
Circuit cu avionul, 10 zile
Tarif: 2950 euro/persoana (taxe de aeroport incluse)

Program

Ziua 1. Bucuresti - Seoul

Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Otopeni. Imbarcare la zborul cu escala spre Seoul. Zbor pe parcursul noptii.

Ziua 2. Seoul - Suwon

Vom ateriza pe aeroportul din Seoul. De pe aeroport vom fi transferati in Suwon. Acest oras este aflat la 30 de kilometri de Seoul si a fost capitala Coreei la sfarsitul secolului al XVIII-lea. Orasul este inconjurat de un zid fortificat de 5.7 km Aici vom vizita Muzeul Toaletei, o cladire in forma de vas de WC, unde sunt expuse nenumarate statui care fac trimitere la activitatile care au loc in cadrul toaletei. VOm continua cu Fortareata Hwaseong, zidul si palatul regelui Jengjo, Haenggung. Cazare in Suwon la hotel Value 4* sau similar 4*.

Ziua 3. Suwon - Busan

Mic dejun. Vom pleca spre Busan, un oras frumos de pe malul Marii Japoniei. Aici vom vizita Parcul Yongdusan, cu peste 70 de specii diferite de arbori, unde se gaseste Muzeul Instrumentelor Populare si Expozitia Barcilor Lumii, cu Turnul Busan, un edificiu de 120 de metri inaltime. Din varful turnului vom admira panorama superba a orasului si portului Busan. Vom continua cu Piata de Peste Jagalchi, unde vom simtit atmosfera locala, cotidiana a orasului. Vom continua cu Piata Internationala, unde vom putea gasi confectii si mancaruri din toata lumea. Ultima oprire a zilei va fi la BIFF Plaza, una dintre cele mai mari zone comerciale si cultural ale orasului. Aici vom gusta mancaruri delicoase, vom gasi magazine de lux si centre de divertisment locale. Cazare in Busan la hotel Crown Harbor sau similar 4*.

Ziua 4. Busan

Mic dejun. Vom incepe ziua cu un tur al orasului Busan. Vom vizita Templul Haedong Yonggungsa, un templu budist construit in anul 1376. Templul a fost distrus si reconstruit in 1930. Vom continua cu o vizita la Plaja Haeundae, cea mai popular plaja a orasului. De aici putem admira zgarie-norii din centrul localitatii. Dupa aceea vom vizita Casa APEC Nurimaru, un monument ce combina stilul architectural traditional coreean cu elemente contemporane. Cladirea a fost ridicata in 2005. In apropiere vom vizita si The Bay 101, un centru multifunctional modern, locul de desfasurare al mai multor evenimente. De aici vom porni spre Podul Diamant Gwangan, una dintre minunile ingineresti ale orasului. Vom traversa podul si ne vom indrepta spre Orukdo Skywalk, o punte de observatie, constuita pe marginea unui mal inalt deasupra Marii Japoniei. Vom traversa aceasta platform de sticla care ne va oferi cu siguranta o experienta uimitoare. Cazare in Busan la hotel Crown Harbor sau similar 4*.

Ziua 5. Busan - Insula Jeju - Yongduam - O’Sulloc - Cheonjeyeon - Jusangjeolli

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Jeju, cea mai mare insula a Coreei de Sud. Vom incepe explorarea insulei si vom face o oprire la stanca Yongduam, care in traducere inseamna Capul Dragonului. Aici vom admira peisajul aparte si putem savura un delicious sandwich cu fructe de mare. De aici vom porni spre Muzeul Ceaiului O’Sulloc. Aici vom afla mai multe despre cresterea ceaiului verde si despre propietatile sale. Tot aici vom vizita si o imensa plantatie de ceai. Vom continua cu o vizita la Cascada Cheonjeyeon, o cascada pe trei niveluri, inconjurata de un cadru natural superb. Ultima oprire va fi la Jusangjeolli, unul dintre cele mai impresionante promontorii stancoase de bazalt din lume. De aici vom admira apusul. Cazare in insula Jeju la hotel Ocean Suites sau similar 4*.

Ziua 6. Insula Jeju: Pestera Manjaggul - Muzeul Scufundatoarelor - Songsan Ilchulbong - Eco Land

Mic dejun. Vom continua turul Insulei Jeju. Prima oprire o vom face la Pestera Manjaggul, o pestera vulcanica impresionanta de aproape 9 km lungime. Vizitand pestera vom putea admira multitudinea de formatiuni geologice formate de lava racita. Vom continua cu Muzeul Scufundatoarelor, unde vom afla mai multe despre meseria traditionala a femeilor Haenyeo de pe insula. Acestea se aventurau zilnic sub apele marii precum scoici, melci si alge fara a folosi echipamente de respiratie. De aici vom pleca spre Seongsan Ilchulbong, un munte vulcanic amplasat pe malul marii asemanator cu o cetate. Tot aici vom gasi si Seopjikoji, un alt promontoriu superb, acoperit de vegetatie. Ultima oprire va fi la parcul tematic Eco Land, unde vom afla mai multe despre ecosistemele insulei. Cazare in insula Jeju la hotel Ocean Suites sau similar 4*.

Ziua 7. Insula Jeju - Seoul

Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare la zborul spre Seoul. Pe aeroport vom fi intampinati de ghidul local, alaturi de care vom incepe turul prin actuala capitala a Coreei de Sud. Vom opri la N Seoul Tower, un tur de 236 de metri, asezat in varful muntelui Namsan, deasupra orasului. Turnul are o punte de observatie de unde putem admira intregul Seoul. Vom continua cu Myeongdong, o imensa zona comerciala cu magazine luxoase, restaurante, baruri si locaruri fast food aflate in centrul orasului.De aici plecam spre Dongdemun Design Plaza, un imens complex neofuturist care a ajutat l desemnarea orasului Seoul drept capitala mondiala a designului in anul 2010. Pe acoperisul acestei cladiri se gaseste un parc modern, iar in interior vom gasi o multime de spatii de evenimente si expozitie si replica unui fragment din vechea fortareata a orasului. Cazare in Seoul la hotel Best Western Seoul Garden sau similar 4*.

Ziua 8. Seoul

Mic dejun. Dimineata vom vizita Palatul Gyeongbok, resedinta regala a dinastiei Joseon si inaugurat in anul 1395. Palatul a fost distrus si reabilitat in secolul al XIX-lea. Palatul gazduieste Muzeul National al Palatului Coreean si Muzeul Folclorului National Coreean, De aici vom pleca spre Satul Bukchon Hanok, iar in drum vom trece pe langa Casa Albastra, resedinta presedintelui statului. Satul este aflat in nordul orasului si a fost conservat, fiind in prezent un imens muzeu al satului, ale carui case prezinta elemente specific vechi de 600 de ani. Vom incheia ziua cu o vizita in Insa-dong, un cartier renumit pentru activitatile si evenimentele cultural care se desfasoara aici si pentru ceainariile, restaurantele si barurile care se gasesc aici. Cazare in Seoul la hotel Best Western Seoul Garden sau similar 4*.

Ziua 9. Seoul

Mic dejun. Vom incepe ziua cu o vizita in Parcul Yeouido Hangang, aflat pe malul fluviului Han, cunoscut drept Parcul Culorilor. Parcul se intinde de-a lungul cursului fluviului Han si este format din 12 parcuri distinct. Pe langa acesta se desfasoara centrul financiar al Seoul-ului care este asemanat cu insula Manhattan din New York. Aici vom gasi un centru de inchiriere biciclete, un imens zgarie nori - Building 63, Mallul IFC si o multime de restaurante si cafenele. Vom pleca de aici spre Samsung D’light, un centru expositional si commercial gigantic al tehnologiilor Samsung. Vom continua cu Itaewon-Dong, un cartier cunoscut centrul distractiei si al barurilor pentru tineri. Vom continua cu Hongdae, un alt centru imporntat pentru tineretul sud corean, datorita Universitatii care se gaseste aici. Ultima oprire va fi in Sinchon-dong, un cartier studentesc cunoscut pentru viata de noapte extreme de active. Cazare in Seoul la hotel Best Western Seoul Garden sau similar 4*.

Ziua 10. Seoul - Bucuresti

Mic dejun. Vom fi transferati la aeroportul international din Seoul pentru imbarcare la zborul cu escala spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti.

Informatii utile

• Grup minim 20 de persoane.
• Pentru un grup de 15-19 persoane, tariful se majoreaza cu 250 euro/persoana.
• Documente necesare calatoriei: Pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara, cu minimum 2 pagini libere. Pasaportul temporar nu este valabil.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistul va trebui sa achite suplimentul pentru camera single sau se poate retrage fara penalizari.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.
• Pentru alte Conditii de calatorie in contextul actual COVID-19: va recomandam sa va informati de pe site-ul www.mae.ro/travel-conditions (daca trebuie test PCR sau nu, orice alta informatie importanta).
• Informatii despre posibilitati de efectuare TEST PCR COVID-19 puteti gasi pe site-ul nostru: (vezi detalii).

Tarife

Data plecare Tarif
09.09.2021 2950 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 400 euro;

Servicii incluse

• Bilete de avion Bucuresti - Seoul - Bucuresti cu escala, ce includ bagaj de mana si de cala;
• Zboruri domestice pe rutele: Busan - Jeju si Jeju - Seoul;
• Taxele de aeroport;
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport;
• Transport autocar/microbuz conform progamului;
• 8 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*;
• 8 micuri dejun si 8 cine.
• Transport cu autorcar local conform itinerariului;
• Tururile de oras, vizitele si excursiile din program;
• Asigurare Travel (medicala si storno);
• Ghid insotitor vorbitor de limba romana;
• Ghizi locali.

Nu sunt incluse

• Alte servicii decat cele mentionate in program;
• Taxe de oras, se achita la receptia hotelurilor;
• Taxe foto-video locale;
• Alte mese decat cele mentionate in program;
• Alte chelutieli personale.
• Bacsisurie pentru ghizii locali aprox 50 euro/persoana.

Galerie foto

Rezerva acum!