EVOLUTIE COVID-19 LIVE
FLEXIBILITATE SI SIGURANTA
REZERVA FARA GRIJI, CALATORESTE RELAXAT
Ce oferim pentru siguranta ta?

Circuite avion
Circuit Fiordurile Norvegiei 2020

Itinerariu: Oslo - Kongsberg - Vardal - Stavanger - Bergen - Nordfjord - Molde - Otta - Oslo
Date plecare: 03.08.2020
Circuit cu avionul, 9 zile

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarif: 1389 euro/persoana (taxele de aeroport si servicii incluse)

Program

Ziua 1. Bucuresti - Oslo - Vardal/Kongsberg

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda la ora 04:40 pentru imbarcare pe zborul companiei Austrian Airlines cu escala in Viena. Decolare la ora 06:40 si aterizare la Oslo - Grademoen la ora 12:40. Transfer in oras si intanire cu ghidul local pentru un tur de oras in Oslo. Vom putea admira din autocar fortareata Akershus, Palatul Regal, Primaria, Opera si vom face o plimbare prin parcul de sculpture Vigeland. Transfer cu autocarul catre zona Vardal/Konsberg, unde vom fi cazati. Cazare la hotel Quality Strand Vardal 3* sau similar.

Ziua 2. Vardal/Kongsberg - Canalul Telemark - Stavanger

Mic dejun. Plecare spre Ulefoss de unde ne vom imbarca intr-o croaziera spre Lunde. Aceasta este cea mai spectaculoasa portiune a canalului Telemark, care taie rocile si traverseaza un sistem de 3 ecluze. Vom sosi in Lunde de unde vom continua traseul cu autocarul spre Stavanger. Cazare la hotel Clarion Energy 4* sau similar.

Ziua 3. Stavager - Lysefjord - Preikestolen (Piatra Altarului)

Mic dejun. Dimineata vom vizita Stavanger, un vechi sat de pescari la Marea Nordului, astazi un important oras al Norvegiei. Vom explora centrul istoric cu stradute pitoresti si catedrala din secolul al XII-lea. Dupa amiaza timp liber la dispozitie sau optional puteti participa la o Croaziera de 3 ore pe Lysefjord. Aici vom pitea admira de la nivelul marii Preikestolen (Piarta Altarului) o stanca vertical cu un varf plat. Vom mai putea admira o multitudine de insule idilice, Cascada Suspendata si Pestera Vagabonzilor. Seara ne vom intoarce in Stavager. Cazare la hotel Clarion Energy 4* sau similar.

Ziua 4. Stavanger - Haugesund - Bergen

Mic dejun. Vom pleca dimineata spre Bergen, parcurgand un drum pitoresc de coasta si vom avea si doua traversari cu ferribotul. Vom face un popas in Haugesudn, resedinta primulor regi vikingi ai Norvegiei. Dupa-amiaza vom sosi in Bergen si vom face un tur al cartierului Bryggen, fostul cartier hanseatic, inclus in patrimoniul UNESCO. Aici ne vom plimba printre casele pitoresti la parterul carora se gasesc mici magazine, galerii de arta si piata de peste cunoscuta la nivel mondial. Va recomandam sa mergeti cu Funicularul Floibanen pe Muntele Floyen de unde ne vom putea bucura de vederea panoramic a orasului. Transfer si cazare la hotel Scandic Bergen City 4* sau similar.

Ziua 5. Bergen - Gudvangen - Naeroyfjord - Kaupanger - Ghetarul Briksdal

Mic dejun. Vom pleca spre Gudvangen, de unde ne vom imbarca la bordul unui feribot pentru o calatorie de 2 ore si jumatate in care vom putea vedeaunele dintre cele mai frumoase fiorduri din Norvegia: Naeroyfjord, Aurlandsfjord si Sognefjord introduce in patrimoniul UNESCO. Vom ajunge in satul Kaupanger unde este conservata una dintrece cele 28 de biserici stave din Norvegia. De aici vom pleca spre Olden unde se gaseste ghetarul Briksdal, un brat al celui mai mare ghetar din Europa, Jostedal. Puteti face o drumetie usoara sau sa cumparati un bilet cu masinuta trolilor pana la baza versantului. Vom continua traseul catre Nordfjord unde vom fi cazati la hotel Nordfjord 4* sau similar.

Ziua 6. Nordfjord - Hellesylt - Fiordul Geirager - Drumul Trolilor - Molde

Mic dejun. Vom calatori spre Hellesylt, de unde ne vom imarca pe un vas de croaziera spre fiordur Geiranger, unul dintre cele mai frumoase fiorduri din lume. Vom cobori in Geiranger si pornim pe una dintre cele mai spectaculoase rute turistice din Norvegia. Vom merge pe “Drumul Vulturilor” unde ne vom opri la Ornesvingen pentru fotografii. Vom traversa Norddalsfjord cu feribotul si vom continua spre Drumul Trolilor. Vom admira Trollstigen de sus, de unde vom putea fotografia acest peisaj pitoresc si salbatic. Vom cobori spre Andalsnes de unde vom continua pe malurile Romsdalsfjord catre Molde. Petrecem seara in centrul orasului. Cazare la Scandic Hotel Alexandra Molde 3* sau similar.

Ziua 7. Molde - Bud - Drumul Atlanticului - Kristiansund - Otta

Mic dejun. Vom pleca dimineata spre pitorescul sat pescaresc Bud. De aici vom orni pe soseaua Atlanticului, o lucrare tehnica cu o arhitectura incantatoare. Vom poposi Kristiansund, un oras cunoscut pentru codul uscat (klipfisk), unde va recomandam o plimbare in portul natural cu Sundbaeten - cel mai vechi serviciu de transport public din lume. Vom continua zona Otta/Dombas. Cazare la hotel Thon Otta 3* sau similar.

Ziua 8. Otta - Lillehammer - Oslo

Mic dejun. Vom pleca prin valea Gudbransdal spre Lillehammer. Vom face un scurt popas in orasul-gazda al jocurilor olimpice de Iarna din anul 1994. Continuam traseul catre capitala Norvegiei unde vom avea timp liber pentru cumparaturi si plimbari pe bulevardul Karl Johann si zona Aker Brygge sau pentru vizitarea muzeelor din peninsula Bygdoi. Transfer si cazare la hotel Quality Expo 3* sau similar in Oslo.

Ziua 9. Oslo - Viena/Frankfurt - Bucuresti

Mic dejun. Timp liber in Oslo pentru vizite individuale si cumparaturi. Transfer la aeroport pentru imbarcare la zborul spre tara. Pentru plecarile din 21 iunie si 21 iulie, decolare la ora 13:55 la zborul cu escala in Viena si aterizare in Bucuresti la ora 20:10. Pentru plecarea din 3 august decolare la ora 16:05 la zborul cu escala in Frankfurt si aterizare in Bucuresti la ora 23:50.

Informatii utile

• Grup minim 25 persoane.
• Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate (emisa dupa 2009) in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Tarife

Data plecare Tarif
03.08.2020 1389 Euro

Suplimente, reduceri

Tarif single: 1459 euro;
Tarif A treia persoana in camera: 1049 euro,
Tarif copil sub 12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 1049 euro.

Servicii incluse

• Bilete de avion ce inlcud 1 bagaj de mana si 1 bagaj de cala (max 23kg):
• Bilet de avion Bucuresti - Viena - Oslo, cu bagaj de mana si de cala;
• 8 nopti cazare cu mic dejun la hotelrui de 3-4*
• Pachet croazere pe fiordurile Norvegiei;
• Vizitele mentionate in program.
• Bilete de feribot pentru tot programul
• Insotitor roman de grup;
• Taxele de aeroport si servicii.

Nu sunt incluse

• Supliment demipensiune - 199 euro/persoana (7 cine)
• Asigurarea medicala (se emite in aceeasi zi cu contractul);
• Asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul);
• Intrarile la obiectivele turistice;
• Bacsisuri pentru ghizii si soferii locali.

Orar de zbor

• Bucuresti - Viena: 06:40 - 07:20 (durata: 1h 40min)
• Viena - Oslo: 10:25 - 12:40 (durata: 2h 15 minute)
• Oslo - Viena: 13:55 - 16:15 (durata: 2h 20min)
• Viena - Bucuresti: 17:35 - 21;10 (durata: 2h 25 min)
*Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Compania

Austrian Airlines

Rezerva acum!