×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Circuite avion
Israel - Mozaicul Diversitatii 2020

Itinerariu: Tel Aviv - Jaffa - Ierusalim - Masada - Marea Moarta - Yardenit - Capernaum - Nazaret - Cezareea - Haifa - Eilat
Date plecare: 21.06.2020, 02.08.2020, 09.09.2020
Circuit cu avionul, 6 zile

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarif: 649 Euro

Program

Ziua 1: Bucuresti - Tel Aviv - Jaffa - Ierusalim

Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul spre Tel Aviv. Sosire pe aeroportul Ben Gurion. Intalnire cu ghidul local. Tur panoramic in Tel Aviv si vizita in Orasul Vechi Jaffa, unde vom gasi multe boutique-uri si retaurante moderne incadrate inca de influentele arabe. Transfer si cazare la hotel in Ierusalim.

Ziua 2: Ierusalim - Masada - Marea Moarta

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la situl istoric Masada, inregistrat in 2001 pe lista patrimoniului mondial cultural si natural al organizatiei UNESCO. Stanca arida, pe care se afla zidita fortareata, se inalta la altitudinea de 470 de metri deasupra apelor Marii Moarte. Accesul spre aceasta se face, fie pe o poteca serpuitoare si abrupta, ce urca 280 de metri, fie cu o telegondola, suspendata pe stalpi metalici. Masada reprezinta un loc simbolic pentru multi evrei ce aminteste de rezistenta iudeilor impotriva romanilor. Sosim in Qumran, tinut desertic in ale carui grote au fost gasite „Manuscrisele de la Marea Moarta”. Deplasare catre Marea Moarta pentru o scurta oprire. Continuam drumul spre Ierihon pentru a vizita cel mai vechi oras de pe pamant. Cazare in Ierusalim.

Ziua 3: Ierusalim - Yardenit - Capernaum - Nazaret

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Yardenit - Capernaum - Nazaret. Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Deplasare la Muntele Fericirilor pentru vizata la biserica cu acelasi nume. Continuam cu vizitarea Carpenaum-ului: Casa Sfintilor Petru si Andrei, ajungem apoi in Tabgha, la Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Traseul continua spre Cana Galileei, unde vom vizita Biserica Minunii si Casa Nuntii. In apropiere de Cana Galileei vom vizita Nazaret cu Biserica Ortodoxa Buna Vestire. Cazare in Ierusalim.

Ziua 4: Ierusalim - Cezareea - Haifa

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Cezareea si Haifa. Cezareea- orasul antic a carui denumire a fost data de regele Herod cel Mare, fondatorul orasului, in onoarea lui Cezar, imparatul Romei. Vizita la Parcul National Cezareea unde se pot vedea vestigiile fostului oras roman cu teatrul roman, ruinele palatului lui Irod si amfiteatrul, unde a fost descoperita piatra lui Pontius Pilat, in anul 1961. Continuam catre Haifa - al treilea oras ca marime din Israel. Vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. Vom face o vizita in centrul vechi al orasului, unde vom avea timp liber pentru shopping si plimbare pe renumita strada Ben-Gurion. Cazare in Ierusalim.

Ziua 5: Ierusalim - Eilat

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Eilat, oras din extremitatea sudica a Israelului, un port aglomerat, dar in acelasi timp si o statiune populara aflata in nordul Marii Rosii, in Golful Eilat. Vom face un tur panoramic si apoi vom avea timp liber pentru a descoperi frumusetea si atractiile orasului. Vizita la acvariul Marina Park. Cazare in Ierusalim.

Ziua 6: Ierusalim - Tel Aviv - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti.

Informatii utile

• Grup minim 25 persoane.
• Oferta turistica este parte integranta din contract.
• Acte necesare: pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara.
• Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.
• Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.
• Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr
•o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.
• Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.
• Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.
• Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.
• Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2
•6 euro/persoana/noapte).
• Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).
Tarifele afisate sunt valabile la data publicarii ofertelor. Pot suferi modificari in orice moment!

Tarife

Data plecare Tarif
21.06.2020 649 Euro
02.08.2020 649 Euro
09.09.2020 649 Euro

Suplimente, reduceri

Camera single: 799 euro;
Copil sub 12 ani: 579 euro cazat in camera cu 2 adulti fara pat suplimentar.
Tarifele afisate sunt valabile la data publicarii ofertelor. Pot suferi modificari in orice moment!

Servicii incluse

• Bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti;
• 5 nopti de cazare cu mic dejun in Ierusalim la hotel de 3*-4*;
• Transport cu autocar clasificat conform itinerariu;
• Tel Aviv - tur panoramic al orasului & Jaffa;
• Ierusalim - turul orasului;
• Ghid local vorbitor de limba romana.

Nu sunt incluse

• Taxele de aeroport si taxa de serviciu - 130 euro/persoana;
• Biletele de intrare la obiectivele turistice;
• Tips in valoare de 3 euro/persoana/zi (se achita obligatoriu la ghidul local);
• Excursiile optionale;
• Asigurarea storno si medicala.

Orar de zbor

Bucuresti OTP 10:50 -> Tel Aviv TLV 13:25
Tel Aviv TLV 18:30 -> Bucuresti OTP 21:10
*Compania aeriana si orarul de zbor pot suferi modificari pana la data calatoriei.

Compania

El Al

Excursii optionale

Ecursie Masada - Marea Moarta - Ierihon
70 euro/persoana
Pretul include: transport clasificat si ghid; Nu include: urcarea cu telecabina 25 euro/persoana; Stanca arida, pe care se afla zidita fortareata, se inalta la altitudinea de 470 de metri deasupra apelor Marii Moarte. Accesul spre aceasta se face, fie pe o poteca serpuitoare si abrupta, ce urca 280 de metri, fie cu o telegondola, suspendata pe stalpi metalici. Masada reprezinta un loc simbolic pentru multi evrei ce aminteste de rezistenta iudeilor impotriva romanilor. Sosim in Qumran, tinut desertic in ale carui grote au fost gasite „Manuscrisele de la Marea Moarta”. Deplasare catre Marea Moarta pentru o scurta oprire. Continuam drumul spre Ierihon pentru a vizita cel mai vechi oras de pe pamant.
Excursie Yardenit - Capernaum - Nazaret
65 euro/persoana
Pretul include: transport clasificat si ghid; Nu include: intrari(Capernaum, Yardenit , Tabgha - 7 euro/persoana); Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Deplasare la Muntele Fericirilor pentru vizata la biserica cu acelasi nume. Continuam cu vizitarea Carpenaum-ului: Casa Sfintilor Petru si Andrei, ajungem apoi in Tabgha, la Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Traseul continua spre Cana Galileei, unde vom vizita Biserica Minunii si Casa Nuntii. In apropiere de Cana Galileei vom vizita Nazaret cu Biserica Ortodoxa Buna Vestire.
Excursie Cezareea - Haifa
65 euro/persoana
Pretul include: transport clasificat si ghid;
Nu include: intrarea la Caesarea 15 Euro/persoana; Cezareea - orasul antic a carui denumire a fost data de regele Herod cel Mare, fondatorul orasului, in onoarea lui Cezar, imparatul Romei. Vizita la Parcul National Cezareea unde se pot vedea vestigiile fostului oras roman cu teatrul roman, ruinele palatului lui Irod si amfiteatrul, unde a fost descoperita piatra lui Pontius Pilat, in anul 1961. Continuam catre Haifa - al treilea oras ca marime din Israel. Vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. Vom face o vizita in centrul vechi al orasului, unde vom avea timp liber pentru shopping si plimbare pe renumita strada Ben-Gurion.

Rezerva acum!