Circuite avion
Israel - Tara Sfanta 2019

Itinerariu: Tel Aviv Jaffa - Bethleem - Ierusalim - Yardenit - Capernaum - Nazaret - Masada - Ierihon - Marea Moarta - Cezareea - Haifa
Date plecare: 07.03.2019
Circuit cu avionul, 5 zile
   4.6 / 5 din 5 voturi | Acorda o nota

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarif: 320 Euro euro/persoana

Program

Ziua 1: Bucuresti - Tel Aviv & Jaffa - Bethleem

Ora 08:00 intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul El Al.
Ora 11:00 decolare spre Tel Aviv, sosire pe aeroportul Ben Gurion, la ora 13:45. Continuam cu turul panoramic in Tel Aviv si vizita in Orasul Vechi Jaffa, un fel de Sfertul Latin al orasului. Desi are multe boutique-uri moderne, inca mai retine din atmosfera de oras arab. Cazare in Bethleem si cina.

Ziua 2: Bethleem - Ierusalim

Mic dejun. Vom pleca spre Ierusalim, vom urca pe Muntele Maslinilor si vizitam: Manastirea Tatal Nostru - construita pe locul unde Iisus i-a invatat pe ucenici rugaciunea Tatal Nostru, Biserica Lacrima, Gradina Ghetsimani - locul unde obisnuia Iisus sa se retraga pentru a se ruga; si Biserica Tuturor Natiunilor - construita pe locul unde, conform traditiei, Iisus Hristos s-a rugat in ultima noapte de libertate. Traversand paraul Chedron, intram in cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa - Drumul Crucii, cu cele 14 opriri - o strada aflata in Orasul Vechi despre care traditia crestina spune ca este drumul pe care Iisus Hristos a trecut, purtand crucea, spre locul sau de rastignire. Drumul Crucii se sfarseste la Biserica Sfantului Mormant, unde vom parasi Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc si ne indreptam catre Zidul Plangerii, unde vom poposi pentru scurt timp. Cazare si cina in Bethleem.

Ziua 3: Bethleem - Yardenit - Carpenaum - Nazaret

Dupa micul dejun va propunem o excursie optionala la: Yardenit - Capernaum - Nazaret. Deplasare la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Zona este amenajata pentru a permite pelerinilor sa intre in apele sfinte unde a fost desavarsit botezul lui Iisus. Deplasare la Muntele Fericirilor unde Iisus a tinut predica despre fericiri. Continuam cu Biserica cu acelasi nume si vizitarea Carpenaum-ului - Casa Sfintilor Petru si Andrei si apoi Tabgha - Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Traseul continua spre Cana Galileii, vizita la Biserica Minunii si Casa Nuntii, unde Iisus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. In apropiere de Cana Galileei vom vizita orasul copilariei lui Iisus, Nazaret cu Biserica Ortodoxa Buna Vestire, ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria. Cazare si cina in Bethleem.

Ziua 4: Bethleem - Masada - Ierihon - Marea Moarta

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Masada - Ierihon si Marea Moarta. Masada, fortareata antica situata pe o colina, unde se poate urca cu telecabina la ruinele cetatii unde a avut loc cea mai eroica rezistenta a iudeilor in razboiul impotriva romanilor. Sosim in Qumran , tinut desertic, in ale carui grote au fost gasite „Manuscrisele de la Marea Moarta”. Plecare spre Ierihon, plaja si baie in Marea Moarta. Vom continua apoi drumul spre Bethleem, unde vom vizita Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Cazare in Bethleem.

Ziua 5: Bethleem - Cezareea - Haifa

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Cezareea si Haifa. Cezareea a fost un important centru al crestinatstii in primul mileniu al erei crestine. Continuam catre Haifa, al treilea oras ca marime din Israel si unul din cele mai importante porturi comerciale la Marea Mediterana, unde vom face un tur de oras. Vizitam imprejurimile orasului: Gradinile Suspendate Bahai, Biserica Stella Marris, Muntele Carmel si Grota Proorocului Ilie. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti. Ora 17:40 decolare din Tel Aviv, sosire in Bucuresti - Aeroportul Henri Coanda la ora 20:30.

Informatii utile

• Grup minim 25 persoane.
• Acte necesare: pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara.
• Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.
• Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check-in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.
• Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.
• Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.
• Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.
• Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.
• Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2-6 euro/persoana/noapte).
• Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).

Tarife

Data plecare Tarif
07.03.2019 320 Euro

Suplimente, reduceri

Bethleem: Hotel Nativity 4* - categoria locala, 115 El Sahal Street, Bethleem - www.nativityhotel.net sau similar;
Camera single: 549 euro; Copil < 12 ani: 400 euro cazat in camera cu 2 adulti.
Tarifele afisate sunt valabile la data publicarii ofertelor. Pot suferi modificari in orice moment!

Servicii incluse

• Bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti, Compania El Al;
• 4 nopti cazare cu demipensiune in Bethleem la hotel de 4*;
• Tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar;
• Transfer aeroport-hotel-aeroport;
• Tur panoramic al orasului Tel Aviv & Jaffa;
• Tur al orasului Ierusalim;
• Ghid local - asistenta turistica in limba romana;
• Bilete de intrare la obiectivele turistice.

Nu sunt incluse

• Taxele de aeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion), bagajul de cala, bagajul de mana si taxa de serviciu - 129 euro/persoana;
• Excursiile optionale;
• Asigurarea storno si medicala;
• Bacsis pentru sofer si ghid, se va achita local aproximativ: 1 eur/persoana/zi pentru sofer si 2 euro/persoana/zi pentru ghid;

Excursii optionale

Yardenit - Capernaum - Nazaret
65 euro/adult si 40 euro/copil 2-12 ani
Tariful include: transport clasificat si ghid; Nu include: intrari (Capernaum, Yardenit, Tabgha - 7 euro/persoana);
Masada - Ierihon si Marea Moarta
60 euro/adult si 55 euro/copil 2-12 ani
Tariful include: transport clasificat si ghid; Nu include: urcarea cu telecabina 26 euro/persoana);
Cezareea si Haifa
65 euro/adult si 45 euro/copil 2-12 ani
Tariful include: transport clasificat si ghid; Nu include: intrarea la Caesarea 15 euro /persoana); Nota - excursia se poate organiza daca orarul de zbor nu sufera modificari
*Grup minim: 25 de persoane

Rezerva acum!