Circuite avion
Circuit Malta - Insula Cavalerilor Ioaniti 2020 - 2021

Itinerariu: Valetta - Mdina
Date plecare: 07.05.2020, 20.11.2020
Circuit cu avionul, 8 zile
   4 / 5 din 6 voturi | Acorda o nota
Tarif de la 349 euro/persoana + 195 euro/persoana taxa de aeroport si servicii

Program

Ziua 1: Bucuresti - Malta

Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Otopeni. Imbarcare la zborul cu escala spre Malta. Sosire in Malta si transfer cu autocarul la hotel. Cazare in zona Saint Paul’s Bay.

Ziua 2: Valetta

Mic dejun. Astazi vom vizita capitala Maltei, Valetta. Prima oprire va fi la Gradinile Upper Baraca, de unde vom putea admira privelistea portului. Vom continua cu Catedrala Sfantul Ioan, in care se gasesc mai multe opere ale lui Carravagio. Dupa aceea vom merge catre Palatul Marilor Maestrii. Timp liber pentru cumparaturi. Dupa amiaza vom face un tur panoramic al fortifcatiilor din Valetta si va veti putea plimba pe bulevardele Ta Xbiex si Sliema. Transfer si cazare la hotel.

Ziua 3: Mdina

Mic dejun. Astazi vom face o excursie spre orasul medieval Mdina, fosta capitala a Maltei. Aici ne vom plimba pe strazile vechi si inguste, spre bastioane de unde vom admira panorama insulei. Vom parasi Mdina prin poarta Grecilor si vom pleca spre catacombele din Rabat si spre faleza de la Dingli. Dupa amiaza vom vizita Gradinile Botanice San anton si vom vedea mesterii din Ta’Qali. In final vom putea admira din exterior domul din Mosta, unul dintre cele mai mari din Europa. Cazare la hotel.

Ziua 4: Palatul Parisio

Mic dejun. Timp liber sau excrusie optionala la Palatul Paraisio si cramele acestuia. Palatul Paraisio este descris ca un mic Versailles cu fresce si lucrari de marmura impresionante si cu o gradina ce va va oferi peisaje superbe. Dupa aceea veti continua traseul spre una din cele mai importante vinarii din Malta, unde veti vedea si degusta o impresionanta selectie. Cazare la hotel.

Ziua 5: Cariera de calcar - Hagar Qim - Grota Albastra

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau aveti posibilitatea unei excursii optionale la cariera de calcar din Malta, templul Hagar Qim si Grota Albastra. Prima oprire a excursiei va avea loc la cariera de calcar, transformata in atractie turistica. Vom continua cu Hagar Qim, principalul sit preistoric al Maltei, un templu mai vechi decat piramidele din Egipt. Apoi vom merge catre Wied iz Zurrieq, de unde vom putea face o excursie cu barca la Grota Albastra, cunoscuta pentru apele cristaline. Intoarcere la hotel.

Ziua 6: Turul celor Trei Orase

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau execurise optionala la Vittoriosa, Cospicua si Senglea. Aici vom putea descoperi partea opusa a Valettei, cunoscuta sub denumirea Trei Orase. Vom parcurge Cospicua pentru a ajunge in Vittoriosa, unde vom face un tur pietonal pe stradutele inguste, marginite de cladiri istorice. Apoi vom merge catre Gradina Senglea, siutata in varful peninsulei, de unde vom putea admira o panorama uimitoare, inclusive Fortul Sf. Angelo. Intoarcere la hotel.

Ziua 7: Insula Gozo

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala pe Inslua Gozo. Vom fi preluati de autocar spre feribot, de unde vom pleca spre insula Gozo. Vom debarca in Mgarr, de unde vom pleca catre templele megalitice Ggantija, unele dintre cele mai vechi constructii de piatra din lume. Apoi vom vizita cetatea medieval din Victoria, unde ne vom plimba pe stradutele inguste si intortocheate catre zidurile impresionante. De aici ne vom intoarce catre port si hotel. Cazare la hotel.

Ziua 8: Malta - Bucuresti

Mic dejun. In functie de orarul de zbor veti fi transferati la aeroport pentru zborul spre Bucuresti.

Hoteluri

• Hotel Sunflower, 3*, Qwara

Informatii utile

• Grup minim 25 persoane
• Oferta turistica este parte integranta din contract
• Acte necesare: pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii
• Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare
• Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check-in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.
• Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single
• Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective
• Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii
• Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea
• Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2-6 euro/persoana/noapte)
• Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).

Tarife

Data plecare Tarif
07.05.2020 399 Euro
07.05.2020 349 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 139 euro

Servicii incluse

• Bilete de avion Bucuresti - Malta - Bucuresti, ce includ: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala;
• Transfer Aeroport - Hotel - Aeroport;
• 7 nopti cazare cu mic dejun la hotel Sunflower, Qwara, 3* sau similar;
• Asistenta turistica in limba romana pe tot pacursul excursiei.

Nu sunt incluse

• Taxa de aeroport si servicii - 195 euro/persoana;
• Asigurare medicala si de bagaje;
• Pachet excursii optionale - 139 euro/persoana;
• Pachet cina 6 seri cina la hotel + cina malteza - 99 euro/persoana;
• Taxa de mediu Malta 0.5 Euro/persoana/noapte (se achita la sosire).

Observatii

• Tarifele afisate sunt valabile la data publicarii ofertelor. Pot suferi modificari in orice moment.
• Tarifele speciale sunt valabile in limita locurilor disponibile si nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.

Excursii optionale

Excusii optionale
139 euro/persoana
Palatul Paraiso
Cariera de calcar, templul Hagar Qim si Grota Albastra
Turul celor Trei Orase
Insula Gozo

Rezerva acum!