EVOLUTIE COVID-19 LIVE
FLEXIBILITATE SI SIGURANTA
Ai toate motivele sa rezervi relaxat
Parteneriate cu clinici acreditate, pentru testare RT-PCR COVID-19

Circuite avion
Circuit Malta - Insula Cavalerilor Ioaniti 2021

Itinerariu: Valetta - Mdina - Mosta - Hagar Qim - Gozo
Date plecare: 18.03.2021, 08.04.2021, 02.10.2021, 13.10.2021, 23.10.2021, 20.11.2021
Circuit cu avionul, 8 zile
Tarif de la 544 euro/persoana (Toate taxele incluse)

Program

Ziua 1. Bucuresti - Malta

Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Otopeni la ora 11:50. Imbarcare la zborul companiei Lufthansa cu destinatia Malta, via Frankfurt. Decolare la ora 13:50 si sosire in Frankfurt la ora 15:15. Decolare din Frankfurt la ora 20:30 si sosire in Malta la ora 23:00. Transfer cu autocarul la hotel. Cazare in zona Saint Paul’s Bay la hotel Sunflower 3*+ sau similar.

Ziua 2. Valetta

Mic dejun. Astazi vom vizita capitala Maltei, Valetta. Prima oprire va fi la Gradinile Upper Baraca, de unde vom putea admira privelistea portului. Vom continua cu Catedrala Sfantul Ioan, in care se gasesc mai multe opere ale lui Carravagio. Dupa aceea vom merge catre Palatul Marilor Maestrii. Timp liber pentru cumparaturi. Dupa amiaza vom face un tur panoramic al fortifcatiilor din Valetta si va veti putea plimba pe bulevardele Ta Xbiex si Sliema. Transfer si cazare la acelasi hotel.

Ziua 3. Mdina

Mic dejun. Astazi vom face o excursie spre orasul medieval Mdina, fosta capitala a Maltei. Aici ne vom plimba pe strazile vechi si inguste, spre bastioane de unde vom admira panorama insulei. Vom parasi Mdina prin poarta Grecilor si vom pleca spre catacombele din Rabat si spre faleza de la Dingli. Dupa amiaza vom vizita Gradinile Botanice San anton si vom vedea mesterii din Ta’Qali. In final vom putea admira din exterior domul din Mosta, unul dintre cele mai mari din Europa. Cazare la hotel.

Ziua 4. Palatul Parisio

Mic dejun. Timp liber sau excrusie optionala la Palatul Paraisio si cramele acestuia. Palatul Paraisio este descris ca un mic Versailles cu fresce si lucrari de marmura impresionante si cu o gradina ce va va oferi peisaje superbe. Dupa aceea veti continua traseul spre una din cele mai importante vinarii din Malta, unde veti vedea si degusta o impresionanta selectie. Cazare la hotel.

Ziua 5. Cariera de calcar - Hagar Qim - Grota Albastra

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau aveti posibilitatea unei excursii optionale la cariera de calcar din Malta, templul Hagar Qim si Grota Albastra. Prima oprire a excursiei va avea loc la cariera de calcar, transformata in atractie turistica. Vom continua cu Hagar Qim, principalul sit preistoric al Maltei, un templu mai vechi decat piramidele din Egipt. Apoi vom merge catre Wied iz Zurrieq, de unde vom putea face o excursie cu barca la Grota Albastra, cunoscuta pentru apele cristaline. Intoarcere la hotel.

Ziua 6. Turul celor Trei Orase

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau execurise optionala la Vittoriosa, Cospicua si Senglea. Aici vom putea descoperi partea opusa a Valettei, cunoscuta sub denumirea Trei Orase. Vom parcurge Cospicua pentru a ajunge in Vittoriosa, unde vom face un tur pietonal pe stradutele inguste, marginite de cladiri istorice. Apoi vom merge catre Gradina Senglea, siutata in varful peninsulei, de unde vom putea admira o panorama uimitoare, inclusive Fortul Sf. Angelo. Intoarcere la hotel.

Ziua 7. Insula Gozo

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala pe Inslua Gozo. Vom fi preluati de autocar spre feribot, de unde vom pleca spre insula Gozo. Vom debarca in Mgarr, de unde vom pleca catre templele megalitice Ggantija, unele dintre cele mai vechi constructii de piatra din lume. Apoi vom vizita cetatea medieval din Victoria, unde ne vom plimba pe stradutele inguste si intortocheate catre zidurile impresionante. De aici ne vom intoarce catre port si hotel. Cazare la hotel.

Ziua 8. Malta - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la hotel pentru imbarcare la zborul companiei Lufthansa spre Frankfurt. Decloare la ora 12:40 si sosire in Frankfurt la ora 15:20. Imbarcare la zborul companiei Lufthansa spre Bucuresti. Decolare la ora 20:30 si sosire in Bucuresti la ora 15:20.

Hoteluri

Hotel Sunflower, 3*+, Qwara - https://sunflowerhotel.com.mt/
Hotelul Sunflower se afla in cartierul Qawra din orasul St. Paul’s Bay la 10 minute de merspe jos de malul marii. Hotelul ofera o piscine pe acoperis, o piscine interioara, internet WiFi gratuit, o terasa pe acoperis, sezlonguri, o piscine pentru copii, restaurant si un bar deschis non-stop. Toate camerele au balcon si baie proprie cu dus si cada. Unele camere ofera o zona de relaxare si un aparat de ceai/cafea.

Informatii utile

• Grup minim 25 de persoane.
• Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.
• Pentru alte Conditii de calatorie in contextul actual COVID-19: va recomandam sa va informati de pe site-ul www.mae.ro/travel-conditions (daca trebuie test PCR sau nu, orice alta informatie importanta).
• Informatii despre posibilitati de efectuare TEST PCR COVID-19 puteti gasi pe site-ul nostru: (vezi detalii).

Tarife

Data plecare Tarif
18.03.2021 544 Euro
08.04.2021 574 Euro
07.05.2021 - epuizat 594 Euro
02.10.2021 594 Euro
13.10.2021 594 Euro
23.10.2021 574 Euro
20.11.2021 544 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 139 euro

Servicii incluse

• Bilete de avion Bucuresti - Malta - Bucuresti, ce includ: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala;
• Taxa de aeroport si servicii;
• Transfer Aeroport - Hotel - Aeroport;
• 7 nopti cazare cu mic dejun la hotel Sunflower, Qwara, 3* sau similar;
• Asistenta turistica in limba romana pe tot pacursul excursiei.

Nu sunt incluse

• Asigurare medicala si de bagaje;
• Pachet excursii optionale - 139 euro/persoana;
• Pachet cina 6 seri cina la hotel + cina malteza - 99 euro/persoana;
• Taxa de mediu Malta 0.5 Euro/persoana/noapte (se achita la sosire).

Orar de zbor

• Bucuresti - Frankfurt: 13:50 - 15:15 (duarta: 2h25min)
• Frankfurt - Malta: 20:30 - 23:00 (durata 2h30min)

• Malta - Frankfurt: 12:40 - 15:20 (durata: 2h40min)
• Frankfurt - Bucuresti:20:30 - 23:50 (durata: 2h20min)
*Atat compania cat si orarul de zbor pot fi modificate pana la data plecarii.

Compania

Lufthansa

Excursii optionale

Excusii optionale
139 euro/persoana
Palatul Paraiso
Cariera de calcar, templul Hagar Qim si Grota Albastra
Turul celor Trei Orase
Insula Gozo

Rezerva acum!