Circuite avion
Miami - Florida 2019

Itinerariu: Miami - Fort Myers - Tallahassee - Biloxi - New Orleans - Montgomery - Savannah - Miami
Date plecare: 06.11.2019
Circuit cu avionul, 11 zile
   5 / 5 din 2 voturi | Acorda o nota

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarif: 1099 Euro /persoana + 690 euro taxele de aeroport

Program

Ziua 1: Bucuresti - Miami

Sosirea in Miami. Transfer cu autocarul la hotel. Dupa efectuarea check-in-ului, veti avea timp liber la dispozitie. Cazare in zona Miami.

Ziua 2: Miami - Fort Myers

Mic dejun. In prima jumatate a zilei vom face un tur panoramic al orasului Miami in care vom vizita centrul orasului si cartierele Little Havana, Coconut Grove, Coral Gables si South Beach. Dupa pranz vom fi transferati la Front Myers, orasul de vacanta al lui Thomas Edison si Henry Ford. Tur panoramic al orasului si cazare in Fort Meyers.

Ziua 3: Myers - Sarasota - St Petersburg - Tampa -Tallahassee

Mic dejun. Vom pleca spre Sarasota, unde vom putea profita de plajele putin adanci, cu nisip fin. Ne continuam traseul spre St Petersburg “Sunshine City”, unde vom vizita Downtown-ul, Muzeul Dali si Muzeul de Istorie. De aici vom pleca spre Tampa Bay, unde vom vedea Acvariul Florida si cartierul istoric Ybor. Transfer si cazare in Tallahassee, capitala Floridei.

Ziua 4: Tallahassee - Panama City - Pensacola - Biloxi

Mic dejun. Tur panoramic prin Tallahassee in care vom vedea Florida State Capitol, Centrul Civic Donald L. Tucker si Muzeul de Istorie. Vom pleca spre Panama City, o statiune de pe coasta de nord est a Golfului Mexic. Continuam drumul spre Pensacola unde vom vedea una din cele mai vechi asezari europene din SUA. Transfer si cazare in Biloxi, Alabama.

Ziua 5: Biloxi - New Orleans

Mic dejun. Transfer la New Orleans, orasul de la gura de varsare a fluviului Mississippi. Initial o colonie franceza, orasul a pastrat mare parte din cladirile cu arhitectura veche. Vom vizita districtul Francez si districtul Garden. Transfer la hotel. Croaziera optionala la Harbor Jazz, cu vasul cu aburi Natchez (pranz inclus si spectacol Jazz Trio). Cazare in zona New Orleans.

Ziua 6: New Orleans - Montgomery

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizitarea diferitelor obiective din New Orleans. Dupa amiaza, vom pleca spre Montgomery si vom trece pe Podul Cross Pontchartain, cel mai lung pod continuu peste apa - 38 km. In Montgomery, capitala statului Alabama, vom vizita centrul si Alabama State Capitol. Cazare in zona Montgomery.

Ziua 7: Montgomery - Savannah

Mic dejun. Vom calatori catre Savannah, Georgia. La sosire, vom vizita districtul istoric foarte bine conservat, unde vom vedea Casa Owens - Thomas si Vila Hamilton - Turner din piata Lafayette. Cazare in zona Savannah.

Ziua 8: Savannah - St Augustine - Daytona Beach - Orlando

Mic dejun.Vom pleca spre St Augustine, o asezare colonial spaniola care a pastrat acest aspect. Vom continua calatoria spre Daytona Beach, statiune renumita pentru cursele de automobilism si motociclism, care au loc pe plajele largi, de nisip. Transfer si cazare la Orlando. Seara puteti opta pentru excursia optional: Turul orasului Orlando seara.

Ziua 9: Orlando - Miami

Mic dejun. Pe traseul spre Miami vom face o oprire de cumparaturi la Orlando Premium Outlet. Cazare in zona Miami.

Ziua 10: Miami

Micul dejun. Timp liber la dispozitie sau aveti posibilitatea de a participa la una dintre excursiile optionale: Croaziera milionarilor sau Croaziera cu barca Everglades si explorarea vietii salbatice. Cazare in zona Miami.

Ziua 11: Miami - Bucuresti

Mic dejun. In functie de orarul de zbor, veti fi transferati la aeroportul din Miami pentru zborul de intoarcere catre Bucuresti.

Informatii utile

• Grup minim 25 persoane.
• Oferta turistica este parte integranta din contract.
• Acte necesare: pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii. Cetatenii romani au nevoie de viza de intrare in America.
• Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.
• Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check-in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.
• Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.
• Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.
• Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.
• Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.
• Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2-6 euro/persoana/noapte).
• Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).

Tarife

Data plecare Tarif
06.11.2019 1099 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single 599 euro/persoana.

Servicii incluse

• Bilete de avion cu escala Bucuresti - Miami - Bucuresti , ce includ: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala;
• 3 nopti cazare cu mic dejun in zona Miami la hotel de 3* - 4*;
• 1 noapte cazare cu mic dejun in Fort Myers la hotel de 3*- 4*;
• 1 noapte cazare cu mic dejun in Tallahassee la hotel de 3*-4*;
• 1 noapte cazare cu mic dejun in Biloxi la hotel de 3*-4*;
• 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona New Orleans la hotel de 3*-4*;
• 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Montgomery la hotel de 3*-4*;
• 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Savannah la hotel de 3*-4*;
• 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Orlandola hotel de 3*-4*;
• Transferuri cu autocarul/microbuz conform programului;
• Ghid vorbitor de limba romana pe tot pacursul excursiei.
*Hotelurile sunt apreciate la echivalentul lor European

Nu sunt incluse

• Taxa de aeroport si servicii 690 euro/persoana (se achita obligatoriu la inscriere);
• Asigurare medicala si de bagaje;
• Taxa de viza - 160 USD se achita la orice sucursala Banca Transilvania;
• Biletele de intrare la obiectivele turistice;
• Asigurare completa de calatorie.

Excursii optionale

Croaizera si pranz pe vasul Natchez (New Orleans)
 
Tur de noapte al orasului Orlando
 
Croaziera milionarilor (Miami)
 
Croaziera in Everglades
 

Rezerva acum!