FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Circuite avion
Circuit Craciun la Ieslea din Bethleem 2021

Itinerariu: Tel Aviv - Jaffa Ierusalim - Muntele Maslinilor - Via Dolorosa - Muntele Sion - Ierihon - Marea Moarta - Masada - Nazaret - Capernaum - Croaziera pe Marea Galileei - Haifa - Tel Aviv
Date plecare: 23.12.2021
Circuit cu avionul, 6 zile
Tarif: 698 euro/persoana (toate serviciile incluse)

Program

Ziua 1: Bucuresti - Tel Aviv - Jaffa

Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda la ora 07:50, pentru formalitatile de imbarcare pe cursa El Al la ora 11:00, sosire la ora 13:30 la Tel Aviv. Dupa formalitatile vamale de pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv, pelerinajul nostru in Tara Sfanta va incepe cu scurt tur de oras cu autocarul in Tel Aviv si popas in orasul vechi Jaffa, unde admiram biserica ce adaposteste moastele Sf. Gheorghe din Lod. Ne indreptam spre Bethleem pentru cina si cazare la hotel de 3*/4*.

Ziua 2: Bethlehem - locul sfant al Nasterii in Ajunul Craciunului

Mic dejun. Vizita in Bethlehem la Biserica Ortodoxa ridicata pe locul unde s-a nascut Domnul Iisus Hristos, locul ieslei si Biserica Catolica Sfanta Ecaterina. Dupa amiaza vizitam Biserica de la Campul Pastorilor. Functie de vreme, seara, va invitam la Concertul special de Craciun, organizat de autoritatile locale, langa bradul impozant din Piata Ieslei. In piata se poate asista si la Slujba de Craciun din Biserica Catolica a Nasterii. Cazare si cina la hotel de 3*/4*.

Ziua 3: Bethlehem - Ierusalim - Muntele Maslinilor - Via Dolorosa - Muntele Sion

Craciun Fericit in Tara Sfanta! Mic dejun. Exploram Ierusalim, numit si Orasul Pacii, pe Muntele Maslinilor, unde vom vizita: Manastirea Ortodoxa a Inaltarii Domnului ce aminteste de Inaltarea Domnului la cer; Manastirea Pater Noster, loc unde potrivit traditiei Mantuitorul i-a invatat pe ucenicii Sai Rugaciunea Domneasca „Tatal nostru”; Manastirea „Dominus Flevit” („Domnul a plans”) zidita in forma de lacrima, Gradina Ghetsimani cu Biserica Natiunilor ridicata pe locul in care Mantuitorul s-a rugat inainte de a fi prins; Biserica Mormantul Maicii Domnului unde gasim Capela Sf. Ioachim si Ana si Grota Tradarii. Traversand paraul Chedron intram in cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa (Drumul Crucii), cu cele 14 opriri ale Mantuitorului Iisus Hristos, unde ne vom inchina la toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant. Incheiem vizita cu: Zidul Plangerii, Muntele Sion, Foisorul “Cina cea de Taina”, Biserica Adormirii Maicii Domnului si Mormantul lui David. Cina FESTIVA DE CRACIUN, petrecere traditionala in stil arab in hotel. Cazare la hotel de 3*/4*.

Ziua 4: Bethleem - Ierihon - Marea Moarta - Masada

Mic dejun. Excursie la Masada - o fortareata antica situata pe o colina, unde optional se poate urca cu telecabina la ruinele cetatii unde a avut loc eroica rezistenta a iudeilor in razboiul impotriva romanilor. Sosim in Qumran - tinut desertic, in ale carui grote au fost gasite „Manuscrisele de la Marea Moarta”. Vizita optionala la parcul Arheologic. Baie in Marea Moarta. Apoi continuam spre Ierihon pentru a vizita cel mai vechi oras de pe pamant, privim Muntele Carantania unde a fost ispitit Mantuitorul de catre diavol.Seara, sosire pentru cina si cazare la hotel de 3*/ 4*.

Ziua 5: Bethleem - Nazaret - Capernaum - Croaziera pe Marea Galileei

Mic dejun. Deplasare la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Zona este amenajata pentru a permite pelerinilor sa intre in apele sfinte unde a fost desavarsit botezul lui Iisus. Deplasare la Muntele Fericirilor unde Iisus a tinut predica despre fericiri. Continuam cu Biserica cu acelasi nume si vizitarea Carpenaum-ului - Casa Sfintilor Petru si Andrei si apoi Tabgha - Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Traseul continua spre Cana Galileei si vizitam Biserica Minunii si Casa Nuntii, unde Iisus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. In apropiere de Cana Galileei vom vizita orasul copilariei lui Iisus, Nazaret,cu Biserica Ortodoxa Buna Vestire, ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria. Seara ne vom relaxa intr-o croaziera pe Marea Galileii (aprox. 1h:30min). Ne indreptam spre Bethleem pentru cina si cazare la hotel de 3*/4*.

Ziua 6: Bethleem - Haifa - Tel Aviv

Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita orasul Haifa - al treilea oras ca marime din Israel si unul din cele mai importante porturi comerciale la Marea Mediterana. Aici vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. Transfer la aeroport pentru zborul spre tara.Decolare 19:30 din Tel Aviv, aterizare in Bucuresti la ora 22:15.

Hoteluri

Hoteluri categoria locala echivalent 3*/ 4*;

Informatii utile

• Grup minim 25 persoane.
• Documente necesare calatoriei: pasaport, valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.
• Pentru alte Conditii de calatorie in contextul actual COVID-19: va recomandam sa va informati de pe site-ul www.mae.ro/travel-conditions (daca trebuie test PCR sau nu, orice alta informatie importanta).
• Informatii despre posibilitati de efectuare TEST PCR COVID-19 puteti gasi pe site-ul nostru: (vezi detalii).

Tarife

Data plecare Tarif
23.12.2021 698 Euro

Suplimente, reduceri

Taxe aeroport incluse
Servicii la sol - 199 euro/persoana
Supliment single: 170 Euro; Copil

Servicii incluse

• Bilet avion, cursa directa, Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, Compania EL AL;
• Taxele de aeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
• 5 nopti cazare in Bethleem la hoteluri categoria locala echivalent 3*/ 4*;
• Mic dejun si cina in fiecare zi;
• Ghid local vorbitor de limba romana;
• Taxele de aeroport;
• Tururile si vizitele prevazute in programul excursiei cu autocar/microbuz local;
• Intrarile la obiectivele turistice;
• Cina Festiva de Craciun.

Nu sunt incluse

• Croaziera pe Marea Galilei: 12 Euro/persoana;
• Masada - urcare cu telecabina + bilet de intrare: 25 Euro/persoana;
• Bacsis in valoare de 3 euro/persoana/zi (se achita obligatoriu la ghidul local);
• Asigurarea medicala si asigurarea storno - recomandate.

Orar de zbor

• Bucuresti OTP 11:00 - Tel Aviv TLV 13:30
• Tel Aviv TLV 19:30 - Bucuresti OTP 22:15
*Compania aeriana cat si orarul de zbor se reconfirma in saptamana plecarii.

Compania

El Al

Rezerva acum!