EVOLUTIE COVID-19 LIVE
FLEXIBILITATE SI SIGURANTA
Ai toate motivele sa rezervi relaxat
Parteneriate cu clinici acreditate, pentru testare RT-PCR COVID-19

Circuite avion
Circuit Paste in Thailanda - Krabi 2021

Itinerariu: Krabi - Insula lui James Bond - Insulele Phi Phi - Insula Bamboo
Date plecare: 30.04.2021
Circuit cu avionul, 10 zile
Tarif: 1385 euro/persoana (taxele de aeroport incluse)

Program

Ziua 1: 30.04.2021: Bucuresti - Doha - Phuket - Krabi

Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 10:30 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 222 (12:55 / 17:40), de unde se va pleca spre Phuket cu zborul QR 842 (20:30 / 07:25).

Ziua 2: 01.05.2021: Phuket - Krabi

Sosire la ora 07:25 in Phuket, de unde vom fi transferati in Krabi pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 3: 02.05.2021: Krabi - Insula lui James Bond - Krabi

Mic dejun. Timp liber pentru plaja, odihna, activitati individuale sau optional, excursie de 1 zi cu dejun inclus la Insula lui James Bond, situata la vest de coasta Thailandei, langa Golful Phang Nga. Numele real al insulei este Ko Tapu, fiind de fapt un monolit de piatra, inalt de 20 de metri, care se afla la aprox. 200 m distanta fata de o pereche de insulite numite Ko Khao Phingkan. Va veti imbarca in barci rapide cu care va veti indrepta spre Ko Tapu unde va veti edifica de ce aceste taramuri au fost alese pentru a fi folosite intr-una din peliculele James Bond. Peisajul este greu de egalat cu oricare altul de pe pamant, iar de cand a aparut filmul, Golful Phang Nga Bay, initial necunoscut lumii largi, a devenit o atractie turistica in adevaratul sens al cuvantului. Veti explora apoi pesterile ascunse, unde veti putea admira interesantele forme ale stalactitelor si stalagmitelor. Va veti deplasa apoi spre partea de nord a golfului, intr-o zona cu peisaje de o frumusete rara, nealterate si aproape virgine, unde veti vedea lagune spectaculoase si paduri de mangrove. Dupa un dejun traditional veti pleca spre Koh Noak unde va veti putea relaxa si inota. Intoarcere in Krabi si transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 4: 03.05.2021: Krabi - excursie in jungla si plimbare cu elefantul

Mic dejun. Timp liber pentru plaja, odihna, activitati individuale sau optional, excursie de 1 zi cu dejun inclus in jungla si plimbare cu elefantul, o excursie in Parcul National Khao Nor Chu Chi pentru a admira natura salbatica. Veti ajunge intai la piscinele naturale cu apa termala, o buna ocazie pentru a inota in natura. Turul va continua cu o plimbare prin jungla si o oprire la Piscina de Smarald, o piscina naturala cu apa cristalina. Pauza pentru dejun picnic. In continuarea zilei veti vizita Templul Tigrului, un centru cultural si de meditatie, un templu unic situat in varful unui munte la care se ajunge urcand peste 1000 de trepte si la baza caruia se afla o pestera. Excursia se va incheia cu o plimbare cu elefantul pe poteci situate in jungla, fiind inconjurati de multe plante tropicale, flori, copaci, pasari si viata salbatica. Intoarcere in Krabi pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 5: 04.05.2021: Krabi

Mic dejun. Timp liber pentru plaja, odihna si activitati individuale. Cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 6: 05.05.2021: Krabi - Turul celor 4 insule - Krabi

Mic dejun. Timp liber pentru plaja, odihna, activitati individuale sau optional, excursie de ½ zi - Turul celor 4 Insule, cu dejun picnic inclus. Veti avea ocazia sa vedeti Insula Tup, o insula tropicala, ideala pentru snorkeling. Va urma o oprire la Plaja Pranang accesibila doar de pe apa, unde la o distanta de mers pe jos se afla Pestera Princess. Timp liber pentru baie, plaja si explorari individuale. Urmatoarea oprire o veti face la Insula Chicken, denumita dupa forma stancii calcaroase care iese din mare. Aici veti avea posibilitatea de a face snorkeling in apele bogate in corali. Ultima oprire se va face la Insula Poda, bijuterie a Marii Andaman, cu plantatii pitoresti de bambus, dar si stanci maiestoase marginite de plaje lungi si frumoase. Dejun picnic pe plaja. Intoarcere in Krabi si transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 7: 06.05.2021: Krabi - Insulele Phi Phi si Insula Bamboo - Krabi

Mic dejun. In aceasta zi veti avea timp liber pentru plaja, odihna, activitati individuale sau veti putea face optional o excursie de neuitat, de 1 zi, cu dejun inclus la Insulele Phi Phi si Insula Bamboo. Va veti indrepta spre faimoasele insule Phi Phi care se afla la o distanta de aprox. 45 de minute de Krabi, pe care o veti parcurge rapid cu barca de mare viteza. Phi Phi este de fapt un arhipelag din Marea Andaman considerat a fi unul dintre cele mai frumoase din lume, ce face parte din Nopparattara - Koh Phi Phi National Park, o zona abundenta in corali cu o viata marina uimitoare. Cu munti si stanci de calcar, pesteri si plaje lungi de nisip alb, insulele reprezinta un “vis” tropical, inconjurat de ape limpezi de culoare verde si albastru, palmieri si vegetatie luxurianta. Timp liber in Tonsay Bay unde veti face o pauza pentru dejun, plaja si inot. Veti pleca apoi spre Pestera Viking unde veti face un tur al pesterei cu peretii decorati cu picturi stravechi, dupa care va urma vizita in Golful Pi Leh, o frumoasa laguna de o frumusete desavarsita cu faleze de calcar inalte. Intoarcere in Krabi si transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 8: 07.05.2021: Krabi

Mic dejun. Timp liber la dispozitie, ocazie de a descoperi cele mai frumoase atractii naturale din zona, plaje cu nisip alb, paduri de palmieri, ape turcoaz si limpezi incat se pot vedea cu usurinta pestii si recifurile de corali. Cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 9: 08.05.2021: Krabi - Phuket - Doha - Bucuresti

Mic dejun.Timp liber pentru plaja, odihna, activitati individuale etc. Camerele sunt disponibile pana la ora 12:00 (exista posibilitatea de a rezerva camera pentru “late check out”, contra cost, cu minim o luna inainte de inceperea circuitului). Seara, transfer la aeroportul din Phuket pentru plecarea spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 841 (20:40 / 00:10).

Ziua 10: 09.05.2021: Doha - Bucuresti

Sosire la Doha la ora 00:10, de unde vom pleca spre Bucuresti cu zborul QR 221 (06:50 / 11:55).

Hoteluri

Hotel Golden Beach Resort 4*

Informatii utile

• Grup minim 25 persoane.
• Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara, 1 fotografie tip pasaport.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Conditii plata: avans 50% la inscriere, plata integrala cu 30 zile inainte de data de plecare.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Tarife

Data plecare Tarif
30.04.2021 1385 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 280 Euro
(tarif valabil pentru un grup minim de 25 turisti; pentru un grup de 20-24 turisti, tariful se va majora cu 50 euro)

Servicii incluse

• transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucuresti - Doha - Phuket si Phuket - Doha - Bucuresti, cu compania Qatar Airways
• 7 nopti cazare cu mic dejun in Krabi la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe
• transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
• taxe de intrare la obiectivele mentionate in program
• ghizi locali
• conducator roman de grup
• BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI care include Asigurare medicala, pe intreaga durata a programului, si Asigurarea STORNO de calatorie;
• taxele de aeroport.

Nu sunt incluse

• taxa de viza pentru Thailanda: 2200 bhati (aprox. 55 euro/pers. care se va achita la sosirea pe aeroportul din Phuket)
• taxe de iesire de pe aeroporturi, numai daca se aplica
• supliment demipensiune: 150 euro/pers./6 cine
• alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.
• bacsisuri: 10 euro/pers. pentru ghizi si soferi, mai putin pt. bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire); bacsisurile nu se refera si la excursiile optionale)
• excursiile optionale care se pot realiza cu un numar minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; in functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerul local
Excursie de 1 zi cu dejun inclus la Insulele Phi Phi si Insula Bamboo: aprox. 60 euro/pers.
Excursie de 1 zi cu dejun inclus la Insula lui James Bond: aprox. 85 euro/pers.
Excursie de ½ zi cu dejun picnic inclus - Turul celor 4 insule: aprox. 40 euro/pers.
Excursie de 1 zi cu dejun picnic inclus - Jungla din Krabi si plimbare cu elefantul: aprox. 75 euro/pers.

Excursii optionale

Insulele Phi Phi si Insula Bamboo
aprox 60 euro/persoana
Excursie de 1 zi cu dejun inclus
Insula lui James Bond
aprox 85 euro/persoana
Excursie de 1 zi cu dejun inclus
Turul celor 4 insule
aprox 40 euro/persoana
Excursie de ½ zi cu dejun picnic inclus
Jungla din Krabi si plimbare cu elefantul
aprox 75 euro/persoana
Excursie de 1 zi cu dejun picnic inclus

Rezerva acum!