Circuite avion
Circuit Paste in Madrid 2021

Itinerariu: Madrid - Toledo - El Escorial - Segovia - Madrid
Date plecare: 29.04.2021
Circuit cu avionul, 6 zile
Tarif: 615 euro/persoana

Program

Ziua 1. 29.04.2021. Bucuresti - Madrid

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 06:10 pentru imbarcare pe zborul companiei Tarom spre Madrid. Decolare din Bucuresti la ora 08:10 si sosire in Madrid la ora locala 11:15. Transfer in oras, unde vom face cu autocarul impreuna cu insotitorul de grup. Vom admira aici principalele obiective turistice precum Puerta del Sol, Gran Via si Plaza Cibeles. Cazare in Madrid, la hotel Elba Madrid Alcala 4* sau similar.

Ziua 2. 30.04.2021. Madrid - Toledo - Madrid

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi si plimbari individuale. Optional se poate organiza vizitarea Palatului Regal in cursul diminetii, urmat de o excursie de o jumatate de zi la Toledo, oras aflat la 70 de km de Madrid. Orasul Toledo este un adevarat muzeu in aer liber, unde au convietuit secole la rand crestini, arabi si evrei, cunoscut sub numle de “Orasul celor trei culturi”. Seara ne intoarcem in Madrid la acelasi hotel. Cazare in Madrid, la hotel Elba Madrid Alcala 4* sau similar.

Ziua 3. 01.05.2021. Madrid - El Escorial - Segovia - Madrid

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la El Escorial si Segovia. Manastirea El Escorial prezinta o mare importanta istorica si culturala pentu Spania. Dupa amiaza ne intoarcem in Madrid. Va recomandam sa vizitati unul dintre muzeele capitalei Spaniei. Cazare in Madrid, la hotel Elba Madrid Alcala 4*.

Ziua 4. 02.05.2021. Madrid

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale. Dupa-amiaza plimbare in Plaza Mayor, principal piata a orasului, care a fost folosita de-a lungul timpului pentru lupte de tauri, competitii sportive, a fi piata de marfuri si a fost locul unor executii publice in vremurile Inchizitiei. Plaza Mayor este una dintre principalele atractii ale Madridului. Seara va propunem sa serviti o gustare traditional intr-un restaurant local sau sa participate la un spectacol Flamenco. Cazare in Madrid, la hotel Elba Madrid Alcala 4*.

Ziua 5. 03.05.2021. Madrid - Segovia

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional excursie la Segovia. Segovia este cunoscut pentru Apeductul Roman care traverseaza orasul pana in prezent si peisajele unice ale imprejurimilor. Acesta a fost inclus in patrimoniul mondial UNESCO in anul 1985. Vom face o plimbare pe stradutele pitoresti din centrul vechi, unde vom vedea Apeductul Roman, Fortareata Alcazar si Catedrala. Seara ne intoarcem in Madrid. Cazare in Madrid, la hotel Elba Madrid Alcala 4*.

Ziua 6. 04.05.2021. Madrid - Bucuresti

Mic dejun. Eliberarea camerelor, si apoi transfer la aeroport. Imbarcare la cursa companiei Tarom cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 12:15 si sosire in Bucuresti la ora 17:05.

Hoteluri

Hotel Elba Madrid Alcala 4* - https://www.hoteleselba.com/en/hotel/elba-madrid-alcala
Hotelul Elba Madrid Alcala este situate intre centrul orasului si centrul de congrese IFEMA, la 5 minute de mers pe jos se afla statia de metrou Ciudad Lineal, de unde puteti ajunge in centrul orasului in 15 minute. Hotelul dispune de restaurant la parter, ce serveste preparate culinare mediteraneene si specialitati locale, un cafe bar si o sala de mese. Toate camerele sunt spatioase si ofera acces la internet Wi-Fi de mare viteza, TV cu ecran plat si o baie private cu uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Informatii utile

• Grup minim 25 de persoane.
• Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 25 euro/persoana.
• Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistul va trebui sa achite suplimentul pentru camera single sau se poate retrage fara penalizari. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Tarife

Data plecare Tarif
29.04.2021 615 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 185 euro;
Tarif a treia persoana in camera dulba (pat suplimentar): 615 euro;

Servicii incluse

• Bilet de avion Bucuresti - Madrid - Bucuresti, compania Tarom;
• Taxele de aeroport si de catering (poate suferi modificari).
• 4 nopti cu mic dejun in Madrid, la hotel Occidental Madrid Este 4* sau similar 4*;
• Transport autocar local conform programului;
• Tur de oras in Madrid;
• Insotitor roman de grup;

Nu sunt incluse

• Asigurarea medicala (optionala);
• Asigurarea storno (optionala), se incheie la inscriere;
• Excursii optionale;
• Intrarile la obiectivele turistice
• Bacsis pentru sofer si ghizi locali: 10 Euro/pers. (se achita local).

Orar de zbor

• Bucuresti - Madrid : 08:10 - 11:15 (durata: 4h 05min)
• Madrid - Bucuresti: 12:15 - 17:05(durata: 3h 50 min)

Compania

Tarom

Excursii optionale

Excursie la Palatul Regal si la Toledo
65 Euro/pers
Palatul Regal din Madrid, cunoscut ca Palatul Orient, este resedinta oficiala a Regelui Spaniei. Acesta este cel mai mare palat regal din Europa. In prezent acesta este folosit numai pentru ceremonii oficiale, iar palatul este in mare parte un muzeu. Palatul a fost construit peste fostul palat al unui conducator islamic din secolul al X-lea. Palatul a cunoscut mai multe extensii, distrugeri si reconstructii pe parcursul timpului, devenind curte regala incepand cu anul 1561. In interior se gasesc obiecte de arta ale unor personalitati importante precum Caravaggio, Juan de Flanders, Francisco de Goya si Velazquez. Vom continua cu Toledo, unul dintre cele mai importante orase din regiunea Madridului. Orasul are o istorie bogata si a devenit cunoscut in intreaga lume pentru otelul de Toledo. Vom vizita o fabrica de sabii, unde vom afla mai multe despre productia unuia dintre cele mai bune si mai puternice aliaje de productie a armelor din lume. Toledo mai este supranumit si “Orasul Imperial” deoarece aici Carol al V-lea a avut curtea. Orasul a avut o istorie tumultoasa, incepand inca din antichitate, cand a fost cucerit de Imperiul Roman, dupa caderea Imperiului Roman de Apus, acesta a fost capitala statului vizigot din peninsula Iberica, dupa aceea a fost cucerit de arabi, cunoscand un declin puternic si a fost recucerit de crestini in 1075. Urme ale acestei istorii bogate se gasesc la orice pas in oras si cu siguranta veti afla mai multe o data ce veti ajunge in Toledo.
Preturile sunt valabile pentru minim 20 persoane participante.
Include transport cu autocarul, intrare si ghid local la Palatul Regal, vizitarea orasului Toledo cu insotitorul de grup
- Excursie la El Escorial
45 Euro/pers
El Escorial este un complex de palate si manastiri aflat la 45 de km nord de Madrid, una dintre cele mai importante locatii din Spania. Manastirea este situata la poalele muntelui Abantos din muntii Sierra de Guadarrama si a fost construita din ordinul lui Filip al II-lea ca sa comemoreze victoria spaniolilor in batalia de la San Quentin 10 august 1557 asupra trupelor lui Henric II regele Frantei. Constructia manastirii a inceput in 1563 si terminata in 1584. In interior cuprinde: Palatul lui Filip al II-lea, Palatul Borbonilor, Bazilica, Conventul, Muzeul, Biblioteca regala, Colegiul, Seminarul, Spitalul muncitorilor si Botica.
Preturile sunt valabile pentru minim 20 persoane participante.
Include: transport autocar, bilete de intrare la El Escorial.
- Excursie de o zi la Segovia
60 Euro/pers
Segovia este o localitate pitoreasca din Castilia. Orasul este renumit pentru apeductul care strabate centrul orasului. Apeductul din Segovia este unul din monumentele cele mai importante pastrate din perioada romana pe peninsula iberica. Construit probabil in sec.I-II d.Hr., apeductul aducea apa izvorului Fuenfria in oras.
Preturile sunt valabile pentru minim 20 persoane participante.
Preturile sunt valabile pentru minim 20 persoane participante.

Rezerva acum!