FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Circuite avion
Circuit Piata de Craciun Berlin 2021

Date plecare: 28.11.2021
Circuit cu avionul, 4 zile
Tarif: 415 euro/persoana (taxele de aeroport si servicii incluse)

Program

Ziua 1. 28.11.2021. Bucuresti - Berlin

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:00 pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa cu destinatia Berlin via Munchen. Decolare la ora 06:00 si aterizare la ora 07:05. Scurta escala in Munchen, imbarcare pe zborul spre Berlin cu decolare la 09:00. Sosire in Berlin la 10:10. Intalnire cu ghidul local si transfer in oras. Tur de oras Berlin cu autocar si ghid local: Potsdamer Platz, Tiergarten, Alexanderplatz, Berliner Rathaus, Unter den Linden, Poarta Brandenburg, Reichstag, Berliner Dom, Palatul Charlottenburg, parti din Zidul Berlinului. Transfer la hotel. Dupa amiaza, deplasare pietonala cu insotitorul de grup pentru Vizitarea Targului de Craciun din Piata Gendarmenmarkt - unde se organizeaza una dintre cele mai frumoase Piete de Craciun din Berlin. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Holiday Inn City West 4* sau similar.

Ziua 2. 29.11.2021. Berlin - Potsdam

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie de ½ zi la Potsdam, capitala landului Brandenburg. Situat pe raul Havola este unul dintre cele mai frumoase orase ale Germaniei. Pricipalul punct de atractie este Palatul Sanssouci, construit de regele Prusiei, Frederic al II-lea. Intoarcere in Berlin. Dupa amiaza, deplasare pietonala cu insotitorul de grup pentru vizitarea pietei de Craciun de la Castelul Charlottenburg. Din 2007 Castelul Charlottenburg gazduieste cea mai faimoasa Piata de Craciun din capitala Germaniei. Aici puteti admira vestitele casute din lemn multicolore impodobite de sarbatoare. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Holiday Inn City West 4* sau similar.

Ziua 3. 30.11.2021. Berlin - Dresda

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie de 1 zi la Dresda. Orasul a fost numit adeseori „Florenta de pe Elba”, avand o frumusete aparte. Vom face un tur pietonal, in care vom vizita orasul vechi, Rezidenzschloss, Fraunkirche, Striezelmarkt si pietele de Craciun, inclusiv cea mai veche piata de Craciun din Germania, fondata in 1434. Intoarcere la Berlin. Cazare hotel Holiday Inn City West 4* situat central sau similar.

Ziua 4. 01.11.2021. Berlin - Bucuresti

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau plimbare pietonala cu insotitorul de grup spre Potsdamer Platz si cartierul guvernamental, unde vom vedea exemple de arhitectura moderna, in contrast cu celelalte cladiri vechi. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborurile Companiei Lufthanasa spre Bucuresti cu destinatia Munchen. Decolare la ora 20:00 si aterizare la Munchen 21:10. Scurta escala si decolare cu zborul la 22:20. Sosire in Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 01:15 (a doua zi).

Informatii utile

• Grup minim 25 de persoane.
• Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistul va trebui sa achite suplimentul pentru camera single sau se poate retrage fara penalizari.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.
• Pentru alte Conditii de calatorie in contextul actual COVID-19: va recomandam sa va informati de pe site-ul www.mae.ro/travel-conditions (daca trebuie test PCR sau nu, orice alta informatie importanta).
• Informatii despre posibilitati de efectuare TEST PCR COVID-19 puteti gasi pe site-ul nostru: (vezi detalii).

Tarife

Data plecare Tarif
07.12.2021 415 Euro

Suplimente, reduceri

Tarif camera single: 330 euro;
A treia persoana in camera dubla cu pat suplimentar 250 euro;
Copil sub 12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 210 euro.

Servicii incluse

• Bilete de avion pentru zbor cu escala pe ruta Bucuresti - Munchen - Berlin si retur, Compania Lufthansa ce includ: un bagaj de calasi un bagaj de mana;
• Cazare 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel Holiday Inn City West 4* sau similar Berlin;
• Transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• Tur de oras Berlin cu autocar si ghid local;
• Tururi pietonale cu insotitorul de grup si vizitarea Pietelor de Craciun din Berli;n
• Insotitor roman de grup;
• Taxele de aeroport si de servicii.

Nu sunt incluse

• Taxa de oras se achita individual la receptia hotelului;
• asigurarea medicala;
• asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul);
• intrarile la obiectivele turistice;
• excursiile optionale.

Orar de zbor

• Bucuresti - Munchen: 06:00 - 07:05 / Munchen - Berlin: 9:00 - 10:10
• Berlin - Munchen: 20:00 - 21:10 / Munchen - Bucuresti: 22:20 -01:05 (+1)
Transferuri gratuite la aeroportul Otopeni din: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia, Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti.

Compania

Lufthansa

Transferuri

Transferuri circuite avion 2020

Ploiestidus/intors
Adult 15 Eur
Giurgiu, Urzicenidus/intors
Adult 20 Eur
copil 2-12 ani 10 Eur
Targovistedus/intors
Adult 25 Eur
copil 2-12 ani 10 Eur
Sinaia,Pitesti,Alexandriadus/intors
Adult 30 Eur
copil 2-12 ani 15 Eur
Predeal, Sloboziadus/intors
Adult 35 Eur
copil 2-12 ani 15 Eur
Brasov,Calarasidus/intors
Adult 40 Eur
copil 2-12 ani 20 Eur
Focsani,Slatinadus/intors
Adult 45 Eur
copil 2-12 ani 20 Eur
Constanta,Caracaldus/intors
Adult 50 Eur
copil 2-12 ani 30 Eur
Craciova, Rm. Valcea, Braila, Galati, Tecuci, Fagarasdus/intors
Adult 55 Eur
copil 2-12 ani 30 Eur
Tulcea,Bacaudus/intors
Adult 65 Eur
copil 2-12 ani 35 Eur
Sibiudus/intors
Adult 70 Eur
copil 2-12 ani 35 Eur
Sighisoara, Mediasdus/intors
Adult 80 Eur
copil 2-12 ani 45 Eur
Tg. Muresdus/intors
Adult 95 Eur
copil 2-12 ani 50 Eur

Excursii optionale

Excursie de ½ zi la Potsdam
 
55 Euro/persoana (tarife valabile pentru un grup de minim 20 platitori)
70 Euro/persoana (minim 15 platitori)
Potsdam este un oras aflat la 25 de km de Berlin si capitala landului Brandenburg. Aici a fost resedinta imparatilor Germaniei si locul unde s-a desfasurat conferinta de la finalul celui de-al doilea Razboi Mondial. Orasul este amplasat intr-un cadru idilic, intre lacuri glaciare si morene si are chiar si in prezent un aer foarte aerisit, numai 38% din suprafata acestuia fiind acoperita de cladiri. Fosta resedinta a imparatilor si regilor Germani a fost planificata in functie de ideile iluministe de la mijlocul secolului al XVIII-lea. In Potsdam se gaseste complexul de palate Sanssouci, palatul de vara al regelui Frederick cel Mare, construit pentru a rivaliza Palatul Versailles din Franta. Palatul este construit in stil rococo si a devenit principal resedinta, de relaxare a imparatilor si a apropiatilor. Pe langa acesta, s-au construit mai multe palate mai mici pentru diferiti membrii ai familiei regale germane, dar si Universitatea din Potsdam, una dintre cele mai prestigioase institutii de invatamant din Germania. Toate acestea se gasesc in cadrul unui parc gigantic de peste 7 kmp. Cu siguranta veti fi impresionati de grandoarea si de bunul gust al palatelor si cladirilor imperiale din Potsdam.
Include: transport autocar, bilet de intrare la Palat, audio guide, insotitor de grup.
Excursie de 1 zi la Dresda
 
65 Euro/persoana (tarife valabile pentru un grup de minim 20 platitori)
70 Euro/persoana (minim 15 platitori)
Dresda este un oras de care cu siguranta va veti indragosti! Denumita si Florenta Germaniei, acest oras superb asezat pe fluviul Elba a fost resedinta regilor Saxoniei, pe parcursul timpului. Cladirile construite in stil baroc care impresioneaza cu multimea de statui, de marimi si forme diferite. Si mai impresionant este faptul ca acest oras superb a fost distrus in timpul bombardamentelor din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, reusind in 50 de ani sa isi recupereze magia de alta data. Castelul Zwinger reprezinta principalul punct de atractie al acestui oras, fiind amplasat chiar in centru, locul unde aveau loc spectacole si expozitii de arta. In prezent, dupa reconstruire, acesta gazduieste mai multe expozitii de arta. Langa castel se gaseste Semperoper - Opera de stat din Dresda, o bijuterie arhitecturala, reconstruita in 1985, fiind complet distrusa in timpul bombardamentului. Aici au avut loc mai multe premiere ale unor compozitori faimosi precun Richard Wagner si Richard Strauss. Frauenchirche este o biserica protestanta, construita in secolul al XIX-lea si refacuta in anul 2005, care in prezent a devenit unul dintre simbolurile orasului. Dresda este un oras unic cu o istorie bogata pe care nu trebuie sa il ratati.
Include: transport autocar, tur de oras Dresda, vizita la Piata de Craciun, insotitor de grup.

Rezerva acum!