Circuite avion
Circuit Revelion 2021 Atena

Itinerariu: Bucuresti - Atena - Corint - Epidavros - Mycene - Nafplion - Sounion - Atena - Bucuresti
Date plecare: 29.12.2020
Circuit cu avionul, 6 zile
   5 / 5 din 2 voturi | Acorda o nota
Tarif: 510 Euro

Program

Ziua 1. 29.12.2020. Bucuresti - Atena

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 07:50 pentru imbarcare pe zborul companiei Aegean spre Atena. Decolare din Bucuresti la ora 10:40. Sosire in Atena la ora locala 12:15. Transfer spre centrul orasului. Vom face un tur panoramic de oras cu autocar si ghid local. Vom vedea Piata Omonia, Piata Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Naitonala, Stadionul Olimpic (locul unde s-a desfasurat prima olimpiada moderna). Vom continua cu o vizita la Acropole, complexul de temple si palate antice grecesti situat in centrul Atenei. Biletul de intrare este aproximativ 20 euro/persoana si se achita la fata locului. De aici vom pleca spre hotelul unde vom fi cazati. Cazare la hotel Breeze Boutique 4* sau similar.

Ziua 2. 30.12.2020. Atena - Corint - Epidavros - Mycene

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau puteti alege o excursie optionala cu ghid local vorbitor de limba riomana in Peninsula Peloponez. Vom vizita Istmul si canalul Corint, un canal de 6,3 km cu pereti naturali ce se inalta abrupt deasupra apei. Vom continua cu Epidavros, un sit cunoscut pentru teatrul construit in 340 i.Hr. care functioneaza si astazi si Mycene loc cunoscut pentru razboaiele Troiane. Aici vom vizita teatrul si mormantul lui Agamemnon. Ultima destinatie a zilei este Nafplion, un oras port construit in perioada de dominatie venetiana, prima capitala Greciei moderne. De aici vom pleca la Atena. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare la hotel Breeze Boutique 4* sau similar.

Ziua 3. 31.12.2020. Atena

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Atena. Seara puteti participa la masa festiva de Revelion la restaurantul Oneirio sau similar (optional). Aici pe langa cina veti avea parte de un spectacol cu muzica si dansuri traditionale si moderne si alte surprise. Cazare la hotel Breeze Boutique 4* Atena sau similar.

Ziua 4. 01.01.2021. Atena - Capul Sounion

LA MULTI ANI 2021!
Astazi vom lua un mic dejun intarziat la oara 10:00. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie la Capul Sounion. Vom pleca pe un traseu spectaculos, pe malul Marii Egee. La Capul Sounion vom participa la o masa de pranz specific pescareasca. Aceasta va avea loc la o tavern cu panorama spre Templul lui Posseidon. Seara cazare hotel Breeze Boutique 4* Atena sau similar.

Ziua 5. 02.01.2021. Atena - Croaziera in Golful Saronic

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional va propunem o croaziera de o zi la trei insule in Golful Saronic: vom vizita Insula Egina, Insula Poros si Insula Hydra. Seara ne intoarcem in Atena. Seara cazare hotel Breeze Boutique 4* sau similar.

Ziua 6. 03.01.2021. Atena - Bucuresti

Mic dejun. Vom elibera camerele si vom avea timp liber la dispozitie. In jurul orei 13:30 vom fi transferati la aeroportul din Atena. Imbarcare la bordul cursei Aegean care va decola la ora 17:00. Sosire in Bucuresti la 18:35.

Informatii utile

• Grup minim 30 de persoane.
• Pentru un grup de 25-29 persoane, pretul se majoreaza cu 25 euro/persoana.
• Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistul va trebui sa achite suplimentul pentru camera single sau se poate retrage fara penalizari. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Tarife

Data plecare Tarif
29.12.2020 510 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 180 euro;
Tarif a treia persoana in camera dulba (pat suplimentar): 500 euro;
Tarif copil mai mic de 10 ani cazat in camera cu 2 adulti: 450 euro;

Servicii incluse

• Bilet de avion Bucuresti - Atena - Bucuresti, compania AEGEAN;
• 5 nopti cu mic dejun in Atena, la Breeze Boutique 4* sau similar 4*;
• Transport autocar local conform programului;
• Tur de oras cu ghid local in Atena;
• Insotitor roman de grup;
• Taxele de aeroport si de catering (poate suferi modificari).

Nu sunt incluse

• Asigurarea medicala (optionala);
• Asigurarea storno (optionala), se icheie odata cu contractul de comercializare a pachetului turisitc;
• Excursii optionale;
• Intrarile la obiectivele turistice
• Alte mese decat cele mentionate in program;
• Cina festiva de Revelion(optional): 80 Euro/pers.
• Bacsis pentru sofer si ghizi locali: 10 Euro/pers. (se achita local).

Orar de zbor

Bucuresti - Atena : 10:40 - 12:15 (durata: 1h 35min)
Atena - Bucuresti: 17:00 - 18:35(durata: 1h 35 min)

Compania

Aegean

Excursii optionale

Excursie in Peninsula Peloponez
85 Euro/pers
Preturile sunt valabile pentru minim 20 persoane participante.
Include: transport cu autocarul, biletele de intrare la obiective (Mycene & Epidavros).
Excursie la Capul Sounion
80 Euro/pers
Preturile sunt valabile pentru minim 20 persoane participante.
Include: transport autocar, dejun pescaresc, ghid local.
Croaziera in Golful Saronic
100 Euro/pers
Include: transfer hotel - port - hotel, croaziera, masa de pranz si program artistic pe vas.

Rezerva acum!