INFORMARI PENTRU CALATORIE

Circuite avion
Circuit Revelion Barcelona

Itinerariu: Bucuresti - Barcelona - Tarragona - Freixenet - Montserrat - Bucuresti
Date plecare: 29.12.2021
Circuit cu avionul, 5 zile

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarif: 695 euro/persoana

Program

Ziua 1. 29.12.2021. Bucuresti - Barcelona

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:00 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Barcelona. Decolare la ora 08:30 si sosire in Barcelona la ora locala 10:40. Imbarcare in autocar pentru transfer in oras, urmat de un tur panoramic de jumatate de zi (3 ore). O vizita in Barcelona este o adevarata incursiune in istorie. Gasim ziduri si edificii antice din perioada orasului roman Barcino, apoi trecem la evul mediu, perioada in care s-a construit cartierul gotic, cu stradute inguste si piatete linistite. In afara orasului medieval au aparut adevarate bijuterii arhitecturale ale perioadei moderniste, realizate de Gaudi si contemporanii sai. In timpul turului de oras, vom trece in revista cateva dintre cele mai importante repere turistice ale Barcelonei, dupa care ne vom deplasa cu autocarul spre hotel. Cazare la Hotel Barcelona Apolo Affiliated by Melia 4* situat ultra central in Barcelona sau similar.

Ziua 2. 30.12.2021. Barcelona

Mic dejun. Zi dedicata descoperirii orasului Barcelona, in care va propunem sa vizitati impreuna cu insotitorul de grup intr-un tur pietonal alte cateva atractii importante. Transportul nu este inclus. Cazare la hotel in Barcelona.

Ziua 3. 31.12.2021. EXCURSIE OPTIONALA MONTSERRAT SI CRAMA FREIXENET (160 km)

Mic dejun. Excursie optionala la Freixenet si Montserrat. In prima parte a zilei vom vizita crama Freixenet, renumit producator de vin spumant din zona Barcelonei. Dupa o scurta introducere audiovizuala despre istoria companiei, vom incepe vizita cu cea mai veche parte a pivnitelor din 1922. Aici, ghidul ne va explica procesul de fabricatie al vinului spumant, dupa care vom calatori cu un tren in miniatura prin cramele noi in care traditionalul se imbina cu modernul. Dupa amiaza, vom vizita Manastirea Montserrat - centrul spiritual al Cataluniei. Manastirea este situata intr-un cadru natural deosebit, intr-o rezervatie naturala, la o altitudine de 700 m si la 48 km de Barcelona. Montserrat dateaza din anul 1025 si adaposteste o statueta facatoare de minuni ce o reprezinta pe Fecioara Maria (La Moreneta) care a fost descoperita intr-o pestera in munte in anul 880. Intoarcere in Barcelona. Seara, optional, cina de Revelion la restaurant local in Barcelona (transferul hotel - restaurant - hotel nu este inclus).

Ziua 4. 01.01.2022. EXCURSIE OPTIONA LA TARRAGONA (200 km)

Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala inedita, la sud de Barcelona. Vom descoperi Tarragona, oras maiestuos situat pe un deal stancos deasupra Marii Mediterane, fosta baza a armatelor romane pentru cucerirea Spaniei si pentru razboaiele cu Hannibal. Ulterior, orasul a devenit statiune imperiala si cel mai sofisticat oras al Spaniei sub stapanirea Imperiului Roman. Inima orasului este vechiul oras medieval, cu labirintul de strazi si catedrala. Vom face un tur pietonal in centrul istoric al orasului, dupa care vom avea timp liber pentru masa de pranz si plimbari pe cont propriu. Intoarcere la Barcelona si cazare.

Ziua 5. 02.01.2022. Barcelona - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Barcelona pentru imbarcare pe zborul Tarom cu destinatia Bucuresti. Decolare din Barcelona la ora 11:30; sosire in Bucuresti la ora 15:35.

Hoteluri

Hotelul Barcelona Apolo Affiliated by Melia 4*
Este situat chiar in inima orasului Barcelona, la 400 m de promenada Ramblas Hotelul Barcelona Apolo Affiliated by Melia 4* si de Cartierul Gotic, la 600 m de malul marii si de portul din Barcelona, la 15 minute de mers pe jos de Plaza Catalunya unde se afla cateva dintre cele mai importante centre comerciale ale orasului. Afilierea la prestigiosul lant hotelier Melia este garantia serviciilor de calitate oferite de hotel si a unui mic dejun excelent. Camerele duble standard sunt echipate cu: conexiune wifi gratuita, baie, uscator de par, aer conditionat, TV satelit, telefon, minibar (cu plata), seif.
Website: https://www.melia.com/en/hotels/spain/barcelona/hotel-barcelona-apolo-by-melia/index.htm

Informatii utile

• Grup minim: 25 persoane.
• Acte necesare: Pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate.
• Conditii de plata: La inscriere se achita un avans minim 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare. Diferenta se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei.
• Conditii de calatorie in context Covid http://www.mae.ro/travel-conditions
• Unitatile de cazare sunt informative, acestea se pot modifica, nominalizarea se va face inainte de plecare.
• Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor, siturilor arheologice si la obiectivele turistice, pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
• Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa opteze pentru camera single;
• Programul circuitului poate suferi modificari in functie de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstante externe.

Tarife

Data plecare Tarif
29.12.2021 695 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 255 euro;
Tarif a treia persoana in camera dulba (pat suplimentar): 685 euro;

Servicii incluse

• Bilet de avion Bucuresti - Barcelona - Bucuresti, compania Tarom;
• 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4* in Barcelona;
• Transfer aeroport-hotel-aeroport cu autocar;
• Tur panoramic cu autocar si ghid local in Barcelona (3 ore);
• Insotitor de rgup roman;
• Taxele de aeroport si de catering.

Nu sunt incluse

• Asigurarea medicala (optionala);
• Asigurarea storno (optionala), se icheie odata cu contractul de comercializare a pachetului turisitc;
• Taxz de oras: 1.5 euro/pers/zi, se achita la hotel;
• Cina festiva de Revelion 120-140 Euro (detaiile legate de locatie si pretul cinei vor fi furnizate cu 30 zile inainte de plecare)
• Excursii optionale;
• Intrarile la obiectivele tristice;

Orar de zbor

• 29.12.2021 Otopeni 08:30 - Barcelona 10:40 (durata: 3h 10min)
• 02.01.2022 Barcelona 11:30 - Otopeni 15:35(durata: 3h 05 min)

Compania

Tarom

Excursii optionale

Montserrat si Freixenet
60 euro/pers
Grup minim 20 persoane, include: transport cu autocarul pentru intreg traseul, insotitor roman de grup, biletul de intrare la crama Freixenet; Nu sunt incluse degustarile de vinuri
Tarragona
60 euro/pes
Grup minim 20 persoane, Include: transport cu autocarul, ghid local pentru turul de oras in Tarragona, insotitor de grup roman.

Rezerva acum!