INFORMARI PENTRU CALATORIE

Circuite avion
Circuit Revelion Berlin

Date plecare: 29.12.2021
Circuit cu avionul, 6 zile

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarif: 590 EURO/persoana

Program

Ziua 1 - 29.12.2021: Bucuresti - Munchen - Berlin

Intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni, la ora 04:00, in fata ghiseului de imbarcare al companiei Lufthansa. Plecare spre Munchen cu compania Lufthansa(06:20 / 07:30), de unde se va pleca spre Berlin (08:30 / 09:40). Sosire in Berlin, capitala tarii. Vom face un tur panoramic al orasului care va include celebrul bulevard Unter den Linden, Poarta Brandenburg, simbolul orasului, cartierul Sf. Nicolas, Reichstag (sediul Parlamentului), celebrul palat baroc Schloss Charlottenburg (exterior) care este o splendida si eleganta opera de arta arhitecturala, completata de prezenta riguroaselor si elegantelor gradini englezesti, construita de catre Frederick I pentru sotia sa Sophie-Charlotte, Piata Gendarmenmarkt si Insula Muzeelor care adaposteste 5 muzee: Muzeul Pergamon, Muzeul Bode, Muzeul Vechi, Muzeul Nou si Vechea Galerie Nationala. Vom face o oprire in Alexanderplatz unde vom admira Turnul Televiziunii, dupa care ne vom indrepta spre Checkpoint Charlie, unul dintre cele trei puncte de control prin care se facea trecerea intre cele doua parti ale Berlinului divizat. Dupa-amiaza timp liber pentru cumparaturi sau vizite individuale. Cazare in Berlin la Hotel Leonardo Royal Berlin-Alexanderplatz 4* sau similar.

Ziua 2 - 30.12.2021: Dresda

Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale sau optional, excursie de 1 zi la Dresda, capitala Saxoniei, care se autointituleaza cu mandrie “Florenta de pe Elba”. Vom face un tur panoramic si pietonal care va include Biserica Doamnei Noastre, Kreuzkirche, Primaria, Palatul Zwinger, Opera si Castelul Dresda - resedinta a regilor Saxoniei. Intoarcere pentru cazare in Berlin la Hotel Leonardo Royal Berlin - Alexanderplatz 4* (sau similar).

Ziua 3 - 31.12.2021: Potsdam

Mic dejun. Timp liber pentru activitati individuale sau excursie optionala la Potsdam capitala landului Brandenburg, situata pe Raul Havola, unul dintre cele mai frumoase orase ale Germaniei. Vom descoperi faimoasele castele si palate, inconjurate de paduri si lacuri, care au facut ca orasul Potsdam sa fie inscris pe lista Patrimoniului Mondial Cultural UNESCO. Vom putea vizita renumitul Palat Sanssouci, situat in parcul cu acelasi nume, una dintre cele mai cunoscute resedinte ale familiei Hohenzollern, cu fascinantele sale fantani arteziene, statui si gradini terasate. In apropierea Potsdamului se afla Castelul Cecilienhof, pe care-l vom vizita in continuarea zilei. Cunoscut ca locatie a Conferintei de la Potsdam, actul final al celui de-Al Doilea Razboi Mondial, in cadrul careia s-a decis si impartirea Germaniei, aceasta resedinta construita in stil Tudor i-a gazduit pe ultimii membri ai familiei regale germane, fiind inclus impreuna cu gradinile sale din anul 1990 in Patrimoniul Mondial UNESCO. Intoarcere in Berlin si pregatirea pentru participarea la marea petrecere in aer liber de la Poarta Brandenburg. Programul serii cuprinde numeroase spectacole live, spectacole de lumina si laser, muzica celor mai renumiti DJ, pana la punctul culminant cu artificii spectaculoase la miezul noptii, cand vizitatorii si berlinezii serbeaza intrarea in Noul An. Cazare in Berlin la Hotel Leonardo Royal Berlin - Alexanderplatz 4*.

Ziua 4 - 01.01.2022: Berlin

Mic dejun. Prima zi a anului poate fi dedicata plimbarilor prin Berlin. Cazare in la Hotel Leonardo Royal Berlin - Alexanderplatz 4*.

Ziua 5 - 02.01.2022: Berlin - Viena - Bucuresti

Mic dejun. Timp liber pana la ora transferului la aeroportul din Berlin pentru plecarea spre Viena cu compania Austrian Airlines(19:25 / 20:40), de unde se va pleca spre Bucuresti cu zborul OS 767 (22:05 / 00:40).

Ziua 6 - 03.01.2022: Bucuresti

Sosire la Bucuresti la ora 00:40.

Tarife

Data plecare Tarif
29.12.2021 590 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment single: 240 Euro

Servicii incluse

• transport continental cu avionul pe rutele: Bucuresti - Munchen - Berlin cu compania Lufthansa si Berlin - Viena - Bucuresti cu compania Austrian Airlines;
• transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat;
• 4 nopti cazare in hotel de 4*
• mesele mentionate in program, 4 mic dejunuri;
• tur panoramic si pietonal de oras in Berlin;
• transferurile, tururile si excursiile mentionate in program;
• conducator roman de grup.

Nu sunt incluse

• axele de aeroport, aprox. 190 euro/pers. care se platesc odata cu excursia;
• taxele de oras care se achita individual la receptia hotelurilor;
• taxe de intrare la obiectivele turistice;
• bacsisuri: 10 euro/pers. pentru ghizi si soferi, mai putin pentru bagajisti;
• alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.

Rezerva acum!