Circuite avion
Circuit Revelion 2021 Bruxelles

Itinerariu: Bucuresti - Bruxelles - Bucuresti
Date plecare: 29.12.2020
Circuit cu avionul, 6 zile
Tarif: 720 Euro

Program

Ziua 1: (29.12): BUCURESTI - BRUXELLES

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 14:25. Plecare spre Bruxelles cu compania BLUE AIR. Sosire in Bruxelles la ora locala 18:20. Transfer si cazare la hotel NH Brussels Louise 4* (sau similar).

Ziua 2: (30.12): BRUXELLES

Mic dejun. Dimineata ne indreptam spre centrul orasului, unde avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local cu scurte opriri la cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis - mascota orasului, Grand Place - considerata una dintre cele mai frumoase piete publice din Europa. Dupa amiaza, timp liber pentru explorarea orasului Bruxelles pe cont propriu sau cu insotitorul de grup. Pot fi vizitate: Catedrala St. Michel si St. Gudula, bijuterie a arhitecturii gotice din secolul al XIII-lea, primaria din Bruxelles, Muzeele Regale ale Artelor Frumoase fondate de Napoleon Bonaparte in 1801 (reprezinta un complex format din mai multe muzee, inclusiv Muzeul de Arta Veche si Muzeul Modern), Galeriile St. Hubert - galerie de shopping in Bruxelles datand din secolul al XIX-lea.

Ziua 3: (31.12): BRUXELLES - ANVERS (optional)

Mic dejun. Prima parte a zilei o putem dedica orasului Anvers (optional). Plecam in cursul diminetii spre acest minunat oras. Odata ajunsi, vom efectua un tur de oras de cca 2 ore cu un ghid local, care ne va arata: Grote Markt (Piata Centrala), Fantana Brabo, Catedrala, Muzeul Paul Rubens (intrarea nu este inclusa). Intoarcere in Bruxelles. Spre seara, ne pregatim pentru petrecerea in aer liber de pe Platoul Heysel - Esplanada Atomium.

Ziua 4: (01.01): LA MULTI ANI 2021! BRUXELLES - LIEGE - LUXEMBOURG - BRUXELLES

Mic dejun. Plecam spre Luxembourg, cu o scurta oprire in Liege pentru a admira orasul. Ne continuam drumul spre Luxembourg, unde vom face un tur panoramic de oras cu ghid local. Acesta va cuprinde: Marele Palat, Place D’Armes, Catedrala Notre Dame, construita in stil baroc. Intoarcere in Bruxelles, cazare.

Ziua 5: (02.01): BRUXELLES - BRUGGE (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari individuale sau, optional, excursie la Brugge. Vom face un tur pietonal cu ghid local, in cadrul caruia vom admira cladirile medievale, catedralele si bisericile orasului. De asemenea, se poate opta pentru o croaziera pe canale. Seara revenim in Bruxelles.

Ziua 6: (03.01): BRUXELLES

Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. La ora 15:30 transfer la aeroport. Imbarcare pe cursa Bruxelles - Bucuresti a companiei BLUE AIR. Decolare la ora 19:05 si sosire in Bucuresti la ora 22:50.

Hoteluri

NH Brussels Louise 4*

Localizare: NH Brussels Louise se afla in zona plina de viata a bulevardului Louise. Hotelul este situat la 20 de minute de mers pe jos de Grand Place si de Palatul Regal. Gara Bruxelles-Midi este la 7 minute de mers cu masina si ofera legaturi catre principalele destinatii internationale.
Facilitati camere: camerele dispun de aparat de aer conditionat, TV prin cablu, facilitati de cafea/ceai si minibar. Camerele au birou si scaun. Toate unitatile de la NH Brussels Louise au baie moderna cu cabina de dus sau cada si dus.
Facilitati hotel: Oaspetii au la dispozitie WiFi gratuit in intregul hotel, o receptie deschisa nonstop si un centru de fitness.
Website: https://www.nh-hotels.com/hotel/nh-brussels-louise

Informatii utile

• Grup minim 25 persoane.
• Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Tarife

Data plecare Tarif
29.12.2020 720 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 300 EURO
Pret copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti: 550 EURO
A treia persoana adulta in camera dubla (pat suplimentar): 680 EURO

Servicii incluse

• transport cu avionul Bucuresti - Bruxelles - Bucuresti cu compania BLUE AIR;
• 1 bagaj de cala/persoana in limita a 20 kg, o singura piesa;
• 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel NH Brussels Louise 4* (sau similar);
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• tur de oras in Bruxelles cu ghid local;
• excursie de o zi la Liege si Luxembourg;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport (pot suferi modificari).
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna aprilie 2020.. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

Nu sunt incluse

• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• catering pe durata zborului;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana - se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;

Orar de zbor

29.12.2020 Bucuresti 16:25 - Bruxelles 18:20 durata zborului: 2h 55min
03.01.2021 Bruxelles 19:05 - Bucuresti 22:50 durata zborului: 2h 45min

Excursii optionale

Excursie de jumatate de zi la Brugge
70 EURO/ persoana
Excursie de o zi la Anvers
80 EURO/ persoana
NOTA: Preturile includ: transport cu autocarul, ghid local, insotitor de grup in limba romana.

Rezerva acum!