Circuite avion
Circuit Revelion in Buenos Aires Croaziera in Antarctica

Itinerariu: Buenos Aires - Iguassu - Ushuaia - Capul Horn - Antarctica - Insulele Falkland - Puerto Madryn - Montevideo - Buenos Aires
Date plecare: 29.12.2020
Circuit cu avionul, 21 zile
Tarif de la 4395 euro/persoana (taxele de aeroport si de port incluse)

Program

Ziua 1. 29.12.2020. Bucuresti - Amsterdam

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 12:00 pentru imbarcare pe zborul companiei KLM spre Amsterdam. Decolare din Bucuresti la ora 13:55. Aterizare la ora 15:55 in Amsterdam. Imbarcare la zborul companiei KLM spre Buenos Aires. Decolare la ora 21:20. Zbor in timpul noptii.

Ziua 2. 30.12.2020. Amsterdam - Buenos Aires

Sosire la ora locala 07:05 in Buenos Aires. Pe aeroport ne vom intalni cu ghidul local cu care vom pleca intr-un tur panoramic de oras. Vom incepe cu cartierele Palermo si Recoleta, cu bulevarde mari, gradini imense, locuinte si cladiri luxoase. In cartierul Pelromo se afla vom vedea Parcul 3 Februarie, cel mai intins parc din capitala argentiniana. In cartierul La Racoleta vom vedea cimitirul unede este inmormantata Evita Peron. Vom continua pe Bulevadul 9 Iunie, unul dintre cele mai mari bulevarde din lume. Vom vedea apoi Plaza de Mayo, Primaria Cabildo, Catedrala Metropolitana, Cladirea Guvernului si Sediul Congresului National. Vom pleca de aici spre cartierele Montserrat, San Nicolas, San Telmo, unde vom admira multitudinea de cladiri albe cu balcoane din fier forjat si La Boca, cartierul italian. De aici ne vom indrepta spre cazare. Cazare la Hotel Dazzler Maipu 4* sau similar 4*.

Ziua 3. 31.12.2020. Buenos Aires

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala in Pampa la hacienda (o ferma tipic argentiniana). Aici vom avea ocazia sa descoperim muzica, dansurile si stilul de viata Gaucho. Vom fi intampinati cu empanadas si vin argentinian. Petrecerea va continua cu o masa barbeque de vita argentiniana. Vom admira un spectacol folcloric cu muzica, dansuri si acrobatii calare ale gauchos. Intoarcere la cazare in Buenos Aires. Aici ne vom pregati pentru Cina festiva de Revelion cu spectacol de tango, la Cafe de los Angelitos. LA MULTI ANI 2021! Cazare la Hotel Dazzler Maipu 4* sau similar 4*.

Ziua 4. 01.01.2021. Buenos Aires - Iguassu

Mic dejun. Timp liber pentru activitati individuale sau puteti opta pentru o excursie cu avionul de o zi (cu o noapte de cazare) la Iguassu. Parcului National Iguassu, ce se afla pe lista celor "Sapte Minuni Noi ale Lumii", fiind considerat de UNESCO o zona de importanta, atat din punct de vedere cultural, cat si natural. Situat in Argentina, Parcul National Iguassu trece dincolo de granitele tarii, printr-o zona salbatica ce se extinde in Brazilia, si asupra careia ambele tari isi isi procalma suveranitatea. Parcul reprezinta biomasa cea mai bogata de pe planeta. Cascadele se pot observa mergand in circuite cu acces prin pasarele construite special. Traversand poduri, scari si carari pline de vegetatie, ne bucuram de magnificele privelisti ce pot fi vazute atat de jos cat si de sus pentru a ajunge la punctul maxim, un abis spectaculos numit „Gatul Diavolului”. Caderile de apa, cu o inaltime de 80 de metri, prezinta salturi spectaculoase iar formarea curcubeelor ne infatiseaza o priveliste surprinzatoare. Cazare in Iguassu sau in Buenos Aires.

Ziua 5. 02.01.2021. Iguassu - Buenos Aires

Mic dejun. Turistii care au optat pentru excursia la Iguassu, vor vizita partea argentiniana a cascadelor, unde vor vedea cunoscutele Cascade San Martin si Gatul Diavolului. Pentru a ajunge la cascade vom folosi trenuletul ecologic, care traverseaza padurea tropicala si de unde vom admira biodiversitatea regiunii. Seara vom reveni cu avionul in Buenos Aires.
Turistii care au optat pentru a ramane in Buenos Aires pot participa la o excursie de o jumatate de zi in Delta del Tigre, unde vom afla mai mult despre cultura localnicilor. Aici vom admira arhitectura unica a caselor constuite pe insulate, dintre care cea mai cunoscuta este casa presedintelui Sarmiento. Vom naviga pe bratele raului Parana. Dupa amiaza timp liber la dispozitie.
Cazare in Buenos Aires la Hotel Dazzler Maipu 4* sau similar 4*.

Ziua 6. 03.01.2020. Buenos Aires - Croaziera

Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Vom fi transferati in port pentru imbarcare la bordul vasului de croaziera Celebrity Silhouette, care va pleca la ora 17:00. Vom pleca in croaziera spre taramurile misterioase ale Patagoniei si Antarcticii. Seara vom putea participa la diverse spectacole de teatru, animatie si muzica live. Pranz, cina si cazare la bord.

Ziua 7. 04.01.2021. Croaziera

Mic dejun. Zi de navigare in care veti avea prilejul sa va relaxati si sa va bucurati de activitatile de la bordul vasului de croaziera. Puteti inota in piscine, sa va relaxati in solarium, in Jacuzzi sau la centrele SPA, puteti sa viziionati filme la cinematograf sau sa faceti cumparaturi pe arterele comerciale. Programul de activitati al fiecarei zile este il veti gasi in cabina in fiecare seara pentru a va putea alege cum va veti petrece urmatoarele zile. Pensiune completa si cazare la bord.

Ziua 8. 05.01.2021. Croaziera

Mic dejun. Zi de navigare in care aveti prilejul sa va relaxati si sa va bucurati de activitatile de la bordul vasului de croaziera. Pensiune completa si cazare la bord.

Ziua 9. 06.01.2021. Croaziera

Mic dejun. Zi de navigare in care aveti prilejul sa va relaxati si sa va bucurati de activitatile de la bordul vasului de croaziera. Pensiune completa si cazare la bord.

Ziua 10. 07.01.2021. Croaziera - Ushuaia

Mic dejun. La ora 09:00 vasul va acosta in Ushuaia, unde va ramane in port pana la ora 21:00. Aici veti putea descoperi atractiile orasului individual sau prin excursiile optionale, achizitionate de pe vas in zona celui mai sudic oras al lumii. Veti putea admira inca de la bordul vasului privelistile superbe ale orasului, catre gheturile battue de vanturi pe Canalul Beagle, catre varfurile acoperite cu ghetari ale masivului Montres Martial. Aici este capatul sudic al tuturor drumurilor din America si din lume, de aceea Ushuaia mai este denumit si “capatul lumii”. Orasul este marginit la nord de Parcul National al Tarii de Foc. In Ushuaia puteti face o calatorie impresionanta cu trenul “de la capatul lumii”, o mocanita reconditionata in scop turistic. Cina si cazare la bord.

Ziua 11. 08.01.2021. Croaziera - Capul Horn

Mic dejun. Zi de navigare in care aveti prilejul sa va relaxati sis a va bucurati de activitatile de la bordul vasului. In functie de conditiile meteo vom inconjura Capul Horn, cel mai sudic punct al Americii de Sud si limita nordica a Stramtorii Drake. Pensiune completa si cazare la bord.

Ziua 12. 09.01.2021. Croaziera - Antarctica

Mic dejun. Vom continua croaziera spre tinuturile sudice prin Stramtoarea Drake, cu o latime de 800 de km, care desparte capul Horn de insula Livingston din arhipelagul Shetland (Antarctica). De aici vom continua spre Arhipelagul Palmer, traversand canalul Schollart, descoperit de expeditia Belgica din anul 1898. Printre membrii echipajului se afla si biologul roman Emil Racovita. Vom continua cu Golful Paradisului cunoscut pentru apele transparente, balenelor gigantice si pingiuinilor. De aici vom pleca prin stramtoarea Gerlache care desparte Arhipelagul Palmer de Peninsula Antarctica, cel mai nordic teritoriu al Atarcticii. Pensiune completa la bord.

Ziua 13. 10.01.2021. Croaziera - Insula Elefantului

Mic dejun. Dimineata vom continua croaziera spre Insula Elefantului, descoperita la inceputul secolului al XIX-lea, denumita dupa forma de pachiderm a acesteia. Pensiune completa si cazare la bord.

Ziua 14. 11.01.2021. Croaziera

Mic dejun. Zi de navigare in care aveti prilejul sa va relaxati si sa va bucurati de activitatile de la bordul vasului de croaziera. Pensiune completa si cazare la bord.

Ziua 15. 12.01.2021. Croaziera - Insulele Falkland

Mic dejun. La ora 08:00 vasul va ancora in portul Stanley , capitala Insulelor Falkland. Insulele Falkland sunt situate in Oceanul Atlantic de Sud, la 500 de kilometric de coasta Argentinei, descoperita de capitanul englez John Strong in anul 1690. Insulele au devenit cunoscute datorita Razboiului din Malvine, un confilict militar care a avut loc in aceste insule intre Argentina si Marea Britanie, in anul 1982. Vasul va acosta pana la ora 17:00. Veti avea timp sa vizitati pe cont propriu micul orasel. Aici veti putea vizita Muzeul Falkland Islands sau puteti participa la excursia optionala la colonia de Pinguini Rockhopper (aprox 4h). Pensiune complete si cazare la bord.

Ziua 16. 13.01.2021. Croaziera

Mic dejun. Zi de navigare in care aveti prilejul sa va relaxati si sa va bucurati de activitatile de la bordul vasului de croaziera. Pensiune completa si cazare la bord.

Ziua 17. 14.01.2021. Croaziera - Puerto Madryn

Mic dejun. La ora 07;00 vasul va acosta in Puerto Madryn, un orasel fondat de colonistii galezi, astazi un important port in Golful Nuevo. Vasul va sta in port pana la ora 16:30. Timp liber pentru a descoperi individual atractiile orasului, sa va plimbati pe faleza sau sa va bucurati de relaxare la plaja. Aici puteti vizita Muzeul Oceanografic si Muzeul de Stiinte Naturale. Puteti participa la excursia optionala de snorkeling in rezervatia Naturala Punta Loma, unde veti vedea leii de mare jucausi in apa. Va sugeram sa participate si la ecursia optionala in Peninsula valdez, o rezervatie naturala inclusa pe lista Patrimoniului Universal UNESCO. Cea mai mare parte a peninsulei este formata din teren arid cu lacuri sarate, care apar din cand in cand. Vom vedea o sumedenie de mamifere marine precum lei si elefanti de mare, orcile, dar si de mamifere terestre precum guanaco (lama patagoneza), vulpi, tatu, sconcsi si multe altele. De asemenea puteti vizita colonia de pinguini Punta Tombo, unde se afla cea mai mare populatie de pinguini din afara Antarcticii. Cina si cazare la bord.

Ziua 18. 15.01.2021. Croaziera

Mic dejun. Zi de navigare in care aveti prilejul sa va relaxati si sa va bucurati de activitatile de la bordul vasului de croaziera. Pensiune completa si cazare la bord.

Ziua 19. 16.01.2021. Croaziera - Montevideo

Mic dejun. La ora 09:00 vasul va ajunge in Montevideo, capitala statului Uruguay si va ramane in port pana la ora 17:00. Aici veti putea descoperi atractiile orasului individual sau prin excursii optionale achizitionate pe vas. Puteti participa la un tur panoramic de oras in care veti vedea partea veche a orasului cu Piata Constitutiei, Catedrala Martiz, Paetonal Sarandi (o strada pitoreasca in stil colonial cu diverse magazine de suveniruri si restaurante, Teatrul Solis, Piata Independentei, Monumentul Artigas, Mausoleul, Strada 18 Iulie, Cladirea Congresului, Meadow si Monumentul Diligentei. De aici vom continua spre dealul Montevideo de unde vom admira panorama golfuli si a capitalei uruguayene. Aici vom vedea si fostul fort colonial. Turul panoramic ontinua cu Parcul Bataliei, Obeliscul, Monumentul Vagonului, Stadionul National (loculd de desfasurare al primei cupe mondiale de fotbal), zona rezidentiala Carrasco’s si plajele din jurul orasului. Cina si cazare la bord.

Ziua 20. 17.01.2021. Croaziera - Buenos Aires - Paris

Mic dejun. La ora 05:00, vasul de croaziera va ajunge in portul Buenos Aires. Dupa micul dejun si formalitatile de debarcare vom fi transferati la aeroport pentru plecarea spre Paris. Imbarcare la zborul companiei Air France cu destinatia Paris. Decolare la ora locala 14:30. Zbor in timpul noptii.

Ziua 21. 18.01.2021. Paris - Bucuresti

Sosire in Paris la ora 07:50 si imbarcare la zborul companiei Air France cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora locala 09:04 si sosire in Bucuresti la ora 13:35.

Informatii utile

• Grup minim 20 de persoane.
• Pentru un grup mai mic de 20 persoane, tariful se va recalcula;
• Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. Pasaportul temporar nu este valabil.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistul va trebui sa achite suplimentul pentru camera single sau se poate retrage fara penalizari.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Alocarea cabinelor este facuta de catre compania de croaziera.
• O persoana sub 21 de ani nu poate sa rezerve o cabina in croaziera sau sa ocupe singura o cabina, cu exceptia cazului in care este insotita de un parinte, tutore sau o persoana care a implinit deja varsta de 21 de ani.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Tarife

Data plecare Tarif
29.12.2020 4395 Euro

Suplimente, reduceri

Tarif camera dubla si cabina cu hublou: 4450 euro;
Tarif camera dubla si cabina cu balcon: 4990 euro;

Servicii incluse

• Bilete de avion pe ruta Bucuresti - Buenos Aires, via Amsterdam, compania KLM;
• Bilete de avion pe ruta Buenos Aires - Bucuresti, via Paris, compania Air France.
• 4 nopti cazare cu mic dejun in Buenos Aires la hotel de 4*;
• 14 nopti cazare cu pensiune completa pe vasul de croaziera;
• Cina de Revelion cu spectacol de tango la Cafe de los Angelitos;
• Activitati de recreere pe vas (piscine, teatru, discotecta, biblioteca, fitness, sauna);
• Transferuri si tururi mentionate in program;
• Tur panoramic cu ghid local in Buenos Aires;
• Taxe de intrare la obiectivele mentionate in program;
• Insotitor de grup Roman;
• Pachet Turist Plus (asigurare medicala si asigurare storno);
• Taxele de aeroport si servicii.

Nu sunt incluse

• Taxele portuare: 585 euro/pers. (se achita la agentie);
• Alte servicii decat cele mentionate in program;
• Excursiile optionale;
• Bacsisuri pentru sofer si ghizi 30 euro/persoana (se vor achita la insotitorul de grup).

Orar de zbor

Companie KLM
• Bucuresti - Amsterdam: 13:55 - 15:55 (durata: 3h)
• Amsterdam - Buenos Aires: 21:20 - 07:05 +1 (durata: 13h 45min)

Companie Air France
• Buenos Aires - Paris: 14:30 - 07:50 +1 (durata: 13h 20min)
• Paris - Bucuresti: 09:40 - 13:35 (durata: 2h 55min)
*Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Excursii optionale

Tur panoramic cu insotitorul de grup si ghid local in Montevideo
50 euro/pers
Excursie in Peninsula Valdes cu insotitorul de grup si ghid local
110 euro/pers
Excursie in Insulele Falkland la Colonia de pinguini Rockhopper
200 euro/pers
Excursie in Ushuaya cu insotitorul de grup sig hid local
110 euro/pers

Rezerva acum!