Circuite avion
Circuit Revelion 2021 Coasta de Azur

Itinerariu: Bucuresti - Nisa - Monaco si Eze (optional) - Cannes si Antibes (optional) - Bucuresti
Date plecare: 29.12.2020
Circuit cu avionul, 5 zile
   5 / 5 din 1 voturi | Acorda o nota
Tarif: 645 Euro

Program

Ziua 1: (29.12.2020): Bucuresti - Nisa

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 15:20 pentru imbarcare pe zborul direct al companiei TAROM cu destinatia Nisa. Sosire la Nisa la ora locala 18:50, transfer si cazare la hotel Mercure Centre Notre Dame 4* (sau similar). Seara timp liber in Nisa, un oras frumos, viu, plin de culoare si de obiective turistice si culturale, muzee, biserici, dar si cu mici parcuri umbrite de palmieri.

Ziua 2: (30.12.2020): Nisa - Tur De Oras

Mic dejun. In prima parte a zilei vom face un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Orasul a devenit noua statiune de iarna a aristocratiei engleze, in cea de-a doua jumatate a secolului al XIX-lea. Artera principala a orasului inca poarta denumirea data de catre localnicii de atunci, Promenade des Anglais. De-a lungul timpului, orasul s-a dezvoltat incredibil de mult, nu numai datorita pozitiei geografice, ci si datorita diverselor dominatii carora a trebuit sa le faca fata. Pentru un timp acesta a fost sub dominatie italiana, dar incepand cu anul 1860 a devenit parte a Frantei. Acest lucru a fost posibil datorita unei intelegeri intre Napoleon al III-lea si regele Sardiniei, Victor-Emmanuel al II-lea. Avand o bogatie culturala si arhitecturala deosebita, Nisa este al doilea oras vizitat din Franta, dupa capitala tarii, Paris. Dupa amiaza timp liber pentru plimbare in centrul vechi.

Ziua 3: (31.12.2020): Excursie Optionala Monaco - Eze

Mic dejun. Va propunem o excursie optionala in principatul Monaco, resedinta faimoasei dinastii Grimaldi. Putem vizita vechiul Monaco, schimbarea garzii la pranz, si faimosul traseu al circuitului de Formula 1. O alta atractie este Cazinoul din Monte Carlo. Pentru oricine, Monaco este sinonim al bogatiei, al luxului si al bunului gust, cu o putere de seductie irezistibila si o faima pe masura personajelor si averilor pierdute la ruleta. Vizita continua cu Eze, un foarte frumos sat medieval tipic francez. Pret informativ: 55 Euro/persoana, minim 25 platitori. Ne intoarcem in Nisa. Cazare la hotel 4*. Seara, optional, cina festiva de Revelion.

Ziua 4: (01.01.2021): LA MULTI ANI 2021! Excursie Optionala Cannes - Antibes

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari individuale. Dupa amiaza va propunem o excursie optionala la Cannes si Antibes. Admiram Palatul Fesivalurilor si Congreselor, unde sunt expuse afise cu unii din cei mai faimosi actori care au participat la Festivalul de Film. Continuam apoi cu celebrul bulevard „La Croissette” renumit pentru magazinele si hotelurile luxoase. Continuam cu portul si castelul din Cannes de unde veti avea parte de o panorama splendida asupra orasului, vom cobori apoi pe stradutele intortocheate ale centrului vechi, un loc deosebit de pitoresc si presarat cu numeroase restaurante. La intoarcerea catre Nisa, vom face un popas si in statiunea Antibes. Pret informativ: 40 Euro/persoana, minim 25 platitori.

Ziua 5: (02.01.2020): Nisa - Bucuresti

Mic dejun. In jurul orei 10:00 dimineata vom avea transferul catre aeroport. Imbarcere pe cursa Nisa - Bucuresti a companiei Tarom. Plecam la ora 12:25 si sosire la Bucuresti la ora locala 15:45.

Informatii utile

• Grup minim 25 persoane.
• Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Tarife

Data plecare Tarif
29.12.2020 645 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 225 Euro
Pret a treia persoana adulta in camera dubla (adult): 630 Euro
Pret copil 2-12 ani in camera cu doi adulti:490 Euro

Servicii incluse

• transport cu avionul Bucuresti - Nisa - Bucuresti cu compania TAROM (bagaj de mana inclus 10 kg/persoana, bagaj de cala inclus 23 kg/persoana);
• 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Mercure Centre Notre Dame 4* (sau similar);
• transferuri aeroport - hotel - aeroport cu autocarul;
• turul orasului Nisa (jumatate de zi) cu autocar si ghid local;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna mai 2020. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

Nu sunt incluse

• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 20 EURO/persoana - se practica in Franta, se achita la sosirea in tara de destinatie;
• taxa municipala impusa de primaria orasului Nisa (se achita personal, la receptia hotelului 2 Euro/persoana/noapte)
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• cina festiva de revelion - informatii suplimentare vor fi furnizate cu o luna inainte de plecare. Pret informativ: 150 Euro (minim 25 platitori).

Orar de zbor

29.12.2020 Bucuresti (Otopeni) 17:20 - Nisa 18:50 durata zbor 2h30minute
02.01.2021 Nisa 12:25 - Bucuresti (Otopeni) 15:45 durata zbor 2h20minute

Rezerva acum!