FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Circuite avion
Circuit Revelion Costa del Sol

Itinerariu: Malaga - Benalmadena - Gibraltar - Ronda - Sevilla - Granada - Torremolinos - Cordoba - Benalmadena - Malaga
Date plecare: 26.12.2021
Circuit cu avionul, 8 zile
Tarif de la 860 euro/persoana

Program

Ziua 1. 26.12.2021. Bucuresti - Istanbul - Malaga - Benalmadena

Intalnire la ora 08:00 pe aeroportul Henri Coanda terminalul plecari cu insotitorul roman de grup pentru imbarcare la zborul cu escala in Istanbul, al companiei Turkish Airlines cu destinatia Malaga. Decolare la ora 10:00 si sosire in Malaga la ora locala 16:30. Vom face un scurt tur panoramic al orasului Malaga. Vom vedea cele mai importante obiective istorice precum amfiteatrul roman, muzeul Picasso si Catedrala. Transfer catre statuinea Benalmadena pe Costa del Sol. Cina si cazare in Benalmadena la hotel Best Triton 4* sau similar.

Ziua 2. 27.12.2021. Benalmadena - Gibraltar - Benalmadena

Mic dejun. Timp liber la dispozite sau excursie optionala de o zi la Gibraltar. Aici vom putea admira acest teritoriu britanic si stanca care margineste stramtoarea omonima. Vom face un tur panoramic al peninsulei, care cuprinde Catalan Bay, vom face opriri la Europa Point, de unde in conditii meteorologice prielnice poate fi admirat Marocul. Vom continua cu Rezervatia Naturala Upper Rock, Pestera Sf Mihail si Barlogul Maimutelor. Dupa-amiaza, timp liber pentru cumparaturi in Gibraltar. Seara ne intoarcem in Benalmadena. Cina si cazare in Benalmadena la hotel Best Triton 4* sau similar.

Ziua 3. 28.12.2021. Benalmadena - Ronda - Benalmadena

Mic dejun. Timp liber la dispozite sau excursie optionala in orasul Ronda, una dintre cele mai vechi asezari din Europa. Orasul este situat in zona muntoasa Serrania de Ronda, intr-un loc fermecator, pe marginea unei pante abrupt. Ronda este amplasat pe un platou la 700 de metri altitudine si este strabatut de raul Guadalevin, care formeaza un canion superb. Orasul a avut o istorie bogata si a fost locuit de celti, greci, romani, vizigoti, mauri si crestini, cu totii lasand o amprenta asupa acestei asezari. Vom vizita Arena de Toros, cea mai veche arena de corida din Spania. Dupa-amiaza ne intoarcem in Benalmadena. Timp liber la dispozitie. Cina si cazare in Benalmadena la hotel Best Triton 4* sau similar.

Ziua 4. 29.12.2021. Benalmadena - Sevilla - Benalmadena

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala de o zi in Sevilla. Sevilla este cel mai mare oras din sudul Spaniei si capitala regiunii Andaluzia. Aici vom face un tur panoramic in care vom vedea: Turnul de Aur, Turnul de Platina, La Giralda, Aleea de Portocali, zona Triana, zidurile Macarena si El Alcazar (cetatea). Vom continua cu un tur pietonal prin gradinile Murillo si prin cartierul evreiesc Santa Cruz. Aici vom admira casutele pictate in alb cu ferestre de fier forjat. De asemenea se poate vizita si catedrala din Sevilla, considerata ca fiind una dintre cele mai mari biserici gotice din lume. Aici putem vedea mormantul lui Cristofor Columb si pucturi de Murillo si Goya. Seara ne intoarcem in Benalmadena. Cina si cazare in Benalmadena la hotel Best Triton 4* sau similar.

Ziua 5. 30.12.2021. Benalmadena - Granada - Benalmadena

Mic dejun. Timp liber la dispozite sau excursie optionala in Granada. Capitala califatului omonim, acesta a fost centrul culturii maure din peninsula Iberica. Vom face un tur panoramic al orasului si vom vizita palatul arab Alhambra. Acesta este cu adevarat o capodopera arhitecturala araba parca desprinsa din “1001 de nopti”. Seara ne intoarcem in Benalmadena. Cina si cazare in Benalmadena la hotel Best Triton 4* sau similar.

Ziua 6. 31.12.2021. Benalmadena - Torremolinos

Mic dejun. Timp liber pentru odihna si pentru plimbari in Benalmadena si Torremolinos. Puteti merge pe bulevardul Calle San Miguel, unde sunt aliniate magazine si care se intinde din centrul localitatii pana la plaja. De asemenea putem vizita Puerto Marina, portul de iahturi, unde putem admira vasele impresionante. Seara vom participa la Cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului. Cazare in Benalmadena la hotel Best Triton 4* sau similar. LA MULTI ANI 2021!

Ziua 7. 01.01.2022. Benalmadena - Cordoba - Benalmadena

Mic dejun. Timp liber pentru odihna sau puteti participa la o excursie optionala in Cordoba. Orasul a fost inclus in patrimoniul mondial UNESCO. Centrul orasului este un adevarat labirint de stradute, alei, piete si cladiri varuite dispuse in jurul catedralei La Mezquita. Cordoba a fost capitala unui califat la inceputul evului mediu, urme ale stapanirii arabe sunt vizibile pana in prezent. Seara ne intoarcem in Benalmadena. Cina si cazare in Benalmadena la hotel Best Triton 4* sau similar.

Ziua 9. 02.01.2022. Benalmadena - Malaga - Istanbul - Bucuresti

Mic dejun. Vom elibera, in jurul orei 12:00 camerele. Timp liber la dispozitie. In jurul orei 13:30 vom fi transferati la aeroport si imbarcare la zborul companiei Turkish Airlines, spre Bucuresti, via Istanbul. Decolare la ora locala 17:25 si sosire in Bucuresti la ora 02:55 (pe data de 03.01.2021).

Hoteluri

Benalmadena: Hotel Best Triton 4*
Web: https://www.besthotels.es/best-triton.html
Amplasat la doar 200 de metri de plaja si de portul de agrement Torre Bermeja. Hotelul ofera un mic centru spa cu o sala de fitness, o cada cu hidromasaj, o sauna si o baie turceasca. Restaurantul hotelului este de tip bufeti, iar aici sunt servite mancaruri traditional spaniole si internationale. Acces la internet WiFi este gratuit in toate zonele. Camerele dispun de aer conditionat, balcon privat, TV cu ecran plat, minibar si baie privata.

Informatii utile

• Grup minim 25 de persoane.
• Pentru un grupde 20-24 persoane tariful se majoreaza cu 40 euro/persoana.
• Documente necesare calatoriei:
- Carte de identitate sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara, cu minimum 4 pagini libere. Pasaportul temporar nu este valabil.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistul va trebui sa achite suplimentul pentru camera single sau se poate retrage fara penalizari.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.
• Pentru alte Conditii de calatorie in contextul actual COVID-19: va recomandam sa va informati de pe site-ul www.mae.ro/travel-conditions (daca trebuie test PCR sau nu, orice alta informatie importanta).
• Informatii despre posibilitati de efectuare TEST PCR COVID-19 puteti gasi pe site-ul nostru: (vezi detalii).

Tarife

Data plecare Tarif
26.12.2021 860 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment single: 160 euro;
Tarif al treilea adult in camera dubla: 830 euro.

Servicii incluse

• Bilete avion pe ruta Bucuresti - Istanbul - Malaga si retur, compania Turkish Airlines;
• Taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari);
• 7 nopti cazare cu demipensiune in Benalmadena la hotel de 4*;
• Cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului;
• Transfer aeroport - hotel - aeroport;
• Transport cu autocar clasificat;
• Tur panoramic de oras de jumatate de zi in Malaga;
• Insotitor roman de grup.

Nu sunt incluse

• Asigurarea medicala (optionala);
• Asigurarea storno (optionala), se incheie la inscriere;
• Bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program;
• Excursiile optionale, intrarile la obiectivele istorice;
• Bacsisuri pentru soferi si ghizi locali 20 Euro/persoana - se achita local.

Orar de zbor

• Bucuresti - Istanbul: 10:00 - 12:35(durata: 1h25min)
• Istanbul - Malaga: 13:50 - 16:30 (durata: 4h40min)

• Malaga - Istanbul: 17:25 - 23:55 (durata 4h20min)
• Istanbul - Bucuresti: 01:05 - 02:20(durata 1h 15min)
*Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Compania

Lufthansa

Excursii optionale

- Gibraltar
Tarif: 80 Euro/persoana
Gibraltar este o peninsula, teritoriu britanic, aflata in sudul extrem al peninsulei Iberice. Pe aceasta peninsula se gaseste o stanca denumita de grecii antici umarul lui Hercule, ai carei versanti se varsa direct in apele stramtorii Gibraltar. Peisajele oferite de acest loc unic in lume cu siguranta va vor impresiona, cu apele albastre ale stramtorii si albul aparte al rocilor. De asemenea aici este singurul loc din Europa unde exista maimute in libertate. Excursia include transport cu autocarul pana la Linea de la Conception, trecerea de frontiera cu Gibraltarul, transport cu microbuz local pentru turul panoramic al insulei care cuprinde Catalan Bay, scurta oprire pentru fotografii la Europa Point de unde, daca este senin, putem vedea Marocul, Rezervatia Naturala Upper Rock, Pestera Sf Mihail si Barlogul Maimutelor. Dupa-amiaza, timp liber pentru cumparaturi, Gibraltarul fiind un paradis fiscal.
Pretul include transport cu autocarul, transport cu microbuz local pentru turul panoramic al insulei, insotitor roman de grup.
- Sevilla
Tarif: 75 Euro/persoana
Sevilla este capitala regiunii Andalusia si cel mai mare oras din sudul Spaniei. Amplasat pe malul raului Guadalqivir, acest oras port, a avut o importanta foarte mare pe parcursul istoriei, de la culturile antice si pana in prezent. Acest lucru poate fi observant in arhitectura aparte pe care o au cladirile orasului, care sunt incluse, in mare parte, in patrimoniul mondial UNESCO. Aici vom face un tur panoramic pe parcursul caruia se pot admira cele mai frumoase obiective: Turnul de Aur, Turnul de Platina, La Giralda, Aleea de Portocali, zona Triana, zidurile Macarena si El Alcazar (Cetatea). In continuare, tur pietonal prin gradinile Murillo si prin cartierul evreiesc, Santa Cruz, pentru a admira casutele pictate in alb cu ferestre din fier forjat. Optional, vizita la catedrala din Sevilla, cea mai mare biserica in stil gotic din lume ce gazduieste numeroase valori ale Spaniei (inclusiv mormantul marelui Cristofor Columb si picturi de Murillo si Goya).
Pretul include: include transport cu autocar, turul orasului Sevilla, intrare la catedrala din Sevilla, insotitor roman de grup.
- Ronda
Tarif: 60 euro/persoana
Ronda este unul dintre cele mai pitoresti si frumoase orase din Europa si chiar din lume. Localitatea este amplasata pe un platou, strabatut de cheile adanci si inguste ale reului Guadalevin, care separa orasul in doua. Ronda, una dintre cele mai vechi asezari din Europa, situata in zona muntoasa Serrania de Ronda, intr-un loc fermecator, pe marginea unei pante abrupte. Orasul este situat la o altitudine de circa 723 de metri, localitatea fiind strabatuta de raul Guadalevin care formeaza un canion superb. De-a lungul istoriei sale, orasul a fost locuit de catre celti, greci, romani, mauri si crestini, fiecare lasandu-si amprenta asupra acestei asezari pitoresti. Una dintre principalele atractii este Arena de Toros, cea mai veche arena de corida din Spania. Dupa amiaza ne intoarcem la hotel pentru cina si cazare.
Pretul include: transport cu autocar, turul orasului Ronda.
- Granada
Tarif: 85 euro/persoana
Granada este unul dintre cele mai importante orase din Andalusia, acest oras a fost capitala ultimului califat din peninsula Iberica. Aici se gaseste probabil una dintre cele mai reprezentative vestigii ale dominatiei arabe in peninsula Iberica, palatul Alhambra. Orasul a fost supranumit „Giuvaerul din coroana maura” este un oras plin de istorie, cu o arhitectura magnifica. Excursia cuprinde transport cu autocarul, insotitor roman de grup, tur panoramic al orasului si vizita palatului arab Alhambra. Acesta este o opera de arta desprinsa parca din „1001 de nopti”, un mix de traditie spaniola si miraj.
Pretul include: transport cu autocar, turul orasului Granada, intrare la Alhambra si vizita cu ghid local.
- Cordoba
Tarif: 70 euro/persoana
Cordoba este un oras cochet din sudul Spaniei. Orasul a fost inclus in patrimoniul mondial UNESCO. Centrul istoric al orasului este o aglomerare de stradute, alei, piete si cladiri varuite, dispuse in jurul catedralei - moschee La Mezquita. Putine locuri din lume se pot lauda ca au fost capitala Hispaniei, apoi in timpul Imperiului roman si capitala califatului Umayyad. Orasul este sinonim cu arta si cultura, datorita numeroaselor evenimente culturale care se organizeaza aici pe parcursul anului - festivaluri de flamenco, concerte, balet si alte activitati care vin in completarea muzeelor si a vietii de noapte animate.
Pretul include: transport cu autocarul, turul oarsului Cordoba, intrare la Mezquita.

Rezerva acum!