Circuite avion
Circuit Revelion 2021 Croaziera In Caraibe

Itinerariu: Miami - Gran Cayman - Mahogany Bay - Belize - Cozumel - Miami
Date plecare: 26.12.2020
Circuit cu avionul, 13 zile
   5 / 5 din 1 voturi | Acorda o nota
Tarif: 2940 Euro

Program

Ziua 1: (26.12): Bucuresti-Istanbul-Miami

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 07:30, pentru imbarcare pe cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Miami. Decolare la ora 09:55. Sosire in Istanbul la ora locala 12:20. Plecare spre Miami la ora 15:10. Ajungem in Miami la ora locala 20:05. Transfer la hotelul Courtyard Miami Downtown Brickell 3* sau similar.

Ziua 2: (27.12): Miami-timp liber / excursii optionale

Mic dejun. Dimineata ne vom intalni cu insotitorul de grup, care ne va prezenta posibilitatile de excursii optionale. Printre cele mai populare excursii se numara: tur al orasului Miami, Everglades, Key West. Va propunamo excusie interesanta de vizitare a orasului Miami: South Beach, centrul financiar (Primaria), centrul orasului Miami, Universitatea, portul turistic Bay Side Market, Coral Gables, cartierul Cubanez, plaja sicartierul Coconut Grove. Pret informativ: 65 USD/persoana, minim 20 persoane. Cazare la hotel Courtyard Miami Downtown Brickell 3* sau similar.

Ziua 3: (28.12): Miami - Imbarcare pe vasul de croaziera

Mic dejun. Astazi vom avea timp liber pentru o plimbare pe cont propriu si cumparaturi pana la ora 11:00 cand vom pleca catre port pentru a ne imbarca pe vasul de croaziera CarnivalConquest. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.

Ziua 4: (29.12): Pe Mare

Mic dejun. Vom naviga pe Marea Caraibilor si vom avea intreaga zi la dispozitie pentru a explora vasul de croaziera si pentru a ne bucura de facilitatile sale.Navigarea pe Carnival Conquest duce distractia la un alt nivel. La bordul vasului vom vedea faimoasele localuri marca Carnival Cruise Lines precum Guy's Burger Joint, RedFrog Rum Bar si Barul EA SPORTS. Nu avem nevoie de nimic decat de un aparat foto si buna dispozitie pentru a ne bucura o zi intreaga de relaxare la bordul vasului.

Ziua 5: Georgetown (Grandcayman)

Mic dejun. Dupa o noapte petrecuta pe mare, la ora 07:30 dimineata vasul de croazierava ajunge in portul Georgetown din Grand Caymansi va ramane aici pana la ora 15:00. Vom putea vizita optional orasul Hell, al carui nume a fost inspirat de formatiunile sale stancoase de origine vulcanica, cu forme neobisnuite, ferma de broaste testoase Turtle sau Seven Mile Beach. O plimbare cu catamaranul la Stingray City sau o incursiune cu submarinul sunt alte activitati optionale care ii vor incanta pe cei pasionati de natura marina deoarece vor putea inota cu delfini, pisici de mare si broaste testoase la Tiki Beach si Seven Mile Beach. Pentru iubitorii de shopping, in Georgetown se gasesc magazine in regim duty-free cu produse ale unor branduri renumite.

Ziua 6: (31.12): Mahogany Bay(Isla Roatan)

Mic dejun. Astazi vasul de croaziera va ajunge in Isla de Roatanla ora 10:00 dimineata si va pleca inapoi pe mare la ora 18:00. Insula Roatan este un colt de natura aproape neatins de tumultul modernitatii, aici predomina paduri cu vegetatie luxurianta neexplorate inca, frumuseti naturale parca desprinse din alta lume. Daca esti pasionat de aventura, poti alege un curs de scufundari sau o excursie la Parcul Acvatic, unde vei avea sansa sa inoti alaturi de delfini. Daca preferi plimbarile in mijlocul naturii, ai ocazia sa descoperi frumusetile salbatice ale insulei intr-un tur de insula.

Ziua 7: (01.01): LA MULTI ANI 2020! Belize

Mic dejun. In aceasta zi vasul de croaziera Carnival Conquest va Acosta la ora 08:00 dimineata in portul Belize.La ora 17:00 vasul de croaziera va pleca din nou pe mare. Putem explora in Belize fascinanta lume acvatica a Caraibilor la rezervatia marina Hol Chan (Micul Canal, in traducere mayasa). Hol Chan este cel mai bun loc din Belize unde puteti face scuba diving si snorkeling, iar diversitatea vietii marine este impresionanta. Ne vom bucura de impresionante privelisti submarine, vom putea observa imensa gradina de corali, vegetatia marina si o multime de pesti frumos colorati.

Ziua 8: (02.01): Cozumel (Mexic)

Mic dejun. La ora 08:00 dimineata vom ajunge in port si vom avea posibilitatea sa exploram Cozumel, pana la ora 17:00, cand ne vom intoarce din nou pe mare. Cozumel (Kuutsmil) este o insula situata in vecinatatea Peninsulei Yucatan, din Mexic. Aceasta se afla in dreptul zonei Playa del Carmen si este speciala datorita reliefului sau carstic,roca predominanta fiind calcarul.Principalul oras al insulei este San Miguel de Cozumel.

Ziua 9: (03.01): Pe Mare

Mic dejun. Astazi vom avea la dispozitieo zi intreaga pentru a ne relaxa la una dintre piscinele vasului de croaziera, sau pentru a ne rasfata la centru spa. Vom petrece o ultima zi pe vasul de croaziera Carnival Conquest, inainte de a ne intoarce in Miami, dupa ce am explorat in cateva zile o zona atat de frumoasa din Caraibe.

Ziua 10: (04.01): Miami-Everglades (Optional)

Mic dejun. Vom acosta in portul din Miami la ora 08:00 dimineata.Dupa incheierea formalitatilor de debarcare se va face transferul din port la hotelul Best Western Atlantic Beach Resort3* sau similar. Dupa amiaza va propunem o excursie optionala la Everglades. Everglades National Park este cea mai mare rezervatie naturala subtropicala din SUA, continand 25% din terenul original al regiunii mlastinoase din sudvestul Floridei. Este vizitata de peste peste 1 milion de oameni in fiecare an, fiind atreia mare rezervatie din cele 48 de state americane dupa Valea Mortii si Rezervatia Naturala Yellowstone. A fost declarata Rezervatiea Biosferei,inclusa in patrimoniul mondial. Pret informativ: 85USD/persoana, minim 20 persoane.

Ziua 11: (05.01): Miami -Keywest (Optional)

Mic dejun.Timp liber pentru plaja sau excursii optionale. Cea mai vestica si frumoasa insula din Arhipelagul Florida Keys, Key West este simbolul turistic al intregului arhipelag. Aici se gasesc casele de vacanta ale multor milionari ai Americii, precum si impresionante resedinte ale vedetelor de cinema. Soseaua strabate 34 de insule si 43 de poduri, unele dintre ele suspendate deasupra oceanului. Ajungem in Key West, cel mai sud estic punct al USA, la doar 90 de mile marine de Cuba. Pret informativ: 100 USD/persoana, minim 20 persoane. Cazare la hotel Best Western Atlantic BeachResort 3* sau similar.

Ziua 12: (06.01): Miami-Istanbul

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora locala 12:00. Dupa amiaza transfer catre aeroport pentru imbarcare pe cursa TURKISHAIRLINES cu destinatia Bucuresti. Plecare la ora locala 22:15.

Ziua 13: (07.01): Istanbul-Bucuresti

Sosire in Istanbul la ora locala 17:15 si decolare spre Bucuresti la 19:35. Aterizare la Bucuresti la ora locala 19:55.

Informatii utile

• Grup minim: 30 persoane.
• Documente necesare calatoriei: pasaport, valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. Viza turistica se obtine inainte de calatorie.
• Informatii si documente pentru viza turistica:
- Pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei;
- Extras de cont personal cu minim 2000 USD;
- 1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb;
- Adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz;
- Copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc);
- In cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil;
- Copie carte de identitate;
- Pentru copii, copie certificat de nastere;
- Pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie;
- Prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicatede agentie);
- Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de actele prezentate;
- Termen limita pentru inscriere si transmiterea documentelor: 20.09.2020.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Descrierea vasului si a cabinelor

• Carnival Conquesta fost construit cu gandul la un calator activ. Vasul are 13 punti de activitati, distractie si optiuni de cazare. Vasul de croaziera Carnival Conquest a fost inspirat de impresionismul francez avand o capacitate de 3.581 de pasagerisi 30 de tipuri de cabine. O varietate bogata de restaurantese afla la dispozitia turistilor: Renoir, Monet, Sushi Japonaise, Guy’s Burger Joint (restaurant tip fast food), Blue Iguana Tequila Bar, RedFrog Rum Bar, Blue lguana Cantina (restaurant mexican), Cezanne Lido (restaurant tip bufet), The Point Steakhouse. La bordul vasului se afla diverse optiuni pentru divertisment: teatrul principal Toulouse - Latrec Theatre, Conquest AtriumArtists Lobby (aici se poate asculta muzica live), Circle C (kids’ club), Blues Bar (piano bar), Vincent’s Bar (jazz bar), Henri’s Disco & Nightclub, DegasLounge & Bar (Comedy Club), Carnival Seaside Theatre (cinematograf). Sala de internet (contra cost). Centrul spa Carnival & Fitness Center ofera oaspetilor o varietate de tratamente de la masaj, sauna, aromaterapie, solar pentru adulti, salon de infrumusetare, coafor (contra cost). Carnival Conquesteste un vas de croaziera modern care ofera posibilitati de divertisment sau de relaxare pentru toti turistii aflati la bordul sau.
• Cabina interioara categoria 4B O cabina interioara este modul cel mai accesibil din punct de vedere al pretului pentru a face o croaziera, iar cabinele interioare de labordul Carnival Conquest nu sunt doar confortabile, ci cuprind toate elementele necesare unui Sejur confortabil: o baie privata completa, lenjerii din colectia Carnival Comfort si room service 24 ore din 24. Dimensiunea cabinei: 16 mp
• Cabina exterioara categoria 6B cu hublou (geam). Prindeti o licarire din ce se intampla afara, de la cabina cu vedere la ocean de la bordul vasului Carnival Conquest, unde veti avea parte de privelisti cum nu veti mai gasi nicaieri pe uscat. Nu pierdeti rasaritul si apusul soarelui pe mare - aceasta cabina comfortabila este cea mai buna cale prin care puteti experimenta toate acestea! Dimensiunea cabinei: 17 mp.
• Cabina exterioaraca tegoria 8B cu balcon. Cabinele cu balcon au fost concepute pentru a simti la maxim briza marii, si pentru a avea parte de cele mai uimitoare privelisti, asa ca uitati-va dupa o cabina cu balcon daca doriti sa faceti o croaziera la bordul vasului Carnival Conquest. De fiecare data cand sunteti in cabina, sunteti la doar cativa pasi de propria oaza de liniste.Dimensiunea cabinei: 17 mp. Dimensiunea balconului: 3 mp

Tarife

Data plecare Tarif
26.12.2020 2940 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment cabina exterioara categoria 6B cu hublou: 230Euro/persoana
Supliment cabina exterioara categoria 8Bcu balcon: 480Euro/persoana

Servicii incluse

• transport cu avionul Bucuresti -Miami si retur cu compania TURKISH AIRLINES (schimbarea curselor in Istanbul);
• 4 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3* in Miami;
• 7nopti cazare pe vasul CARNIVAL CONQUEST in functie de tipul de cabina ales;
• pensiune completa la bordul vasului: mic dejun, pranz,cina. Bauturi non alcoolice in timpul meselor principale: apa, ceai, limonada, suc,cafea (doar la bufet, la dozator);
• activitati de recreere la bordul vasului: piscine, jacuzzi, terenuri de sport;
• accesul la toate spectacolele de pe vas sustinute de echipa de actori prezenti la bordul vasului;
• insotitor roman de grup;
• taxele portuare(pot duferi modificari);
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari)
Nota: Taxele portuare si cele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului,aprilie 2020. In situatia majorarii de catre compania aerianasau compania de croazieraa acestor taxe pana la data emiterii documentelor de calatorie(14 -21zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

Nu sunt incluse

• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului deservicii turistice;
• taxa de viza: 160USD/persoanala cursul afisat de BRD in ziua platii; se achita personal de catre client la orice sucursala BRD;
• taxa de servicii la bord in valoare de 98USD/persoana (se achita pe vas);
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 20USD/persoana -se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tarade destinatie;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice (tarifele din program sunt informative si pot fi modificate de compania Carnival fara notificare prealabila);
• bauturile alcoolice si non alcoolice imbuteliate.

Orar de zbor

• 26.12: Bucuresti 09:55 - Istanbul 12:20 durata zborului: 1h 25min
• 26.12: Istanbul 15:10 - Miami 20:05 durata zborului: 12h 55min
• 06.01: Miami 22:15 - Istanbul 17:15 durata zborului: 11h 00min
• 07.01: Istanbul19:35 - Bucuresti 19:55 durata zborului: 1h 20min

Excursii optionale

Exploreaza insula Cayman, pe mare si pe uscat
70 euro/persoana (adult sau copil)
Stingray City& Aventuricu delfini
160 euro/adult, 130 euro/copil
Tabyana Beach Day & Gumbalimba
80 euro/persoana (adult sau copil)
Turul insulei Roatan & Carambola Gardens
60 euro/adult, 30 euro/copil
Tur la ruinele Lamanai Mayan& safari pe rau
125 euro/adult, 90 euro/copil
Citytour & Belize Zoo
70 euro/adult, 60 euro/copil
Excursie la Tulum
91 euro/adult, 86 euro/copil
Xcaret Park
96 euro/adult; 76 euro/copil

Rezerva acum!