INFORMARI PENTRU CALATORIE

Circuite avion
Circuit Revelion in Ritm de Fado Boema Lisabona

Itinerariu: Lisabona - Sintra - Cabo da Roca - Fatima - Nazare - Obidos - Sesimbra - Setubal - Porto - Lisaboona
Date plecare: 28.12.2022
Circuit cu avionul, 8 zile
Tarif hotel 3*: 1299799 euro/persoana(taxe aeroport incluse)
Tarif hotel 4*: 1399899 euro/persoana(taxe aeroport incluse)
Oferta Speciala! Reducere in valoare de 600 Euro.
Campania de reduceri #SuperSale este valabila in limita locurilor disponibile pana la data de Oferta Speciala! Reducere incepand cu 338 Euro
Campania de reduceri #SuperSale este valabila in limita locurilor disponibile pana la data de 10.10.2022

Program

Ziua 1 : Bucuresti - Lisabona

Intalnire pe aeroportul Otopeni la ora 12:10 cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul catre Lisabona via Frankfurt, compania Lufthansa; decolare la ora 14:25. Sosire in Lisabona in jurul orei 22:10. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Cazare in Lisabona.

Ziua 2 : Lisabona - Sintra - Cabo da Roca

Mic dejun. Timp liber in Lisabona sau va propunem o excursie optionala la Sintra - o adevarata bijuterie a Portugaliei: inconjurat de vegetatie luxurianta si munti, orasul beneficiaza de o atmosfera racoroasa si relaxanta; fosta resedinta de vara a familiei regale portugheze. Datorita valorii sale istorice a fost declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Castelul Maur din secolul VIII si Palatul National Pena stau marturie a trecutului glorios al orasului; totodata, aceste cladiri situate pe dealuri inalte va ofera privelisti panoramice ale regiunii. In Sintra vom putea vizita Palatul National Pena unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIV - XVI . Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Transfer si cazare in Lisabona la hotelul ales.

Ziua 3 : Lisabona - Fatima - Nazare - Obidos

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru relaxare in Lisabona sau optional excursie la Fatima, Nazare si Obidos- vizitam orasul medieval Obidos cu casute albe traditionale si balcoane din fier forjat unde puteti degusta din mici cupe de ciocolata renumita ghinghinha, dupa care se continua traseul spre Nazare - sat pescaresc renumit prin fustele suprapuse ale localnicelor. Punctul culminant al excursiei este Sanctuarul Sfintei Fecioare de la Fatima- cel mai renumit loc de pelerinaj din Portugalia, unde in 1917 au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria. Transfer si cazare in Lisabona la hotelul ales.

Ziua 4 : Lisabona - Sesimbra - Setubal

Mic dejun. Tur panoramic de oras: vom incepe cu o incursiune in Cartierul Belem, cu Turnul Belem si Manastirea Sf Ieronim. Vom trece apoi prin cele mai importante piete ale orasului, Praca Rossio, Praca Restauradores si Praca do Comercio.Timp liber in Lisabona sau excursie optionala de 1/2 zi. Drumul ne va purta prin muntii Arrabida zona declarata Parc Natural, vom vedea apoi Sesimbra un oras pescaresc tipic, strajuit de castelul medieval. Se continua drumul spre orasul Setubal, vor putea fi admirate privelisti superbe ale oceanului si ale celor mai inalte stanci de pe coasta portugheza. Ne vom intoarce in Lisabona traversand al doilea pod peste raul Tagus numit Vasco da Gama. Transfer si cazare in Lisabona la hotelul ales. LA MULTI ANI 2023!!!

Ziua 5 : Lisabona - Evora

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Evora, oras ce face parte din Patrimoniul UNESCO, un mozaic cultural, istoric si traditional. Se parcurge un peisaj tipic mediteraneean cu vita de vie si maslini. Se face o plimbare placuta pe strazile inguste ale Evorei, avand unica sansa de a admira Templul Roman dedicate Zeitei Diana, Catedrala Romano-Gotica, Biseca Sao Francisco si Capela oaselor si Universitatea (intrarile la obiective nu sunt incluse). Se continua drumul prin Muntii Arrabida de unde vor putea fi admirate privelisti superbe ale oceanului. Transfer si cazare in Lisabona la hotelul ales. Seara putem opta pentru cina festiva la hotel sau pentru petrecerile din pietele publice.

Ziua 6 : Lisabona - Porto

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie optionala la Porto si vom participa la turul de oras ce va include admirarea obiectivelor Ribeira, Catedrala Veche, Biserica Sao Francisco, Podul D. Luis, construit de discipolul faimosului arhitect Eiffel, Primaria si sediul Bancii Nationale. Astazi vom face si o degustare de vinuri la una din celebrele crame din Porto. Optional, cina traditionala Fado - va propunem o seara deosebita, in rezonanta muzicii portugheze de suflet . Aveti ocazia ca intr-o atmosfera de liniste deplina, sa patrundeti in inima cantaretilor de Fado-urmasii Reginei Amalia Rodrigues. Transfer si cazare in Lisabona.

Ziua 7 : Lisabona - Porto

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi. Optional, cina traditionala Fado - va propunem o seara deosebita, in rezonanta muzicii portugheze de suflet . Aveti ocazia ca intr-o atmosfera de liniste deplina, sa patrundeti in inima cantaretilor de Fado-urmasii Reginei Amalia Rodrigues. Transfer si cazare in Lisabona.

Ziua 8 : Lisabona - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de retur, cu escala in Frankfurt. Imbarcare in jurul orei 05:20. Vom ajunge in Bucuresti in jurul orei 13:45.

Hoteluri

Hotel 3*: Hotel A.S. Lisboa, Hotel Roma, Hotel Residencial Alcobia sau similar;
Hotel 4*: Neya Lisboa Eco Hotel, K Barcelona, 3K Madrid sau similar;

Informatii utile

• Grup minim 25 persoane.
• Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.
• IMPORTANT! In Portugalia, soferul poate conduce maximum 9 ore, iar dupa 4 ore trebuie sa faca o pauza de minim 45 de minute.
• Pentru alte Conditii de calatorie in contextul actual COVID-19: va recomandam sa va informati de pe site-ul www.mae.ro/travel-conditions (daca trebuie test PCR sau nu, orice alta informatie importanta).
• Informatii despre posibilitati de efectuare TEST PCR COVID-19 puteti gasi pe site-ul nostru: (vezi detalii).

Tarife

Data plecare Hotel 3* Hotel 4*
28.12.2022 1299799 Euro 1399899 Euro

Suplimente, reduceri

Hotel 3*
Supliment camera single: 199 euro;
A treia persoana in camera cu pat suplimentar - 699 euro;
Copil sub 12 ani: 589 euro cazat in camera cu 2 adulti.
Hotel 4*
Supliment camera single: 289 euro;
A treia persoana in camera cu pat suplimentar - 999 euro;
Copil sub 12 ani: 699 euro cazat in camera cu 2 adulti.

Servicii incluse

• Bilete de avion: Bucuresti - Lisabona - Bucuresti via Frankfurt, compania Lufthansa;
• Taxele de aeroport, bagaj de cala si bagaj de mana;
• 7 nopti cazare in Lisabona cu Mic dejun la hotel de 3* sau 4* situat central, conform oferta;
• Transferuri cu autocarul intre aeroport-hotel-aeroport;
• Tur panoramic de oras Lisabona;
• Asistenta turistica;

Nu sunt incluse

• Excursiile optionale;
• Asigurarea medicala si storno;
• Taxa de oras (se achita la hotel);
• Alte servicii decat cele mentionate la servicii incluse;

Orar de zbor

• LH1419 Otopeni 14:25 - Frankfurt 16:00 / LH1172 Frankfurt 20:45 - Lisabona 22:50
• LH1173 Lisabona 05:20 - Frankfurt 09:25 / LH418 Frankfurt 10:25 - Otopeni 13:45
*Atat compania aeriana, cat si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Compania

Lufthansa

Excursii optionale

Fatima, Nazare si Obidos
65 E/adult, 49 E/copil 2-12 ani
Include: transport autocar, intrari , asistenta turistica in limba romana;
Sintra
49 E/adult, 39 E/copil 2-12 ani
Include: transport autocar, intrari , asistenta turistica in limba romana;
Sesimbra - Setubal
35 E/adult, 25 E/copil 2-12 ani
Include: transport autocar, intrari , asistenta turistica in limba romana;
Evora
65 E/adult, 45 E/copil 2-12 ani
Include: transport autocar, intrari , asistenta turistica in limba romana;
Porto
99 E/adult, 59 E/copil 2-12 ani
Include: transport autocar, asistenta turistica in limba romana;
Seara de Fado
45 E/adult, 39 E/copil 2-12 ani
Include: spectacol si masa - Meniu fara bauturi.
*Grup minim: 25 persoane

Rezerva acum!