FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Circuite avion
Circuit Revelion Paris

Itinerariu: Bucuresti - Paris - Chartes - Fontainebleau - Versailles - Valea Loirei - Paris - Bucuresti
Date plecare: 29.12.2021
Circuit cu avionul, 6 zile
Tarif: 785 euro/persoana

Program

Ziua 1. 29.12.2021. Bucuresti - Paris

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 12:15 pentru imbarcare pe zborul companiei Air France spre Paris. Decolare din Bucuresti la ora 14:15 si aterizare la ora 16:35 in Pairs. Transfer si cazare la hotel Renaissance Paris La Defense 4* sau similar. Timp liber la dispozitie sau optional deplasare cu insotitorul roman in cartierul La Defense. Acest cartier este cunoscut pentru zgarie norii si monumul Grande Arche, unul dintre cele mai emblematice ale capitalei franceze. Vom cobori pe Esplanade de la Defence si vom admira arhitectura moderna care a integrat terase, scari, braserii, fantani arteziene si a zgarie norilor. Vom vizita aici si spatial dedicate artei si creatiilor infiintata de Louis Vuitton.

Ziua 2. 30.12.2021. Paris - Croaziera pe Sena - Chartes

Dupa micul dejun, in jurul orei 08:00, vom fi transferati in centrul orasului pentru un tur panoramic al capitalei de pe Sena. Vom vedea Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde si Arcul de Triumf. Vom continua cu o croaziera pe fluviul Sena, la bordul unui vas Bateaux Mouches. Croaziera ne va oferi o noua perspective asupa monumentelor grandioase din Paris. Dupa amiaza puteti patricipa la excursia optionala la Chartes. Chartes este situate la 90 de km si este cunoscut pentru catedrala care dateaza din secolul al XIII-lea, un model de arhitectura gotica franceza. Catedrala detine jumatate din totalitatea vitraliilor medievale din secolele XII-XIII din Franta. Seara ne intoarcem in Paris. Cazare la hotel Renaissance Paris La Defense 4* sau similar.

Ziua 3. 31.12.2021. Paris - Fontainebleau - Versailles

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau puteti participa la excursia optionala la Castelul Fontainebleau. Castelul a fost una dintre primele resedinte ale regilor francezi, incepand cu secolul al XII-lea. Aici in 1814 Napoleon Bonaparte a semnat prima sa abdicare. Vom continua ziua cu vizitarea Palatului Versaiiles, resedinta regala din anul 1682 pana in 1789. Acest palat a fost construit de regale Ludovic al XIV-lea. Acesta a fost important centru de moda, muzica si eticheta in secolul al XVIII-lea. Seara puteti participa la cina festiva de Revelion la un restaurant local sau la petrecerea publica de Revelion din vecinatatea Turnului Eiffel. Cazare la hotel Renaissance Paris La Defense 4* sau similar.

Ziua 4. 01.01.2022. Paris - Ile de la Cite - Cartierul Latin

LA MULTI ANI 2021!
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plimbari individuale sau puteti participa la turul cu insotitorul de grup pe Ile de la Cite, unde puteti sa admirati Catedrala Notre Dame, Conciergerie si Sainte Chapelle. Dupa acea vom continua cu o plimbare pe stradutele boeme din Cartierul Latin cu admirarea principalelor obiective: Panteonul, Universitatea Sorbona si Biserica Saint Germain des Pres.
Timp liber in Paris pentru plimbari individuale sau organizat, cu insotitorul de grup, pe Ile de la Cite pentru a admira Catedrala Notre Dame, Conciergerie si Sainte Chapelle (intrari optionale), dupa care continuam cu boemele stradute din Cartierul Latin cu admirarea principalelor obiective: Panteonul, Sorbona si Biserica St. Germain des Pres. Cazare la hotel Renaissance Paris La Defense 4* sau similar.

Ziua 5. 02.01.2022. Paris - Valea Loirei

Mic dejun. Timp liber la dispozite sau optional puteti participa la excursia de o zi pe Valea Loirei. Aici vom vizita castelele Amboise si Chenonceau. Valea Loirei a reprezentat inca din evul mediu un importat centru pentru nobilimea franceza. Aici se gasesc peste 150 de castele. Castelul Amboise este locul in care a trait ultimii ani ai vietii vestitul artist Leonardo da Vinci. Castelul Chenonceau a fost supranumit castelul femeilor, datorita celor 7 femei de vita nobila care au detinut castelul pe parcursul istoriei. Seara ne intoarcem in Paris. Cazare la hotel Renaissance Paris La Defense 4* sau similar.

Ziua 5. 03.01.2022. Paris - Muzeul Luvru - Bucuresti

Mic dejun. Check-out in jurul orei 09:00. Timp liber pentru plimbari in Paris sau optional va invitam sa vizitati muzeul Luvru - cel mai vizitat muzeu din lume. Muzeul gazduieste o colectie de 35.000 de opera de arta, multe dintre ele cunoscute la nivel international precum Mona Lisa a lui Leonardo da Vinci, Venus din Milo si Victoria inaripata de la Samotrhace. Palatul Luvru a reprezentat fostul palat regal de iarna pentru regii Frantei in secolul al XVIII-lea. La ora locala 16:00 vom fi transferati la aeroport pentru imbarcare la cursa Air France cu destinatia Bucuresti. Decolare din Paris la ora 19:00 si sosire in Bucuresti la ora 22:50.

Informatii utile

• Grup minim 25 de persoane.
• Pentru un grup de 20 - 24 persoane, pretul se majoreaza cu 38 euro/persoana.
• Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistul va trebui sa achite suplimentul pentru camera single sau se poate retrage fara penalizari.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.
• Pentru alte Conditii de calatorie in contextul actual COVID-19: va recomandam sa va informati de pe site-ul www.mae.ro/travel-conditions (daca trebuie test PCR sau nu, orice alta informatie importanta).
• Informatii despre posibilitati de efectuare TEST PCR COVID-19 puteti gasi pe site-ul nostru: (vezi detalii).

Tarife

Data plecare Tarif
29.12.2021 785 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 300 euro;
Tarif copil sub 12 ani cazat in camera cu doi adulti: 765 euro;
Tarif a treia persoana in camera dulba (pat suplimentar): 765 euro;

Servicii incluse

• Bilet de avion Bucuresti - Barcelona - Bucuresti, compania Air France;
• 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4* in Paris;
• Transfer aeroport-hotel-aeroport cu autocar;
• Tur panoramic cu autocar si ghid local in Paris(3 ore);
• Croaziera pe Sena;
• Insotitor de grup roman;
• Taxele de aeroport si de catering (pot suferi modificari).

Nu sunt incluse

• Asigurarea medicala (optionala);
• Asigurarea storno (optionala), se icheie odata cu contractul de comercializare a pachetului turisitc;
• Taxz de oras: 3 euro/pers/zi, se achita la hotel;
• Cina festiva de Revelion (detaiile legate de locatie si pretul cinei vor fi furnizate cu 30 zile inainte de plecare)
• Excursii optionale;
• Intrarile la obiectivele tristice;
• Bauturile racoritoare si alcoolice la mesele incluse in program;
• Bacsisuri pentru ghizii locali si soferi: 20 euro/persoana (se achita la ghid, la sosirea in Franta).

Orar de zbor

• Bucuresti - Paris: 14:25 - 16:35 (durata: 3h 10min)
• Barcelona - Bucuresti: 19:00 - 22:50(durata: 3h 50 min)
*Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Compania

Air France

Excursii optionale

Castelul Fotainbeleau si Palatul Versailles
120 euro/pers
Pretul include: transport autocar, insotitor de grup roman, intrari la obiectivele turistice.
Castelele de pe Valea Loirei
130 euro/pers
Pretul include: transport autocar, insotitor de grup roman, intrari la obiectivele turistice.
Grup minim 20 persoane
Chartes
75 euro/pers
Pretul include: transport autocar, insotitor de grup roman, intrari la obiectivele turistice.
Grup minim 20 persoane

Rezerva acum!