×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Circuite avion
Circuit Revelion Portugalia

Itinerariu: Porto - Santiago de Compostela - Coimbra - Fatima - Lisabona - Sintra - Cabo da Roca - Cascais - Estoril - Batalha - Nazare - Obidos
Date plecare: 30.12.2021
Circuit cu avionul, 9 zile

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarif de la 790 euro/persoana

Program

Ziua 1 - 30.12.2021: Bucuresti - Amsterdam - Porto

Intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni la ora 04:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei KLM). Plecare spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 1372 (06:00/ 8:00) de unde se va pleca spre Porto cu zborul KL 1711 (08:55/10:30). Odata sositi in Porto, vom fi transferati si cazati la Hotel Eurostars Heroismo 4* (sau similar 4*).

Ziua 2 - 31.12.2021: Porto

Mic dejun. Insotiti de ghidul local vom face un tur panoramic al orasului Porto, care va include Ribeira, impunatoarea Catedrala Veche, Biserica Sao Francisco, Podul D. Luis, emblema orasului, cladirea Bursei, Primaria, sediul Bancii Nationale si zona centrala cu Gara Sao Bento, faimoasa pentru panourile din placi ceramice (azulejos). Vom vizita apoi o crama de vinuri din zona Vila Nova de Gaia, unde vom participa la o degustare de vinuri. Cazare la Hotel Eurostars Heroismo 4* (sau similar 4*).
Seara vom putea celebra trecerea dintre ani, admirand focurile de artificii organizate in centrul orasului, Portugalia fiind faimoasa pentru petrecerile in aer liber de Revelion. Optional, veti putea participa la o croaziera speciala de Revelion pe Raul Douro, cu muzica live.

Ziua 3 - 01.01.2022: Porto - Santiago de Compostela

Mic dejun. Timp liber pentru a descoperi orasul cu arterele sale comerciale, cu restaurantele in care se servesc preparate traditionale sau cramele aflate in zona Vila Nova de Gaia, unde se poate degusta vestitul vin de Porto. Optional, excursie la Santiago de Compostela, capitala istorica a provinciei spaniole Galicia. Vom traversa frontiera in Spania, pentru a ajunge in orasul pelerinilor. Cu ale sale cladiri in stil roman, gotic si baroc, orasul vechi este una dintre cele mai frumoase zone urbane din lume. Asezarea a devenit un nucleu al pelerinajului crestin dupa descoperirea unui mormant despre care s-a presupus ca apartine Sf. Apostol Iacob. Se spune ca moastele Sf. Apostol Iacob au fost aduse in Spania din Orientul Mijlociu si ar fi fost ingropate in locul in care un pastor ar fi zarit o stea, iar mai apoi a ridicat o biserica deasupra lor. Mai tarziu mica bisericuta a ajuns sa fie inlocuita cu actuala Catedrala din Santiago de Compostella. Intoarcere la Porto si cazare.

Ziua 4 - 02.01.2022: Porto - Coimbra

Mic dejun. Plecare spre Coimbra, al treilea oras ca marime al Portugaliei, cea mai importanta asezare din regiunea centrala a tarii, prima capitala portugheza. Insotiti de ghidul local vom face un tur al orasului care va include Universitatea si Catedrala Se Velha de Coimbra Aeminium, simbolul orasului, una dintre cele mai frumoase cladiri din Portugalia. Cazare la Hotel Tryp Coimbra 4* (sau similar 4*).

Ziua 5 - 03.01.2022: Coimbra - Fatima - Lisabona

Mic dejun. Plecare spre Fatima, renumit centru religios si de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria in anul 1917. Basilica Maicii Domnului din Fatima este un lacas de cult national insemnat atat pentru portughezi, cat si pentru intreaga lume catolica. Vom vizita Sanctuarul Fecioarei de la Fatima, centru mondial de pelerinaj al bisericii catolice. In continuarea zilei ne vom indrepta spre Lisabona. Cazare la Hotel Vip Picoas 4* (sau similar 4*).

Ziua 6 - 04.01.2021: Lisabona - Sintra - Cabo da Roca - Cascais - Estoril

Mic dejun. Intalnire cu ghidul local pentru un tur panoramic al orasului Lisabona, care va include cartierul istoric Belem. Vom face o oprire pentru fotografii la celebrul Torre de Belem si la Monumentul Descoperirilor Maritime. Vom vizita Biserica Dos Jeronimos, unde se afla mormintele lui Vasco da Gama si Luis de Camoes, marele poet portughez. Ne vom indrepta apoi catre unul dintre cele mai vechi cartiere ale orasului, Alfama, vestit pentru pitorestile stradute inguste, dupa care vom face o incursiune in centrul orasului, in Baixa, pentru a admira Bulevardul Avenida da Liberdade, Piata Marques de Pombal, Piata Restauradores si Piata Rossio.
Dupa-amiaza libera sau excursie optionala la Cabo da Roca, Sintra, Cascais, Estoril. Vom incepe cu minunatul orasel Sintra, inconjurat de castele si palate. Vom vizita Palatul National de la Sintra, resedinta regala inca din sec. XIII - XIV. Traseul va continua spre Valea Corales, faimoasa pentru viile sale si apoi spre Cabo da Roca, punctul cel mai vestic al Europei continentale. Vom pleca apoi de-a lungul coastei pana la Plaja Guincho, faimoasa pentru dunele sale de nisip, spre Boca do Inferno si Cascais, un sat pescaresc cu o magnifica panorama a golfului cu acelasi nume. La intoarcerea spre Lisabona vom trece prin statiunea Estoril, loc de petrecere a vacantelor pentru turistii veniti din toata lumea. Intoarcere la Lisabona si cazare la Hotel Vip Picoas 4*.

Ziua 7 - 05.01.2021: Lisabona - Batalha - Nazare - Obidos - Lisabona

Mic dejun. Timp liber pentru a descoperi orasul cu arterele sale comerciale.
Optional, excursie la Batalha - Nazare - Obidos. Ne vom indrepta catre Batalha, unde vizitam superba manastire dominicana Santa Maria de Victoria. Asemanatoare cu catedrala Notre Dame din Paris, manastirea este una dintre cele mai bine pastrate si bine realizate structuri ale stilului gotic tarziu din Portugalia. Ne vom indrepta apoi spre Nazare, o frumoasa statiune, fost sat de pescari, unde veti face o pauza pentru dejun. Plecare spre Obidos, unul dintre cele mai pitoresti orasele din Portugalia, complet inchis intre zidurile unui castel medieval, cu strazi inguste si casute albe traditionale, Ne vom continua drumul spre Lisabona pentru cazare la Hotel Vip Picoas 4* (sau similar 4*). Pentru a ne desparti nostalgic de aceasta tara, va propunem seara, optional, o cina intr-un restaurant cu specific portughez cu spectacol de Fado.

Ziua 8 - 06.01.2021: Lisabona - Amsterdam - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Lisabona pentru plecarea spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 1696 (15:25 / 19:35), de unde se va pleca spre Bucuresti cu zborul KL 1379 (20:45 / 00:30).

Ziua 9 - 07.01.2021: Bucuresti

Sosire la Bucuresti la ora 00:30.

Informatii utile

ACTE NECESARE:

• pasaportul sau cartea de identitate in curs de valabilitate.

CONDITII DE INSCRIERE:

• La inscriere se achita avansul de min. de 30% din tarif; diferenta se achita cu minimum 30 de zile inainte de data plecarii.

Tarife

Data plecare Tarif
30.12.2021 790 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment single: 270 Euro

Servicii incluse

• transport cu avionul pe rutele Bucuresti - Amsterdam - Porto si Lisabona - Amsterdam - Bucuresti cu compania KLM;
• 3 nopti cazare cu mic dejun inclus in Porto in hotel de 4*;
• o noapte cazare cu mic dejun inclus in Coimbra in hotel de 4*;
• 3 nopti cazare cu mic dejun inclus in Lisabona in hotel de 4*;
• transport intern pe durata programului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la numarul de turisti;
• tur panoramic al orasului Porto cu ghid local si degustare de vinuri;
• tur panoramic al orasului Coimbra cu ghid local;
• vizita la Fatima;
• tur panoramic al orasului Lisabona cu ghid local;
• intrarea la Biserica Don Jeronimos din Lisabona;
• conducator roman de grup.

Nu sunt incluse

• taxele de aeroport, aprox. 260 euro/pers., care se platesc odata cu excursia;
• Croaziera de Revelion cu Cina de Gala (cu bauturi incluse) si program artistic: aprox. 150 euro/pers. ;
• taxele de oras care se achita individual la receptia hotelurilor;
• bacsisuri: 25 euro/pers. pentru soferi, mai putin pentru bagajisti (se vor achita conducatorului de grup);
• excursiile optionale se rezerva si se achita din tara, tarifele acestora fiind calculate pentru un minim de 20 participanti; in cazul in care numarul participantilor este mai mic, tariful se va recalcula; in functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerii locali:
- excursie de 1 zi la Santiago de Compostela cu ghid local: aprox. 70 euro/pers.;
- excursie de o jumatate de zi la Sintra - Cabo da Roca - Cascais - Estoril: aprox. 45 euro/pers.;
- excursie de 1 zi la Batalha - Nazare - Obidos cu ghid local: aprox. 65 euro/pers;
- cina cu spectacol de Fado (transferuri incluse): 70 euro/pers.

Rezerva acum!