EVOLUTIE COVID-19 LIVE
FLEXIBILITATE SI SIGURANTA
REZERVA FARA GRIJI, CALATORESTE RELAXAT
Ce oferim pentru siguranta ta?

Circuite avion
Circuit Revelion 2021 Rusia Moscova si Sankt Petersburg

Itinerariu: Moscova - Sankt Petersburg - Pushkin - Peterhof - Sankt Petersburg - Moscova
Date plecare: 27.12.2020
Circuit cu avionul, 8 zile

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarif: 1075 euro/persoana

Program

Ziua 1. 27.12.2020. Bucuresti - Moscova

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 10:00 pentru imbarcare pe zborul companiei Aeroflot spre Moscova. Decolare din Bucuresti la ora 12:20 si sosire in Moscova la ora locala 16:30. Transfer la hotel. Cina si cazare in Moscova la hotel Korston 4* sau similar.

Ziua 2. 28.12.2020. Moscova

Mic dejun. Vom incepe ziua cu un tur panoramic de oras, ce include: Piata Rosie, construita in secolul al XVI-lea de Ivan cel Groaznic, Piata Victoriei, Arcul de triumf, Casa Alba, Catedrala Mantuitorului, platform de observare Sparrow Hills, monumental lui Puskin si multe alte obiective emblematice ale capitalei Rusiei. Vom continua cu o plimbare de o ora cu metroul ale carui statii sunt decorate unic si spectaculos. Timp liber pentru pranzsau vizitarea Catedralei Sfantului Vasile, intrarea este achitata individual (pret informative: 10 euro/persoana). Dupa amiaza vom vizita Complexul Kremlin, unde vom vizita interiorul si doua catedrale din cadrul complexului. Resedinta actuala a presedintelui Rusiei este una dintre cele mai frumoase palate din Rusia. Cazare in Moscova la hotel Korston 4* sau similar.

Ziua 3. 29.12.2020. Moscova

Mic dejun. Timp liber la dispoztie sau optional vizita la Galeriile Tretyakov, tezaurul national de arta al Rusiei. Dupa-amiaza puteti opta pentru o croaziera pe raul Moscova. Cazare in Moscova la hotel Korston 4* sau similar.

Ziua 4. 30.12.2020. Moscova - Sankt Petersburg

Mic dejun. Timp la aeroport, pentru imbarcare la cursa companiei Aeroflot cu destinatia Sankt Petersburg. Decolare la ora 13:10 si sosire in cel de-al doilea oras ca marime al Rusiei la ora 14:35. Transfer la hotel. Cazare la hotel Sankt Petersburg 4* sau similar 4*.

Ziua 5. 31.12.2020. Sankt Petersburg

Mic dejun. Astazi vom vizita fosta capitala a Rusiei si vom face un tur panoramic de oras, in care vom vedea: Catedrala Kazan, Palatul de Iarna, Insula Vasilievsky, Catedrala Sfantul Isaac, Piata Senatului, Piata Palatului, Fortareata Petru si Pavel (pe care o vom vizita) - cea mai veche constructie, fosta catedrala a Imperiului Rus, unde se odihnesc mutli dintre fostii tari ai Rusiei. De asemenea vom admira strada Nevsky Prospekt cu celebrele poduri. Seara puteti participa la cina optionala de Revelion la restaurantul hotelului sau la un restaurant local. LA MULTI ANI, 2021! Cazare la hotel Sankt Petersburg 4* sau similar 4*.

Ziua 6. 01.01.2021. Sankt Petersburg - Puskin - Sankt Petersburg

Mic dejun. Dimineata vom vizita unul dintre cele mai faimoase muzee ale lumii, Muzeul de Arta Ermitaj, in cadrul Palatului de Iarna. Camerele apalatului sunt decorate cu marmura si aur, care asigura un fundal aparte pentru comorile artistice de aici. Vom putea vedea aici expuse lucrari ale lui Leonardo da Vinci si Raphael, obiecte de arta din Grecia Antica, Egipt si din orient. Cu siguranta veti fi coplesiti de frumusetea muzeului. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Puskin. Aici vom vizita Palatul Ecaterinei, palatul de vara al tarilor Rusiei, cu vestita Camera de Cihlimbar si parcul palatului. Acest palat a mai fost denumit Tsarskoe Selo (Statul Tarilor), unde cu siguranta vom simti atmosfera stilului vietii regale si intreaga sa maretie. Palatul a fost intens avariat in timpul celui de-al doilea razboi mondial si a fost restaurat in ultimul deceniu. Seara ne intoarcem in Sankt Petersburg. Cazare la hotel Sankt Petersburg 4* sau similar 4*.

Ziua 7. 02.01.2021. Sankt Petersburg - Peterhof - Sankt Petersburg

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi. Aici vom vizita Marele Palat si gradina principal, unde sunt amplasate statuia lui Samson in lupta cu leul si fantanile in cascada. Fantanile palatului sunt frecvent comparate cu cele de la Versailles. Marele Palat a fost ocupat in timpul celui de-al doilea razboi mondial de trupele naziste, care l-au lasat in ruina si a dupa aceea a fost restaurat. Vom admira inauntru salile decorate cu aur, marmura si numersoae oglinzi. Dupa amiaza ne intoarcem in Sankt Petersburg, unde optional putem vizita marile catedrale din Sankt Petersburg: Catedrala Sfantului Isaac, Catedrala Mantuitorului Insangerat si Catedrala Fecioarei din Kazan. Cazare la hotel Sankt Petersburg 4* sau similar 4*.

Ziua 8. 03.01.2021. Sankt Petersburg - Moscova - Bucuresti

Mic dejun. Vom elibera camerele in jurul orei 11:00. Timp liber la dispozitie pentru ultime cumparaturi si plimbari individuale. Dupa-amiaza, transfer la aeroport si imbarcare la zborul companiei Aeroflot cu destinatia Bucuresti, via Moscova. Decolare din Sankt Petersburg la ora 17:15 si sosire in Moscova la ora 19:00. Decolare din Moscova la ora 21:15 si sosire in Bucuresti la ora 23:35.

Hoteluri

Moscova: Hotel Korston 4* - https://korston.ru/en/
Hotelul Korston este amplasat in mijlocul zonei iverzite a Dealurilor Vorobiovi. El se afla la 5 minute de mers pe jos de Parcul Vorobiovi gori si de Stadionul Lujniki. Statia de metrou Vorobiovi Gori este situata la doar 500 de metri de hotel. Hotelul pune la dispozitie mai multe restaurante, baruri, acces la internet WiFi gratuit si vedere panoramica asupra capitalei Rusiei. Micul dejun este servit a la carte cat si tip bufet in doua restaurante ale hotelului. De asemenea restaurantele ofera preparate europene, japoneze si coreene. Hotelul dispune si de o sala de fitness, bancomat si servicii de transfer. Camerele hotelului sunt elegante si spatioase. Ele sunt dotate cu TV cu ecran plat, minibar si bai private cu articole de toaleta de lux si uscator de par.

Sankt Petersburg: Hotel Sankt Petersburg 4* - https://hotel-spb.ru/en/
Hotelul Sankt Petersburg este amplasat central pe cheiul Pirogov si ofera o vedere superb a orasului Sankt Petersburg. Hotelul dispune de receptie deschisa non-stop, acces gratuit la internet WiFi in toate zonele si un magazin de suveniruri. Restaurantul Bering, al Hotelului Sankt-Petersburg ofera preparate specific bucatariei ruse, pan-asiatice si europeana. Dimineata se serveste un mic dejun tip bufet. Camerele hotelului sunt moderne si ofera TV prin cablu, birou si zona de relaxare. Majoritatea camerelor sunt prevazute cu ferestre mari, cu vedere panoramica la rau.

Informatii utile

• Grup minim 25 de persoane.
• Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 25 euro/persoana.
• Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
• Acte necesare pentru obtinerea vizei:
- Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii, cu doua pagini libere;
- Copie pasaport;
- Fotografie color, tip pasaport;
- Formular tipizat, completat electronic prin intermediul site-ului http://visa.kdmid.ru (se va completa de catre turist sau de catre agentul care efectueaza inscrierea);
- Copie asigurarea medicala.
• Turistii trebuie sa trimita aceste date cu 4 saptamani inainte de data plecarii.
• Agentia nu raspunde in cazul refuzarii autoritatilor de eliberare a vizei de Rusia.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistul va trebui sa achite suplimentul pentru camera single sau se poate retrage fara penalizari. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Tarife

Data plecare Tarif
27.12.2020 1075 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 175 euro;
Tarif a treia persoana in camera dulba (pat suplimentar) sau copil cazat in camera dubla cu doi adulti: 1060 euro.

Servicii incluse

• Bilet de avion Bucuresti - Moscova, compania Aeroflot;
• Bilet de avion, zbor domestic, Moscova - Sankt Petersburg, compania Aeroflot;
• Bilet de avion Sankt Petersburg - Moscova - Bucuresti, compania Aeroflort;
• Taxele de aeroport si de catering (poate suferi modificari);
• Taxa de viza si de procesare acte (poate suferi modificari);
• 7 nopti cu mic dejun la hotel de 4*;
• 1 cina la restaurantul hotelului din Moscova;
• Tururile si vizitele mentionate ca fiind incluse in program;
• Transport autocar local conform programului;
• Insotitor roman de grup.

Nu sunt incluse

• Asigurarea medicala (optionala);
• Asigurarea storno (optionala), se incheie la inscriere;
• Excursii optionale si intrarile la obiectivele turistice altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• Bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program;
• Cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului (veti primi detalii cu o luna inainte de data de plecare).
• Bacsis pentru sofer si ghizi locali: 25 Euro/pers. (se achita local).

Orar de zbor

• Bucuresti - Moscova: 12:20 - 16:30 (durata: 3h10min)
• Moscova - Sankt Petersburg: 13:10 - 14:35 (durata: 1h45min)
• Sankt Petersburg - Moscova: 17:15 - 19:00(durata: 1h45min)
• Moscova - Bucuresti: 21:15 - 23:35 (durata 3h15min)

Compania

Aeroflot

Excursii optionale

Excursie la Puskin
 
In jurul orei 09:00, vom pleca din Saint-Peterburg, spre orasul Puskin, unde vom vizita un ansamblu de palate si parcuri, printre care cel mai impresionant fiind Palatul Ecaterina. Palatul Ecaterinei a fost ridicat de arhitectul Bartolomeo Rastrelli, cel care a construit si Palatul de Iarna ce gazduieste colectiile muzeului Ermitaj. Cea mai impresionanta incapere a palatului este faimoasa Camera de Chihlimbar, considerata a opta minune a lumii, decorata cu panouri incastrate cu 6 tone de ambra in diverse nuante de la auriu, caramiziu, portocaliu si brun. Chihlimbarului, denumit si „aurul nordului” sau „lumina lumii”, i s-au atribuit puteri magice si curative inca din cele mai vechi timpuri, considerandu-se ca purifica aerul si emite o energie calda si luminoasa. Tot aici vom vizita si Palatul Pavlovsk, resedinta imperiala, construita pe 3 etaje, in forma rectangulara si cu nuante de alb si auriu, unde vom intalni portelanuri de Sevres, cristaluri si sculpturi, candelabre, picturi si textile inca din secolul XVIII.
Excursie la Peterhof
 
Palatul Peterhof este un uimitor ansamblu este alcatuit din edificii si gradini bogate, deseori fiind comparat cu celebrul Palat Versailles, frumusetea Palatului Peterhof este recunoscuta chiar si de Patrimoniul Mondial UNESCO. Complexul architectural se intinde pe o suprafata de aproximativ 600 de hectare, unde se regasesc in jur de 30 de pavilioane si palate. Domeniul Peterhof este structurat in trei parcuri separate: Parcul de Jos, Parcul de Sus si Alexandriapark. In Parcul de Jos se regasesc numeroase fantani si sculpturi, inclusiv Marea Cascada, piesa de rezistenta a ansamblului, apa provenind dintr-un izvor natural din apropiere. In centrul cascadei se regaseste Fantana lui Solomon ce il infatiseaza pe eroul biblic tinand deschise falcile unui leu.
Croaziera pe raul Moscova
 
Croazierele pe raul Moscova urmeaza un traseu circular, in jurul centrului capitalei Rusiei, de unde pot fi admirate principalele obiective turistice care se gasesc aici. In general croazierele pleaca de sub podul Luzkhov, primul pod cu lacate din lume. Vom admira pe canalul Vodootvodny care este strabatut de mai multe poduri joase, iar la confluent acestuia cu raul Moscova, statuia gigantica a tarului Petru cel Mare. De la bordul vasului pot fi admirate de asemenea, Catedrala Mantuitorului, Palatul Kremlin, complexul Kotelnicheskaya, Dom Muziki, Manastirea Novospassky. Croazierele se intorc pe cealalta parte a canalului Vodootvodny, spre pdul Luzkhov.

Rezerva acum!