Circuite avion
Circuit Revelion 2021 Thailanda - Krabi

Itinerariu: Krabi - Insula lui James Bond - Insulele Phi Phi - Insula Bamboo
Date plecare: 28.12.2020
Circuit cu avionul, 9 zile
Tarif 1985 euro/persoana (taxele de aeroport incluse)

Program

Ziua 1: 28.12.2020: Bucuresti - Doha - Krabi

Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 10:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 222 (12:15 / 18:00), de unde se va pleca spre Krabi cu zborul QR 824 (19:05 / 06:10).

Ziua 2: 29.12.2020: Krabi

Sosire la ora 06:10 in Krabi. Transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe (early check-in garantat).

Ziua 3: 30.12.2020: Krabi - Insula lui James Bond - Krabi

Mic dejun. Timp liber pentru plaja, odihna, activitati individuale sau optional, excursie de 1 zi cu dejun inclus la Insula lui James Bond, situata la vest de coasta Thailandei, langa Golful Phang Nga. Va veti imbarca in barci rapide cu care va veti indrepta spre Ko Tapu unde va veti edifica de ce aceste taramuri au fost alese pentru a fi folosite intr-una din peliculele James Bond. Peisajul este greu de egalat cu oricare altul de pe pamant. Veti explora apoi pesterile ascunse, unde veti putea admira interesantele forme ale stalactitelor si stalagmitelor. Va veti deplasa apoi spre partea de nord a golfului, intr-o zona cu peisaje de o frumusete rara, nealterate si aproape virgine, unde veti vedea lagune spectaculoase si paduri de mangrove. Dupa un dejun traditional veti pleca spre Koh Noak unde va veti putea relaxa si inota. Intoarcere in Krabi si transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 4: 31.12.2020: Krabi

Mic dejun. Timp liber pentru plaja, odihna, activitati individuale etc. Cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe. Cina festiva de Revelion la restaurant hotelului. LA MULTI ANI 2021!

Ziua 5: 01.01.2021: Krabi

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru a va bucura de minunatele plaje de la Marea Andaman, de apele sale turcoaz, sau de multiplele optiuni de petrecere a timpului: plimbari cu barca in largul marii, snorkeling si scufundari pentru incepatori si profesionisti etc. Cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 6: 02.01.2021: Krabi - Turul celor 4 insule - Krabi

Mic dejun. Timp liber pentru plaja, odihna, activitati individuale sau optional, excursie de ½ zi - Turul celor 4 Insule, cu dejun picnic inclus. Veti avea ocazia sa vedeti Insula Tup, o insula tropicala, ideala pentru snorkeling. Va urma o oprire la Plaja Pranang accesibila doar de pe apa, iar la o distanta de mers pe jos se afla Pestera Princess. Timp liber pentru baie, plaja si explorari individuale. Urmatoarea oprire o veti face la Insula Chicken, denumita dupa forma stancii calcaroase care iese din mare. Aici veti avea posibilitatea de a face snorkeling in apele bogate in corali. Ultima oprire se va face la Insula Poda, bijuterie a Marii Andaman, avand plantatii pitoresti de bambus, dar si stanci maiestoase marginite de plaje lungi si frumoase. Dejun picnic pe plaja. Intoarcere in Krabi si transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 7: 03.01.2021: Krabi - Insulele Phi Phi si Insula Bamboo - Krabi

Mic dejun. In aceasta zi veti avea timp liber pentru plaja, odihna, activitati individuale sau veti putea face optional o excursie de neuitat, de 1 zi, cu dejun inclus la Insulele Phi Phi si Insula Bamboo. Va veti indrepta spre faimoasele insule Phi Phi care se afla la o distanta de aprox. 45 de minute de Krabi, pe care o veti parcurge rapid cu barca de mare viteza. Phi Phi este de fapt un arhipelag din Marea Andaman considerat a fi unul dintre cele mai frumoase din lume, ce face parte din Nopparattara - Koh Phi Phi National Park, o zona abundenta in corali cu o viata marina uimitoare. Cu munti si stanci de calcar, pesteri si plaje lungi de nisip alb, insulele reprezinta un “vis” tropical, inconjurat de ape limpezi de culoare verde si albastru, palmieri si vegetatie luxurianta. Timp liber in Tonsay Bay unde veti face o pauza pentru dejun, plaja si inot. Veti pleca apoi spre Pestera Viking unde veti face un tur al pesterei cu peretii decorati cu picturi stravechi, dupa care va urma vizita in Golful Pi Leh, o frumoasa laguna de o frumusete desavarsita cu faleze de calcar inalte. Intoarcere in Krabi si transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 8: 04.01.2021: Krabi

Mic dejun. Timp liber la dispozitie, ocazie de a descoperi cele mai frumoase atractii naturale din zona, plaje cu nisip alb, paduri de palmieri, ape turcoaz si limpezi incat se pot vedea cu usurinta pestii si recifurile de corali. Cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 9: 05.01.2021: Krabi - Doha - Bucuresti

Mic dejun.Transfer la aeroport pentruplecare spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 825 (08:00 / 11:50), de unde vom pleca spre Bucuresti cu zborul QR 219 (16:10 / 20:30).

Informatii utile

• Grup minim 25 persoane.
• Documente necesare calatoriei: pasaport, valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. Viza turistica se obtine de la Ambasada Thailandei la Bucuresti, inainte de calatorie.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Tarife

Data plecare Tarif
28.12.2020 1985 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 560 Euro
*tarif valabil pentru un grup minim de 20 turisti; pt. un grup de 14-19 turisti, tariful se va majora cu 90 euro

Servicii incluse

• transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucuresti - Doha - Krabi si Krabi - Doha - Bucuresti, cu compania Qatar Airways
• 7 nopti cazare cu mic dejun in Krabi la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe
• early check-in in data de 29 decembrie 2020
• transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
• taxe de intrare la obiectivele mentionate in program
• ghizi locali
• conducator roman de grup
• sigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism
• BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI care include Asigurare medicala, pe intreaga durata a programului, care acopera o suma maxima de 30.000 euro/pers. (cheltuieli medicale de urgenta si/sau repatriere, insa care nu este menita a acoperi complicatiile sau recidivele bolilor/afectiunilor de care dumneavoastra suferiti anterior inceperii calatoriei) si Asigurarea STORNO de calatorie, care acopera pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate, a carei valoare storno acopera pana la 2000 euro/persoana (cu fransiza de 10%); acest mijloc de protectie financiara acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei; se poate incheia turistilor cu varsta maxima de 74 ani impliniti
• taxele de aeroport.

Nu sunt incluse

• taxa de viza pentru Thailanda: 2200 bhati (aprox. 55 euro/pers. care se va achita la sosirea pe aeroportul din Krabi
• taxe de iesire de pe aeroporturi, numai daca se aplica
• supliment demipensiune: 150 euro/pers. / 6 cine
• Cina Festiva de Revelion: 150 euro (obligatorie)
• alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.
• bacsisuri: 10 euro/pers. pentru ghizi si soferi, mai putin pt. bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire); bacsisurile nu se refera si la excursiile optionale)
• excursiile optionale
care se pot realiza cu un numar minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; in functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerul local
- Excursie de 1 zi cu dejun inclus la insulele Phi Phi si Insula Bamboo: aprox. 60 euro/pers.
- Excursie de 1 zi cu dejun inclus la Insula lui James Bond: aprox. 85 euro/pers.
- Excursie de ½ zi cu dejun picnic inclus - Turul celor 4 insule: aprox. 40 euro/pers.

Rezerva acum!